Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Bu ülkeyi istesek de istemesek de; NATO, SENTO, CENTO, ABD, BM bölünmemiz için yardıma gelse bile bölemeyiz. Bunu anlamamak için biraaaaaazzcık önyargısız olmak yeterli. saygılar. Bu ülke Asla Bölünmez,ister Amerika işgal etsin,ister Ab bilmem ne yapsın biz birbirimizden ayrılmayız,Kürt halkı Türkiye'yi bölmeyi asla teklif etmiyor zaten,ayrı bir devlet teklif etmiyor,söylenen sadece şudur ''madem kardeşiz,madem bu ülkeyi beraber kurduk,sizin sahip olduğunuz haklara bende sahip olayım'' peki nedir o haklar,Dilini özgürce kullanmak,öğrenmek,öğretmek,kültürel faaliyetlerini özgürce yapabilmek çocuklarına anadilinde isim verebilmek,değiştirilen şehir,köy,kasaba isimlerinin iadesi,bölgenin isminin iadesi ve yerel yönetimlerin elinin güçlendirilmesi gibi bunlar bu ülkeyi bölmez istensede bölemez.... 2 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Bu ülkeyi istesek de istemesek de; NATO, SENTO, CENTO, ABD, BM bölünmemiz için yardıma gelse bile bölemeyiz. Bunu anlamamak için biraaaaaazzcık önyargısız olmak yeterli. saygılar. Bu ülke bölünmüstür siz hala hangi makamdan calmaktasiniz?Irak'i da kimse bölemez diyenler simdi Erbil'e elci tayin ettiler. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Bu ülke Asla Bölünmez,ister Amerika işgal etsin,ister Ab bilmem ne yapsın biz birbirimizden ayrılmayız,Kürt halkı Türkiye'yi bölmeyi asla teklif etmiyor zaten,ayrı bir devlet teklif etmiyor,söylenen sadece şudur ''madem kardeşiz,madem bu ülkeyi beraber kurduk,sizin sahip olduğunuz haklara bende sahip olayım'' peki nedir o haklar,Dilini özgürce kullanmak,öğrenmek,öğretmek,kültürel faaliyetlerini özgürce yapabilmek çocuklarına anadilinde isim verebilmek,değiştirilen şehir,köy,kasaba isimlerinin iadesi,bölgenin isminin iadesi ve yerel yönetimlerin elinin güçlendirilmesi gibi bunlar bu ülkeyi bölmez istensede bölemez.... Cumhurbaşkanlığı forsunun üzerindeki yıldızlar batıyor, ayrı bir Kürt tarihi ortaya koyuyorsunuz, dilinizi ayırmak istiyorsunuz, yerinden yönetim de isteniyor, amaçlarımız da sanırım aynı değil. Bütün bunlar ayrı bir millet olunduğunu ortaya koyan olgular. Siz zaten bölmüşsünüz, hala neyi inkar ediyorsunuz? Alıntı
Φ Ahmet AY Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Cumhurbaşkanlığı forsunun üzerindeki yıldızlar batıyor, ayrı bir Kürt tarihi ortaya koyuyorsunuz, dilinizi ayırmak istiyorsunuz, yerinden yönetim de isteniyor, amaçlarımız da sanırım aynı değil. Bütün bunlar ayrı bir millet olunduğunu ortaya koyan olgular. Siz zaten bölmüşsünüz, hala neyi inkar ediyorsunuz? Bölmek yok; İnsani ve doğuştan gelen haklar hiç bir kesimden esirgenmemelidir. Bö-lü-ne-me-yiz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Bölmek yok; İnsani ve doğuştan gelen haklar hiç bir kesimden esirgenmemelidir. Bö-lü-ne-me-yiz. Bölünmek istiyorsunuz bunu kabul edin artik.Sizin insani ve dogustan gelen hak diye ileri sürdügünüz ne varsa bölünmektir.Bunun aksine kendiniz inanabilir veya inanan bazi saflar bulabilirsiniz.Siz hatirladigim kadariyla Ergenekon sehidi Okkir icinde" onun durumunun vahim oldugunu bilseydik onun icinde af kampanyasi yapardik" demistiniz.Halbuki cok iyi biliyordunuz onun durumunu kilinizi bile kipirtatmadiniz.Simdi de baska iddialar pesindesiniz.Türkiye harita üzerinde, siyasi olarak bölünmüstür sadece hukuki bölünme henüz gerceklesmemistir.Secimlerden sonra da o yönü gerceklesecektir.Bunun icin referandum yapilmadimi,bunun icin yargi kusatilmadimi? saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Bölmek yok; İnsani ve doğuştan gelen haklar hiç bir kesimden esirgenmemelidir. Bö-lü-ne-me-yiz. Sayın Ahmet Ay, fikren zaten parça parça olduk sadece fiili bölünme kaldı, onun da temelleri atılıyor; siz hala bölünemeyiz diyorsunuz. Birileri ısrarla hak hukuk diyerek ayrıcalıklı olmak istiyor, anadilini konuşanlara kimse bir şey demiyor; Boşnaklar yıllardır kendi dillerini konuşurlar, Lazlar, Çerkezler, Gürcüler de ha keza onlar niye hiç haktan hukuktan dem vurmuyorlar? Kürtçe yasaklandıysa sebebi onu konuşmak isteyenler kendilerine sorsunlar. Bana göre dili insani haklar için değil siyasi malzeme olarak kullanıyorlar. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Bölünmek istiyorsunuz bunu kabul edin artik.Sizin insani ve dogustan gelen hak diye ileri sürdügünüz ne varsa bölünmektir.Bunun aksine kendiniz inanabilir veya inanan bazi saflar bulabilirsiniz.Siz hatirladigim kadariyla Ergenekon sehidi Okkir icinde" onun durumunun vahim oldugunu bilseydik onun icinde af kampanyasi yapardik" demistiniz.Halbuki cok iyi biliyordunuz onun durumunu kilinizi bile kipirtatmadiniz.Simdi de baska iddialar pesindesiniz.Türkiye harita üzerinde, siyasi olarak bölünmüstür sadece hukuki bölünme henüz gerceklesmemistir.Secimlerden sonra da o yönü gerceklesecektir.Bunun icin referandum yapilmadimi,bunun icin yargi kusatilmadimi? saygilarla Allah sizi yaratırken size Türk bir anne yada Babadan doğmak isteyip istemediğinizi sordumu acaba diyorum artık,şahsen bana sormadı ve ben Kürt olarak doğdum,Kürt olarak doğduğum için ve aslımı inkar etmeyip dedelerimin Kimlikleri ile gurur duyduğum,bu kimliği yaşamak ve yaşatmak istediğim için özür dilerim,eğer bunlar bölücülükse evet ben bir bölücüyüm.... 2 Alıntı
Φ Ahmet AY Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 İnatsa inat; Bölünemeyeceğiz. Eşit, adil, hakkaniyete uygun beraberlik. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 İnatsa inat; Bölünemeyeceğiz. Eşit, adil, hakkaniyete uygun beraberlik. Yugoslavlar, Çekoslovakya, Irak ve SSCB de öyle diyordu. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Yugoslavlar, Çekoslovakya, Irak ve SSCB de öyle diyordu. Sayin Yilmaz,bunlar böyle diye diye Irak'i böldüler simdide bakip bakip sampanya iciyorlar bölünmenin serefine ve bunun adina da hakca adilce yasama diyorlar. saygilarla Alıntı
Φ Ahmet AY Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Irak'ı Çekoslovakya'yı, Yugoslavya'yı Kürtler bölmediler. Batılı, seküler, profon, totaliter anlayışın çökme zamanıydı ve çöktü. Ancak ülkemiz böyle bir tehlike yaşamamaktadır. Bizler adil, eşit demeyelim mi? Bizler "Kürt ve Türkler kardeştir ve kardeşliğin gereği ne ise o olmalıdır" deyince bölünecek miyiz? Eğer bu talepler bölünme gerekçesi ise hepimize geçmiş olsun biz çoktan bölünmüşüz. Saygılar. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Sayin Yilmaz,bunlar böyle diye diye Irak'i böldüler simdide bakip bakip sampanya iciyorlar bölünmenin serefine ve bunun adina da hakca adilce yasama diyorlar. saygilarla Irak'ı bölen saddam ve Baas rejimidir,lütfen biraz araştırarak yazın,Halepçe Katliamını,enfal Katliamını biraz araştırın lütfen.... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2010 Irak'ı Çekoslovakya'yı, Yugoslavya'yı Kürtler bölmediler. Batılı, seküler, profon, totaliter anlayışın çökme zamanıydı ve çöktü. Ancak ülkemiz böyle bir tehlike yaşamamaktadır. Bizler adil, eşit demeyelim mi? Bizler "Kürt ve Türkler kardeştir ve kardeşliğin gereği ne ise o olmalıdır" deyince bölünecek miyiz? Eğer bu talepler bölünme gerekçesi ise hepimize geçmiş olsun biz çoktan bölünmüşüz. Saygılar. Evet biz coktan bölündük sadece hukuki olarak henüz birlik görünüyoruz.Haritalariniz coktan hazirlanmadi mi?Pentagondaki bölünmüs Türkiye haritasimida yoksa MOSSAD'in isidir dersiniz? saygilarla Alıntı
Φ Ahmet AY Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2010 Evet biz coktan bölündük sadece hukuki olarak henüz birlik görünüyoruz.Haritalariniz coktan hazirlanmadi mi?Pentagondaki bölünmüs Türkiye haritasimida yoksa MOSSAD'in isidir dersiniz? saygilarla Evet, Kanıma ve canıma ahd olsun ki MOSSAD ve avanelerinin işidir. Siz inanmazsanız MOSSAD ve İsrail'in amaçlarını bilmiyorsunuz demektir. Saygılar. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2010 Evet, Kanıma ve canıma ahd olsun ki MOSSAD ve avanelerinin işidir. Siz inanmazsanız MOSSAD ve İsrail'in amaçlarını bilmiyorsunuz demektir. Saygılar. Siz MOSSAD ve İsrail in amaçlarını biliyor musunuz, biliyorsanız Başbakan ın ben BOP eş başkanıyım demesini nasıl yorumluyorsunuz, bu BOP kimin planı ve amacı nedir? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.