Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sayin Yilmaz,Almanya Türkiye'ye karsi olan her olusumu destekler,bu Almanya'nin bir devlet politikasidir.Yani Alman devletini yönetenlerin bizdekilerden farkli olan en önemli yönleri DEVLETIN KIRMIZI CIZGILERINI GRILESTIRMEMEKTIR.

Deniz Feneri skandalinin ortaya cikarilmasi bile eger saglikli düsünülürse Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yararina degil ona karsi bir uygulamadir.Deniz Feneri ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir sucun icersine cekilmistir.Yani Deniz Feneri yolsuzlugunu basite indirgeyip aman iste yapmislar demek yanlistir.Deniz Feneri sonucta tescillenmis bir kurulustur ve AKP iktidari tarafindan desteklenip daha cok para toplayabilmeleri icin yasa bile düzenlenmistir.Alman yargisi, Deniz Feneri yolsuzlugunu ortaya cikarip bazi kisileri tutuklamasi buna karsin Türk hükümetinin aymazca davranmasi ile amacina ulasmis Deniz Feneri Derneginin iktidarca korundugunu ispatlamistir.Alman kamuoyu Türkiye hakkinda yeteri kadar mesaj almistir bu anlamda.

saygilarla

Sayın politika, savlarınız arasında bir çelişki var gibi geliyor. AKP nin iktidarda kalması AB/D nin amaçlarına ulaşması açısından çok önemli olduğu halde deniz feneri ile AKP nin bağlantısını ortaya çıkartıp kamuoyunda AKP nin prestijini sarsmak onların çıkarına değil tam tersi zararına olur. sadece Almanya da değil tüm Avrupa da yargıya siyasi bir müdahale olacağını da sanmıyorum. Bizde olan olayların biri orada olsa hükümet mükümet kalmaz.

Gönderi tarihi:

Sayın politika, savlarınız arasında bir çelişki var gibi geliyor. AKP nin iktidarda kalması AB/D nin amaçlarına ulaşması açısından çok önemli olduğu halde deniz feneri ile AKP nin bağlantısını ortaya çıkartıp kamuoyunda AKP nin prestijini sarsmak onların çıkarına değil tam tersi zararına olur. sadece Almanya da değil tüm Avrupa da yargıya siyasi bir müdahale olacağını da sanmıyorum. Bizde olan olayların biri orada olsa hükümet mükümet kalmaz.

Tabii ki ilk bakista sizin görüsünüz hakli olmaktadir.Olayi derinlemesine incelersek tamamen farkli bir boyuta variriz.Yazimda buna kisaca deginmistim biraz daha acayim.

Deniz Feneri'nin statüsü tamamen farklidir.Kamuyararina bagis toplama hakki vardir ve bu hak iktidar tarafindan Deniz Feneri'ne verilmistir.Almanya bu olayi ortaya cikarmakla belki ilk bakista AKP'nin prestijini sarsmis gibi görülebilir ama aslinda prestiji sarsilan AKP degil AKP'nin yönettigi DEVLETTIR.Yani AKP iktidar olmasa bile Deniz Feneri baska bir iktidar yönetimindede ayni statüsünü koruyacaktir.Deniz Feneri'nin bir kamu kurulusu olarak yardim kampanyalari acmasi AKP'yi degil Devleti sorumlu kilar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Almanya bu olayi ortaya cikarmakla belki ilk bakista AKP'nin prestijini sarsmis gibi görülebilir ama aslinda prestiji sarsilan AKP degil AKP'nin yönettigi DEVLETTIR.

Yok daha neler. Sende illada Almanya'yi bu konuda dahi tarafli göstermek icin bayagi cabaliyorsun ama bosuna. Sayin yilmaz olayi cok güzel anlamis. Bosuna ugrasmayın ve bizim her eksiğimize, yapılan yanlışlıklarımıza baska ülkeleri karistirmayın.

Adamlar olayi aydinlatmis ve Türk nercilerine sunmus.Daha ne yapsinlar Allahaskina yaa. Sanki AKP iktidari yerine baska iktidar olsaydi deniz feneri cok basit aydinlanacakti. Bu taktikler ide kaldi. Deniz fenerine benzer ve hatta daha beterleri diger iktidarlar döneminde de yasandi ve onlarda hic bir zaman gercek suclulari bulmadilar. Bu demek oluyorki Türkiye devlet ve onun temsilcileri olan siyasi iktidarlar her dönem mafya, cete, hirciz ve benzerleriyle el ele calismislardir.

Daha Ugur Mumcu'nun katilini dahi bulamayan bir devletten bahsediyoruz. Birakin her tasin altinda AKP'yi aramayi. Birazda kendi elinizi tasin altina koyun.

Gönderi tarihi:

Yok daha neler. Sende illada Almanya'yi bu konuda dahi tarafli göstermek icin bayagi cabaliyorsun ama bosuna. Sayin yilmaz olayi cok güzel anlamis. Bosuna ugrasmayın ve bizim her eksiğimize, yapılan yanlışlıklarımıza baska ülkeleri karistirmayın.

Adamlar olayi aydinlatmis ve Türk nercilerine sunmus.Daha ne yapsinlar Allahaskina yaa. Sanki AKP iktidari yerine baska iktidar olsaydi deniz feneri cok basit aydinlanacakti. Bu taktikler ide kaldi. Deniz fenerine benzer ve hatta daha beterleri diger iktidarlar döneminde de yasandi ve onlarda hic bir zaman gercek suclulari bulmadilar. Bu demek oluyorki Türkiye devlet ve onun temsilcileri olan siyasi iktidarlar her dönem mafya, cete, hirciz ve benzerleriyle el ele calismislardir.

Daha Ugur Mumcu'nun katilini dahi bulamayan bir devletten bahsediyoruz. Birakin her tasin altinda AKP'yi aramayi. Birazda kendi elinizi tasin altina koyun.

sayın dominik, deniz feneri konusunda politika gibi düşünmüyorum; Alman Yargısı çok büyük bir olayı ortaya çıkarıp yardımsever Türk Halkının gözüne sokmuştur ama malesef bizim halkımız hala bazı şeyleri görmemekte direnmektedir. Türkiye de bu olayın üzerine gidilmemesinin sebebi bu dernekle birilerinin bağlantısının olmasıdır. Geçmişte de olmuştur ama onlar oldu diye şimdi olması da gerekmez; geçmişte millet tepki göstermediyse bu onların sorunu, biz şu an yapılanlara bakalım. Evet ülkede hukuğun arkasından dolananlar, AYM, HSYK yı tüm kurumları kendi istedikleri yapıya sokmak isteyenler ve bunu da başaranlar AKP liler. Dolayısıyla her taşın altında onları aramak da son derece normal.

Gönderi tarihi:

Deniz Feneri skandalinin Alman Yargisi tarafindan ortaya cikarilmasi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aleyhindedir.Bunun aksini iddia etmek ya gercekleri görmemektir ya da baska birsey.Deniz Feneri Dernegi AKP tarafindan bir kamu kurulusu olarak tescillenmis ve ona hicbiryerden izin almadan bagis toplama hakki verilmistir.Kamu kurulusu olarak calisan bir kurum veya kurulus herseyden önce iktidarlarin degil Devletin kurumlari veya kuruluslari olarak kabul edilir.Yani bunu evirip cevirerek,Almanlari savunmak veya farkli bir yaklasimla olayi basite indirgemek anlasilir gibi degildir.

Velev ki Deniz Feneri konusunda Almanya sadece AKP'ye karsi calismis olsun.Arkadasim AKP Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetmiyormu? E peki AKP'nin kötü duruma düsürülmesi dolayli olarak Devletin kötü duruma düsürülmesi anlamina gelmiyormu?Bu kadar carpitmanin anlami nedir peki?

Dinci yardim kuruluslari AKP ile baglantilidir.AKP'den önce ortaya cikarilan yolsuzluklarin hepsi mahkemelik olmustur.Hangi dinci yardim kurulusu AKP döneminde yargilanmistir,Deniz Feneri bunun belgesi degilmidir?

saygilarla

Gönderi tarihi:

Deniz Feneri skandalinin Alman Yargisi tarafindan ortaya cikarilmasi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aleyhindedir.Bunun aksini iddia etmek ya gercekleri görmemektir ya da baska birsey.Deniz Feneri Dernegi AKP tarafindan bir kamu kurulusu olarak tescillenmis ve ona hicbiryerden izin almadan bagis toplama hakki verilmistir.Kamu kurulusu olarak calisan bir kurum veya kurulus herseyden önce iktidarlarin degil Devletin kurumlari veya kuruluslari olarak kabul edilir.Yani bunu evirip cevirerek,Almanlari savunmak veya farkli bir yaklasimla olayi basite indirgemek anlasilir gibi degildir.

Velev ki Deniz Feneri konusunda Almanya sadece AKP'ye karsi calismis olsun.Arkadasim AKP Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetmiyormu? E peki AKP'nin kötü duruma düsürülmesi dolayli olarak Devletin kötü duruma düsürülmesi anlamina gelmiyormu?Bu kadar carpitmanin anlami nedir peki?

Dinci yardim kuruluslari AKP ile baglantilidir.AKP'den önce ortaya cikarilan yolsuzluklarin hepsi mahkemelik olmustur.Hangi dinci yardim kurulusu AKP döneminde yargilanmistir,Deniz Feneri bunun belgesi degilmidir?

saygilarla

Almanya ne yapsa yaranamiyor. Deniz fenerini aydinlatmasa demedigini birakmazdin, bakin AKP'yi destekliyor diye sayfa sayfa delil diye gösterirdin. Olyain üzerine gitmisler bu sefer gene sana yaranamadilar, cünki neymis efendim Türkiye Cumhuriyet devletinin aleyhineymis. Ne yapmalarini bekliyorsun Almanlardan?

Almanya makamlari kendi kanununa göre calisir, devletlerin cikarlarina göre degil.

Ne istiyorsunuz bu Alman'lardan?

Gönderi tarihi:

saygilarla

sayın politika şöyle sorayım, biz Türkiye de deniz fenerini kimsesizlere yardım eden bir dernek olarak tanımıyor muyduk, yani halk olarak? Alman Yargısının bu olayı ortaya çıkarmasıyla halkın bir kısmı da olsa gerçekleri öğrenmedi mi? Bizim yargımız niye bunun üzerine gidemiyor, devleti korumak için olamaz sanırım çünkü kendi bilim adamlarını, gazetecilerini, savcılarını, siyasilerini, emekli askerlerini ve hatta görevde olan askerlerini bile uydurma bahanelerle içeri atabilenler devleti düşünmemişlerdi. Eğer Alman yargısı AKP nin fenerini de söndürürse T.C ne büyük bir iyilik etmiş olur.

Gönderi tarihi:

sayın politika şöyle sorayım, biz Türkiye de deniz fenerini kimsesizlere yardım eden bir dernek olarak tanımıyor muyduk, yani halk olarak? Alman Yargısının bu olayı ortaya çıkarmasıyla halkın bir kısmı da olsa gerçekleri öğrenmedi mi? Bizim yargımız niye bunun üzerine gidemiyor, devleti korumak için olamaz sanırım çünkü kendi bilim adamlarını, gazetecilerini, savcılarını, siyasilerini, emekli askerlerini ve hatta görevde olan askerlerini bile uydurma bahanelerle içeri atabilenler devleti düşünmemişlerdi. Eğer Alman yargısı AKP nin fenerini de söndürürse T.C ne büyük bir iyilik etmiş olur.

Zaten carpiklik burada.Alman yargisi ile Türk yargisi Türkiye Cumhuriyetine karsi isbirligi halindedir.Bunun en yeni örnegi Almanyanin hala gereken dosyalari göndermemis olmasidir.

Türkiyedeki yargi zaten devleti savunan kim varsa iceri tikiyor Ergenekon veya baska bir tertiple ve bunu yaparak ülkede diktayi güclendiriyor.Dolayisiyla Devlete karsi bir calisma vardir.Almanya Deniz Fenerini söndürmeyecektir,bunu zaman bize gösterecektir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Zaten carpiklik burada.Alman yargisi ile Türk yargisi Türkiye Cumhuriyetine karsi isbirligi halindedir.Bunun en yeni örnegi Almanyanin hala gereken dosyalari göndermemis olmasidir.

Türkiyedeki yargi zaten devleti savunan kim varsa iceri tikiyor Ergenekon veya baska bir tertiple ve bunu yaparak ülkede diktayi güclendiriyor.Dolayisiyla Devlete karsi bir calisma vardir.Almanya Deniz Fenerini söndürmeyecektir,bunu zaman bize gösterecektir.

saygilarla

AB/D nin siyasi olarak T.C aleyhine bir takım faaliyetlerde bulunduğunu kabul ediyorum ama yargılarının siyasi karar alacaklarını sanmıyorum. Onlar başkanlarını, başbakanlarını bile yargılayabiliyorlar... Alman savcının geçen sefer dosyalarda bir aksama oldu onun için bu kez kendimiz geldik gibi bir konuşması olmuştu sanırım. Daha önce de dosyalar gönderildiği halde de tercüme ediliyor diye de bahane bulmuştuk. Yani burada da suç bizim kaplumbağa hızıyla giden yargımızda. İnşallah zaman sizi değil de beni haklı çıkarır.

Gönderi tarihi:

Zaten carpiklik burada.Alman yargisi ile Türk yargisi Türkiye Cumhuriyetine karsi isbirligi halindedir.

Su mantiga bakin arkadaslar, anlasilir degil. Yargi zaten devletin bir birimi. Dvlet nasil kendi kendisine karsi olabilir?

Akli selim okuyucular zaten gereken notu vermekteler.

Gönderi tarihi:

Internasyonal Af Örgütü AMNESTY INTERNATIONAL'IN RAPORLARI ALMANLARIN NE OLDUGUNU COK ACIK OLARAK ANLATIR.

saygilarla

Olayi carpitmaya hic gerek yok. Baktinizki elinizde hic bir belge yok simdide degisik olaylari buraya tasiyarak güya kendinizi hakli cikartmaya calisiyorsunuz. Uluslararasi af örgütü Türkiye hakkinda rapor hazirlayinca bölücü ve tarafli oluyor ama baska ülkeler hakkinda rapor yazinca size belge oluyor. Siz önce uluslararasi af örgütünü icinize sindirin ve Türkiye hakkinda söylediklerinide kabul edinki ciddiyetiniz anlasilsin.

Siz önce kendi iddaalarinizi belgeleyin, nerede Almanya'nin türkiye'ye karsi örgütleri maddi ve manavi destekledigine ait belgeleriniz?

Bunu sadece ben degil yorumunuzu okuyan degerli okurlarda beklemektedirler. Kimi okurlar burada sadece okumak icin varlar ve dolaysiyla kayitli degiller ve size belge gösterin diyemiyorlar, ama belge bekliyorlar bundan emin olabilirsiniz...

Gönderi tarihi:

Alman hükümetinin Türkiye'ye karsi ülkesinde yasayan bazi gruplari maddi ve lojistik destekle tolere ettigi sakli gizli degildir.Bugün yurtdisinda yasayan hemen herkes bu yardimlardan haberdardir. Kimlerin daha cok yardim aldigida gizli sakli degildir.Bunlar icin belge gerekmez belge o derneklerin o ülkede serbestce TÜRKIYE KARSITI calisabilmeleridir.Iste PKK,Iste DHKP-C,iste Alevi dernekleri vs vs. bunlarin hepsi Türkiye karsiti faaliyetler icindedir ve Alman Devletinden maddi yardimla beslenirler.

Bu konuda ben gerekli belgeleride verdim ama bu hep belge belge diye tutturup akillari sira benim iddialarimi cürütmeye calisanlar bu verdigim belgeleride "BAKTIM BULAMADIM "diyerek inkar ettiler.

saygilarla

Gönderi tarihi:

AB/D nin siyasi olarak T.C aleyhine bir takım faaliyetlerde bulunduğunu kabul ediyorum ama yargılarının siyasi karar alacaklarını sanmıyorum. Onlar başkanlarını, başbakanlarını bile yargılayabiliyorlar... Alman savcının geçen sefer dosyalarda bir aksama oldu onun için bu kez kendimiz geldik gibi bir konuşması olmuştu sanırım. Daha önce de dosyalar gönderildiği halde de tercüme ediliyor diye de bahane bulmuştuk. Yani burada da suç bizim kaplumbağa hızıyla giden yargımızda. İnşallah zaman sizi değil de beni haklı çıkarır.

Sayin Yilmaz,ben bu tartismadan cekiliyorum cekilmemin nedeni sizleri hakli gördügüm icin degil.Görüslerimin arkasindayim fakat bu tartismada ben farkli bir amac algiladigim icin daha fazla uzatmiyorum.

saygilarla

Gönderi tarihi:

finans.milliyet.com.tr / 20.10.2010 / 14.50

Bu paralar nereye gitti, nerelerde kullanıldı? Yolsuzlıkları önlediklerini iddia edenler Mercedes den sonra bu olaya ne cevap verecekler?

Güzel soru...Bu sorunun cevabı belki şöyle olabilir:Paraya para demeyen siyasiler çoluk-çocuk dünyada bir Cennet hali yaşıyorlar,dolayısıyla da paraların nereye gittiği belli.

ABD den bir firma Türkiye 'de kamuya muazzam bir rüşvet verdiğini açıklıyor,Türkiye'de kamu kuruluşlarının başındaki kişinin gıkı çıkmıyor.Yağma sofrası kurulmuş,DURMAK YOK,YEMEYE DEVAM...Halk ise aç,sefil,işsizlik had safhada.Bizler forumlarda tartışırken aklımıza yatmayan iddialar karşısında,objektif olabilmek için birbirimizden ispat türünde belge isterken,Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetenler içinden bir babayiğit çıkıp ta "bu verdiğiniz rüşveti kimlere,ne zaman ,nerde verdiniz açıklayın" diyemiyor oldukları gibi trilyonlar ceplerinde camilere gidip secde ederek dini bütün müslüman rollerini oynamaya devam edecekler.

Saygılarla...

Gönderi tarihi:

Sayin Yilmaz,ben bu tartismadan cekiliyorum cekilmemin nedeni sizleri hakli gördügüm icin degil.Görüslerimin arkasindayim fakat bu tartismada ben farkli bir amac algiladigim icin daha fazla uzatmiyorum.

saygilarla

sayın plitika, umarım benim farklı bir amaç peşinde olduğumu düşünmüyorsunuzdur.

Gönderi tarihi:

Alman hükümetinin Türkiye'ye karsi ülkesinde yasayan bazi gruplari maddi ve lojistik destekle tolere ettigi sakli gizli degildir.Bugün yurtdisinda yasayan hemen herkes bu yardimlardan haberdardir. Kimlerin daha cok yardim aldigida gizli sakli degildir.Bunlar icin belge gerekmez belge o derneklerin o ülkede serbestce TÜRKIYE KARSITI calisabilmeleridir.Iste PKK,Iste DHKP-C,iste Alevi dernekleri vs vs. bunlarin hepsi Türkiye karsiti faaliyetler icindedir ve Alman Devletinden maddi yardimla beslenirler.

Bu konuda ben gerekli belgeleride verdim ama bu hep belge belge diye tutturup akillari sira benim iddialarimi cürütmeye calisanlar bu verdigim belgeleride "BAKTIM BULAMADIM "diyerek inkar ettiler.

saygilarla

Hic bir belge göstermediniz. Sadece idaada buluindunuz. Eger sizinkiis belge ise Ergenekoncular icin gösterilenler belgeden dahada ileri diyebiliriz.

Almanya'da yasayan insanlarimiz biliyor demenizde sadece size ait iddiadir.

Belgeden anlasilan, tarihiyle, imzasiyla , ismiyle, mühürüyle olandir. Nerede böyle bir belge gösterdiniz?

Bu ortamda hic bir belge kaybolmaz. Buyurun nerede gösterdiyseniz adresini verin. Ben kötü niyetli isem sag duyulu okurlar icin gösterin canim.

Gercekten bos iddaalarda bulunuyorsunuz.

Gönderi tarihi:

sayın plitika, umarım benim farklı bir amaç peşinde olduğumu düşünmüyorsunuzdur.

Sayin yilmaz, ben burada ne senin ne de baska arkadaslarin farkli bir amac pesinde oldugu kanisindayim. Bu baslik altinda tek amaci ülkemizdeki rüsveti tartismak yerine Almanya'ya yerli yersiz ithamlarda bulunanlar kendilerine gercek amaclarini sormalilar. Hic bir belge göstermeden kesin bir dille suclamada bulunmak tabiiki öyle kolay degil. Bu yük cok agirdir ve ben dahi olsam bu yükün altindan kalkamam. Dolayisiyla tartismadan cekilmek en uygunu olmustur.

Gönderi tarihi:

Bu forumu takip edenler benim "ALMANYANIN MADDI OLARAK DESTEKLEDIGI TÜRK ÖRGÜTLERI"ile ilgili ne kadar belge verdigimi de bilirler.Eger merak eden varsa benim bu konuda bugüne kadar yazmis oldugum iletilere bakabilirler.Belge vermedin diye söyleyenler benim verdigim belgeler icin internette baktim bulamadim bunlari diyerek gercekleri saptirmaya calistilar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu forumu takip edenler benim "ALMANYANIN MADDI OLARAK DESTEKLEDIGI TÜRK ÖRGÜTLERI"ile ilgili ne kadar belge verdigimi de bilirler.Eger merak eden varsa benim bu konuda bugüne kadar yazmis oldugum iletilere bakabilirler.Belge vermedin diye söyleyenler benim verdigim belgeler icin internette baktim bulamadim bunlari diyerek gercekleri saptirmaya calistilar.

saygilarla

Tekrar söylüyorum, siz sadece genel olarak örgüt ismi verdiniz, ama asla bir belge degil. Belge derken anlasilan, Alman devleti'nin bahsettiginiz örgütlere verdigi destegi gösteren yazili dosyalardir. Hangi tarihli, kimin imzasiyla,..... hangi örgüte, ne zaman ve ne kadar maddi destek verdigine dair bir belge gösteriniz? Yokki gösteresiniz.

Bbakin gene tekrarliyorum. Siz Ergenekon tutuklulari icin kanitsiz ve belgesiz olarak sucsuz yere yargilaniyorlar diyorsunuz. Yani hakli olarak tutukluyanlardan belge istiyorsunuz. Ama ayni hassasiyeti kendi iddaaniz icin göstermiyorsunuz. Celiski burada. Ergenekon saniklari icin en azindan bazi mektuplar, silahlar, ses kayitlari,.... var, hemde imzali, tarihli ve isimli. Ama sizin "belge" diye bize saydiginiz sadece kendi söylemlerin, yani asla imzali, tarihli, ...... bir belge gösteremiyorsunuz.

Olsa zaten derhal hic üsenmeden derhal buraya yapistiracaksin ama yokki belgen. O yüzden de gene genel olarak "Bu forumu takip edenler benim "ALMANYANIN MADDI OLARAK DESTEKLEDIGI TÜRK ÖRGÜTLERI"ile ilgili ne kadar belge verdigimi de bilirler.Eger merak eden varsa benim bu konuda bugüne kadar yazmis oldugum iletilere bakabilirler." deyip kurtulmaya calisiyorsun. Belgeler internetten dahi olsa en azindan o belgelerin altinda Alman devleti organinin mühürü olur.

Tekrar sorayim, hangi Alman mercisi ne zaman ve ne miktarda hangi Türkiye karsiti bir örgüte Türkiye'ye karsi politikasindan dolayi maddi destekte bulunmustur??????

Gönderi tarihi:

Siz de bana Ergenekonla ilgili belgeleri verin o zaman,kim nerede ne zaman kiminle görüsmüs falan filan.

E gideyim Alman Gizli Servisine ya arkadas bana imzali bir belge verinde birisini inadirayim derim ve hemen sizin icin bana bir belge verirler.

BENDEN BELGE ISTEYEREK GERCEKLERI VEYA GERCEKLERINIZI CARPITAMAZSINIZ. Bu konuda yeterli belge vardir ve bunlar gizli saklida degildir.

Tekrarliyalim:Alman gizli servisi kendilerine ayrilan örtülü ödeneklerden PKK ve ona yakin tüm derneklere parasal yardim yapmaktadir.Bu yardimlar Isvicredeki paravan sirketler araciligi ile dernekler kanununa uydurularak yapilmaktadir.Bank Swiss kullanilarak PKK namina bircok uluslararasi silah tüccarina paravan sirketler üzerinden ödemeler yapilmistir.

PKK'ya ve ona yakin derneklere verilen paralar genellikle BFV'nin kontrol mekanizmasinin basinda bulunan Dr.Manfred Lutz tarafindan onaylaniyordu.Ayni sistemle dinci gruplarada parasal yardimlar yapilmaktadir.

Apo'nun ve Metin Kaplan'in yakalanmasindan sonra bu gercekler artik yavas yavas su yüzüne cikmaya baslamistir.Sosyal Demokrat ve onlarin genclik kollari olan JUNGSOSYALISTLER,Yesiller ve Linken yani DDR'in partisi solcular tarafindan Almanya'da ki Türkiye karsiti derneklere sistematik olarak parasal yardim yapilmaktadir.Bunu bana degil gidin Almanlara sorun.

Gönderi tarihi:

Siz de bana Ergenekonla ilgili belgeleri verin o zaman,kim nerede ne zaman kiminle görüsmüs falan filan.

E gideyim Alman Gizli Servisine ya arkadas bana imzali bir belge verinde birisini inadirayim derim ve hemen sizin icin bana bir belge verirler.

BENDEN BELGE ISTEYEREK GERCEKLERI VEYA GERCEKLERINIZI CARPITAMAZSINIZ. Bu konuda yeterli belge vardir ve bunlar gizli saklida degildir.

Tekrarliyalim:Alman gizli servisi kendilerine ayrilan örtülü ödeneklerden PKK ve ona yakin tüm derneklere parasal yardim yapmaktadir.Bu yardimlar Isvicredeki paravan sirketler araciligi ile dernekler kanununa uydurularak yapilmaktadir.Bank Swiss kullanilarak PKK namina bircok uluslararasi silah tüccarina paravan sirketler üzerinden ödemeler yapilmistir.

PKK'ya ve ona yakin derneklere verilen paralar genellikle BFV'nin kontrol mekanizmasinin basinda bulunan Dr.Manfred Lutz tarafindan onaylaniyordu.Ayni sistemle dinci gruplarada parasal yardimlar yapilmaktadir.

Apo'nun ve Metin Kaplan'in yakalanmasindan sonra bu gercekler artik yavas yavas su yüzüne cikmaya baslamistir.Sosyal Demokrat ve onlarin genclik kollari olan JUNGSOSYALISTLER,Yesiller ve Linken yani DDR'in partisi solcular tarafindan Almanya'da ki Türkiye karsiti derneklere sistematik olarak parasal yardim yapilmaktadir.Bunu bana degil gidin Almanlara sorun.

Sayin politika, Ergenekon ile ilgili "belgeler" Türkiye mahkemelerinde ve bu "belgeler" üzerinden yargilanmaktadirlar. Ben Ergenekon ile ilgili elimde belge falan varda demedim, belgelere sahip olan merci mahkemeler ve buda herkes tarafindan biliniyor, ama siz Almanya'nin Türk örgütlerini Türkiye'ye karsi siyasetlerinden dolayi maddi olarak desteklediginin "belgesinden" bahsediyorsunuz. Belgeler sizde degilse en azindan bir yerlerde olmasi gerek. Kimin elinde oldugunu ve nerede okudugunuzu söyleyebilirsiniz. Alman gizli servisi kendilerine ait örtülü ödenekten PKK'ya ve diger sol örgütlere maddi destekte bulunuyor demek kadar kesin bir iddaa olamaz. O halde bu konuda elinizde belge var anlamina geliyor. Dogal olarak bu belgeleri Alman gizli sevisine degil size soracagim. Iddaa eden sizsiniz onlar degil. Iddaa ettiginize göre bir belgeniz var demekki.

Yukarida yazdiklariniz hic bir akli selim kisi tarafindan "belge" olarak algilanmaz. Sizinkisi sadece bir iddadir. Idaa edebilirsiniz ama idaanizin dogrulugunu kanitlamak icinde elinizde belge olmasi gerekli.

O kadar parti ve kurulus ismi sayiyorsunuz ama o kuruluslarin destegine dair bir "belge" sunamiyorsunuz. Her seyi siz biliyorsunuzda Türkiye Cumhuriyet devletimi bilmiyor? T.C. dahi sizin kadar aciktan böyle suclama getirmemistir, hemde ellerinde belge toplamak icin o kadar imkan olmasina ragmen.

Lütfen "belgeler" var diye iddaa edenin bu belgeleride göstermesi gerektigini bilmesi gerek.

Gönderi tarihi:

Sosyal Demokrat ve onlarin genclik kollari olan JUNGSOSYALISTLER,Yesiller ve Linken yani DDR'in partisi solcular tarafindan Almanya'da ki Türkiye karsiti derneklere sistematik olarak parasal yardim yapilmaktadir.Bunu bana degil gidin Almanlara sorun.

Bu saydiklariniz asla belge degil, ama dogru olmadigi halde dogru olarak dahi kabul etsek, Alman devleti ile alakasi neki? Saydiklarin sadece partiler ve onlarin genclik kuruluslari.

Idda eden sensin, ama sormam gerekende Almanlar. Alman'lar degil siz idaa ediyorsunuz. O halde siz belgeleyeceksinsiniz, Alman'lar degil.

Ergenekoncular icin belgeleri mahkememi yoksa Ergenekoncularin destekcilerimi göstzermesi gerekli? Sizin yukaridaki mantiginiza göre ergenekoncularin destekcilerini göstermesi gereklimi, bu mantik kabul görmez.

Belgeniz olmadanda kesin iddaalarda bulunmayin lütfen.

Gönderi tarihi:

Alman gizli servislerinin Almanyada ki Türkiye karsiti örgütlere maddi destekte bulunduguna dair ben gereken kaynaklari verdim onlari inkar edende siz oldunuz,cünkü onlari kabul etmek isinize gelmezdi.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Her seyi siz biliyorsunuzda Türkiye Cumhuriyet devletimi bilmiyor? T.C. dahi sizin kadar aciktan böyle suclama getirmemistir, hemde ellerinde belge toplamak icin o kadar imkan olmasina ragmen.

Bir hafta kadar önce Başbakan kendilerine açıkladığımız halde hala terör örgütüne destek olan ülkeler var demişti; bu bayağı açık sanırım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.