Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Rabbim!

Benim Rabbim!

Annemin-babamın,

Sevdiklerimin-sevebileceklerimin,

Sevmediklerimin- sevemeyeceklerimin Rabbi!

Rabbim!

Sevgilinin-en sevgilinin ve bütün sevgililerin,

Bana arkadaş olanların-düşman olanların-tanıdıklarımın-tanımadıklarımın Rabbi!

Rabbim!

Eşimin-yoldaşımın-çocuklarımın,

Akrabalarımın-komşularımın

Yaşayanların-ölülerin-ölüm yolunda olanların Rabbi!

Rabbim!

Kolaylıkların-zorlukların,

Dertlerin-dermanların,

Çarenin-çaresizliğin Rabbi!

Rabbim!

Katilin-maktulun,

Yüreği yanan annenin-sevinen gelinin,

Gözleri yollara esir olanların-gözleri ömre bedel olanların Rabbi!

Rabbim!

Tutsak esirlerin-özgürlerin,

Mazlumların-mağdurların,

Kralların-reislerin Rabbi!

Rabbim!

Peygamberlerin-bilgelerin-cahillerin,

Bebeklerin, çocukların, gençlerin, yaşlıların

Hastaların, yolcuların, kölelerin Rabbi!

Rabbim!

Gecenin-gündüzün-zamanın

Varlığın-yokluğun-canlıların-cansızların,

Yerin-göklerin ve ikisinin arasındakilerin Rabbi!

Rabbim!

Ey Rabbim!

Ey âlemlerin Rabbi!

Her şey sana ayan beyan ve her şeyin açığı, gizlisi senin için bir.

Rabbim! Sen hiçbir şeye, hiçbir kimseye ve hiçbir zaman muhtaç değilsin, olmazsın. Ama ben sana hiçbir zaman olmadığı kadar muhtacım. Ve hiç kimsenin olmadığı kadar.

Rabbim!

Sana kimse(ler)i şikayet etmiyorum. Tam aksine kendi yetersizliğimi ve acizliğimi sunuyorum. Herkes dışımı biliyorken sen en gizlimi biliyorsun. Artık hiçbir şey bana deva olmuyor hiçbir şey… Kimsenin yardım ve desteği bana umut vermiyor. Bu sebeple beni ayakta tutan senin eşsiz ve sonsuz merhametine ne kadar da ihtiyacım var.

Rabbim!

Bugüne kadar senden dünya lezzeti adına (bir harikuladelik dışında) tek bir şey bile istemedim. Onu da seninle alış-veriş pazarlığı olmasın diye verip vermediğine bakmadan “candan öte” eyledim. Yine de yetmedi… Çaresizim Rabbim çare sende. Yalnızca senin teselline muhtacım.

Rabbim!

İmtihandayım biliyorum; hem de iki yönlü… Eğer bana basiret ve hikmet vermez isen (yok olmaktan yana telaşsızım ama) mahv olurum.

Rabbim!

Kalplerde geçenleri bildiğine iman ettim ama neden hala kalbimi sana açma ihtiyacı duyuyorum?

Rabbim!

Asla sana uzak ol(a)madığım halde sesimi duyuramama endişesi ile nedir bu avaz avaz bağırışım, zar-u figanım nedendir anlayamadım?

Rabbim!

Cayır cayır yandığımı görüyorsun ve sebebini sadece ve yalnızca sen biliyorsun. Neden ateşime bir damla su taşıyan İbrahim kuşunu gönderiyor ve sonra da yolda tutuyorsun?

Rabbim!

Erim erim eridiğimi fark etmeyen(ler)e, fark edipte dünya süsü kaygılarıyla aldırmayanlara lafım yok; ama sen beni kendinle tanıştırmaya layık bir insan eylemedin mi? Peki neden yalnızlıkla terbiye ediyorsun, neden?

Rabbim!

Ey Rabbim!

Sadakatimi, sevgimi sınıyorsan biliyorsun ki yardımınla daima bugünkü gibiyim. Hal böyleyken çaresiz düşmeme izin mi vereceksin? Değilse neden beni param parça eyledin? Ve bütün parçalarımı da ayrı diyarlara dağıttın, bende kalan parçam ise yakıp yıkıyor zaten tarumar olan gönlümü.

Ey Rabbim!

İbrahim’in “mutmain” olma gibi bir derdi vardı ve ona öğrettiğin gibi alıştırdığı kuşlarını ayrı dağlara bırakınca senin izninle ona geri dönmüşlerdi. Peki benden parçalarımın bana dönüşleri mahşerde her şeye rağmen onu/onları aramamdan sonraya mı kalacak? Velev ki öyle bile olsa “mutmain”liğimde hiçbir zaaf olmayacağına göre neden?

Rabbim!

Ey sevginin kaynağı Rabbim!

Sana ve halkına karşı sorumluluğumun bilincindeyim. Bu zorlukları gönderdiğin teselli ve destekle aşıyordum. Ama en büyük teselli ve desteğimi kaybediyorum korkusuna ilk kez yenik düştüm.

Çünkü beni (t)aşan bir hal ile karşı karşıyayım. Ben senin adına söz verdim. Eğer “sözlerinize sadık kalın” emrine muhalefet olmasaydı biliyorsun ki beni hiçbir şey durduramazdı.

Ve Rabbim!

Beni kendi halime bırakmıyorsun değil mi? Yoksa seni tarife sığmaz bir şekilde ve sonsuza dek seven bir kulunu kaybeden olursan;

Ben her şeyini kaybedenlerden olurum.

Yakarış devam edecek.

Gönderi tarihi:

Rabbim!

.

.

.

Yakarış devam edecek.

Bu yakarisa izninizle bir paragraf ilave etmek istiyorum:"Yarabbi,Türkiye'yi, daha fazla gerilmeden,daha fazla catirdamadan,daha fazla ucuruma gitmeden bu AKP iktidarindan kurtar...!

AMIN

saygilarla

Gönderi tarihi:

"Yarabbi,Türkiye'yi, daha fazla gerilmeden,daha fazla catirdamadan,daha fazla ucuruma gitmeden bu AKP iktidarindan kurtar...!

AMIN

saygilarla

AAAMİİİİNNNNN!

Gönderi tarihi:

Yerine kim gelsin diye dua ettiniz acaba onu merak ettim :)

Valla arkadasim,AKP'nin yerine gelecek olan eminim ki AKP'den daha yikici olmayacaktir.Merakinizi gidermek icin hadi size iltimas geceyim:AKP gitsin diye Amin derken yerine su gelsin bu gelsin diye düsünmedim henüz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Valla arkadasim,AKP'nin yerine gelecek olan eminim ki AKP'den daha yikici olmayacaktir.Merakinizi gidermek icin hadi size iltimas geceyim:AKP gitsin diye Amin derken yerine su gelsin bu gelsin diye düsünmedim henüz.

saygilarla

Yani kılıfını hazırlamadan,Minareyi çalmak derler bence bu dediğinize...

Gönderi tarihi:

Yani kılıfını hazırlamadan,Minareyi çalmak derler bence bu dediğinize...

Gemi eger batiyorsa kaptani dögmek yeterli degildir.Can filikslarina binilir,denize düsenin yilana sarilmasi hesabi.Ama siz nasil yorumlarsaniz yorumlayin,AKP gitmsin deyin bu sonucta sizin özgür ifadenizdir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Yerine kim gelsin diye dua ettiniz acaba onu merak ettim :)

Elbette teokratik düzen kurmak isteyen siyasetin yerine, demokratik düzenden yana olan siyaset tercihimizdir. Bunu sormak bile boşuna.

Ayrıca bu istemin dualarla filan olmayacağı da bilinmelidir. Çalışmakla ve birliktelikle mümkündür.

Ne o, yağmur duasına çıkmış gibi demokrasi duaları falan... :)

Gönderi tarihi:

Elbette teokratik düzen kurmak isteyen siyasetin yerine, demokratik düzenden yana olan siyaset tercihimizdir. Bunu sormak bile boşuna.

Ayrıca bu istemin dualarla filan olmayacağı da bilinmelidir. Çalışmakla ve birliktelikle mümkündür.

Ne o, yağmur duasına çıkmış gibi demokrasi duaları falan... :)

Sayın Bilimselci bizde daha demokratik bir partinin gelmesini isteriz ama maalesef ülkemizde böyle bir parti yok...

Gönderi tarihi:

Sayın Bilimselci bizde daha demokratik bir partinin gelmesini isteriz ama maalesef ülkemizde böyle bir parti yok...

Yanlış değil ama eksik...

Eksiklik şurada... AKP'nin demokrat olmadığı ortada. E buna rağmen "ülkede demoksiyi dibine kadar özümsemiş bir parti yok" diye de AKP gibi karşı-devrimci bir partiye de boyun eğmemek gerekiyor bence...

Her şeye rağmen demokrasi diyorsak eğer ve gerçek anlamda demokrasi temsilcisi olabilecek bir siyasi bir parti yoksa bu partiyi bizler yaratmalıyız diye düşünüyorum

Gönderi tarihi:

Yanlış değil ama eksik...

Eksiklik şurada... AKP'nin demokrat olmadığı ortada. E buna rağmen "ülkede demoksiyi dibine kadar özümsemiş bir parti yok" diye de AKP gibi karşı-devrimci bir partiye de boyun eğmemek gerekiyor bence...

Her şeye rağmen demokrasi diyorsak eğer ve gerçek anlamda demokrasi temsilcisi olabilecek bir siyasi bir parti yoksa bu partiyi bizler yaratmalıyız diye düşünüyorum

Şöyle söyleyebilirimki,Sayın Ufuk Uras geçen yıl bir açıklama yapmış ve yeni bir sol oluşum için çalışmalara başlayacaklarını duyurmuştu,bu açıklama sonrasında ümitlenmiştim Chp'nin yalancı solculuğu,özde Faşist Milliyetçiliği daha rahatça görülecek ve bu yeni oluşum Türkiye'de Chp'nin bitirdiği solu yeniden toparlayacak diye,ancak nedense bir daha ses çıkmadı bu oluşumdan...

Gönderi tarihi:

Şöyle söyleyebilirimki,Sayın Ufuk Uras geçen yıl bir açıklama yapmış ve yeni bir sol oluşum için çalışmalara başlayacaklarını duyurmuştu,bu açıklama sonrasında ümitlenmiştim Chp'nin yalancı solculuğu,özde Faşist Milliyetçiliği daha rahatça görülecek ve bu yeni oluşum Türkiye'de Chp'nin bitirdiği solu yeniden toparlayacak diye,ancak nedense bir daha ses çıkmadı bu oluşumdan...

Siz takip edemediniz sanırım, bahsettiğiniz oluşum oldu, EDP Eşitlik ve Demokrasi Partisi adıyla kuruldu...

Gönderi tarihi:

Ufuk Uras ın zaten kimlerle hareket ettiği belli, sizin onu desteklemenizden normal bir şey yok. BDP ve AKP ile işbirliği yapan birini tabi ki destekleyeceksiniz. Tunceli li Kılıçdaroğlu faşist milliyetçilik yapıyor, AKP yi destekleyenler de tam tersini söylüyor hatta mezhep öne sürüyorlar ve Kürt kökenli olduğunu savunuyorlar; ne yapacağımızı biz de şaşırdık.

Gönderi tarihi:

Kavramlar bilip bilmeden kullanildiginda ortaya komik iddialar cikkiyor.Aynen "DAHA DEMOKRAT PARTININ OLMAMASI NEDENIYLE AKP'YE SARILMAK"Halbuki AKP 8 yilda Türkiye'de mevcut olan kirintida olsa demokmrasiyi yikip ezdi.Yani eger bugün AKP yandaslari gercekten AKP'nin demokrat oldugunu iddia etmek gibi bir aymazliga düsüyorlarsa kusura bakmasinlar am önce DEMOKRASI'nin ne olup ne olmadigini iyice bir ögrensinler.Demokrasi iktidar olmanin gücünü halka göstermek degildir.Halki coplatmak,halki gazlatmak,halki soguk sularla yikamak,insanlari saclarindan sürüklemek,protedsto edenlerin agizlarini tikamak degildir.Demokrasi insanlara güvenli bir yasam vermektir.Iktidarlarin demokrat iktidarlarin görevi budur.Eger bugün kü AKP iktidarinda bu yukaridaki saydiklarima ragmen AKP'ye demokrat deniyorsa Daemokrasi bilinmiyordur.

BDP bir terör örgütünün siyasi koludur.Yani aslinda onlarday BU TERÖR ÖRGÜTÜBNE MENSUPTUR.Sadece ellerinde silah yok mecliste terörün siyasi savasini vermeye calisiyorlar.Abdullah Öcalan terör sucundan yargilanmis idama ve sonrada ömür boyu hapse mahkum edilmistir.PKK'nin öldürdügü insanlarin kanlari onun ellerine yapismistir.Abdullah Öcalan terör suclusu olarak degil siyasi bir mahkum olarak kabul edilmeye baslanmistir AKP ile.AKP ile "ANALAR AGLAMASIN YALANCI SLOGANI ILE"terör örgütü müzakerelere oturmustur.Cünkü bu iktidarin daha dogrusu Türkiye'de iktidar olanlarin agababasi olan ABD ve birzamanlar Hristiyanklübü diye adlandirdiklari AB'nin emri böyledir.PKK ile masaya oturacaksin...

Bakin dünkü SÖZCÜ gazetesinde bir haber cikti.Bilmiyorum baska herhangi bir gazete özellikle satin alinmis AKP ve PKK medyasi bu haberi yayinladimi sanmiyorum.Haber söyledir:

"APO TAYYIP'ten mektup bekliyor."

"Devlet vew terörist basi arasindaki pazarliklar bir kez daha ortaliga sacildi.Bu kez itiraf Imrali'da Apo ile görüsen kardesi Mehmet Öcalan'dan geldi.Öcalan:Abim Erdogan'a mektup yazdi.Ondan cevap bekliyor."dedi.

Basbakan Erdogan'la Apo mektup arkadasi oldu diye devam ediyor yazi.Erdogan'dan gelecek olan yanita göre PKK'nin silah birakma tarihi gözden gecirilecek.2 bin PKK'liya af düsünülüyor.Bunlara calisma imkani da verilecek."

AKP'nin demokrat oldugunu yandaslarindan ve PKK'lilardan baskasinin söylemesini beklemek biraz hayalcilik olur.Kürtcülerin AKP yanlisi olmalarinin tek nedeni:AKP ile özerklige kavusacaklarina inanmalaridir.Bakmayin onlarin biz ayrilmak istemiyoruz gibi havada kalan ve iki ucu acik olan sözlerine.Yani bize özerklik verilirse zaten Türkiye sinirlari icerisinde kalacagiz diyorlar yani akillari sira yutturduklarini saniyorlar.

Bu nedenle iktidarin AKP disinda baska bir partide olmasinin Türkiye'ye faydasi vardir zarari yoktur.Cünkü baska hicbir iktidar AKP kadar yikici ve ayirimci olamaz.

CHP'ye karsi olmalarinin temelinde CHP'nin Atatürk'ün partisi olmasi yatar.Cünkü Kürtcüler ve bölücüler ve onlarin tüm yandaslari yani sahte devrmciler ve cemaatler ATATÜRK karsitidir.Dolayisiyla CHP karsitidirlar.Yoksa Fasist milliyetci gibi bir kavrami iskembeyi kübradan atmadilar ortaya.Neymis fasist milliyetcilik?Devletin itibarini korumakmi?Devletin bekasini istemekmi?Birlik ve bütünlügü savunmakmi?Neymis fasist milliyetcilik?Asil fasizim AKP ile adim adim yerlesiyor.HSYK'da olanlar fasizmin ayak sesleridir.ÖZGÜRLÜK ICIN EVET DIYENLERE BEN INANMIYORUM.ONLARIN AMACI ASLA ÖZGÜRLÜK OLAMAZDI.ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER AKP'ye oy vermezdi.

saygilarla

saygilarla

Gönderi tarihi:

Yanılıyorsunuz dostum faşist milliyetçilik yapan bizzat BDP'nin kendisidir... MHP'yi bile geçmişlerdir bu konuda

Gönderi tarihi:

Yanılıyorsunuz dostum faşist milliyetçilik yapan bizzat BDP'nin kendisidir... MHP'yi bile geçmişlerdir bu konuda

Bdp Kürt Sorununu öncelikli çözülmesi gereken sorun olarak gördüğünü ifaede eden bir partidir ancak asla halkın diğer kesimlerinden ve kurumlarından ve onların sorunlarından kendini soyutlamamıştır,öyleki Bdp,askerde ölen askerlerin,haksızlığa uğrayan Romanların,Üniversitelerde yaşanan Türban sorununun,Bursada yaşanan sel felaketinin mecliste görüşülmesi ve el uzatılması için ilk adımları atan partidir,Bdp'yi Mhp ile yanyana kullanmak bile bana göre art niyet taşımaktır....

Gönderi tarihi:

Bdp,askerde ölen askerlerin,

Çünkü askerleri hainlerin değil de devletin öldürdüğünü savunuyorlar, yani yine kendi amaçları için kullanıyorlar. Ölen askerleri savunanlar askerleri öldürenlerin elebaşına önderimiz diyorlar, bunun mantıklı açıklaması var mı Allah Aşkına?

Gönderi tarihi:

Çünkü askerleri hainlerin değil de devletin öldürdüğünü savunuyorlar, yani yine kendi amaçları için kullanıyorlar. Ölen askerleri savunanlar askerleri öldürenlerin elebaşına önderimiz diyorlar, bunun mantıklı açıklaması var mı Allah Aşkına?

İzledinizmi bilmiyorum ama son günlerde internette dolaşan bir görüntü var o görüntüde 2-3 rütbeli acemi askerleri sıraya sokmuş tekme tokat dövüyorlar,resmen karete yapıyorlar çocuklara,bunuda Pkk'mı yapıyor,veya askerlerin eline el bombası verilmesi olayını kim yaptı?

Hakkaride 7 asker mayına basarak hayatını kaybetti,Tsk ve Türk medyası ilk açıklamalarda hemen ''Pkk,Hain Saldır vs.vs'' dedi peki sonra ne çıktı,askerlerin bastığı mayın,uluslararası anlaşmalarla kullanımı yasaklanmış ama maalesef Tsk'nın kurduğu bir mayındı....

Gönderi tarihi:

Şimdi İnternette haber sitesinde gördüm buyrun buda bir örnek;

BDP Muş Milletvekili Nuri Yaman'ın TBMM Başkanlığına sunduğu kanun teklifinin gerekçesinde, askerlik hizmetini yapmaktayken ''Terörle Mücadele Kanunu ve Şehitlik Yönergesi'' kapsamında hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının ''nakdi tazminat'' ve ''aylık bağlanması'' gibi haklardan yararlandığı, ancak kaza ya da ihmal gibi nedenlerden hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının böyle bir sosyal haktan yararlanamadığı ifade edildi.

Teklif, askerlik görevini yaparken kaza ya da ihmal gibi nedenlerle şehit olan kişilerin yakınlarının da bu haklardan yararlanmasını öngörüyor.

Gönderi tarihi:

BDP Muş Milletvekili Nuri Yaman'ın TBMM Başkanlığına sunduğu kanun teklifinin gerekçesinde, askerlik hizmetini yapmaktayken ''Terörle Mücadele Kanunu ve Şehitlik Yönergesi'' kapsamında hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının ''nakdi tazminat'' ve ''aylık bağlanması'' gibi haklardan yararlandığı, ancak kaza ya da ihmal gibi nedenlerden hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının böyle bir sosyal haktan yararlanamadığı ifade edildi.

Teklif, askerlik görevini yaparken kaza ya da ihmal gibi nedenlerle şehit olan kişilerin yakınlarının da bu haklardan yararlanmasını öngörüyor.

O video yu siz dedikten sonra izledim, Azerbaycan da geçtiği söyleniyor; nerede geçerse geçsin ben askere milletin namusunu korumaya gidiyorum fakat bana küfrediliyor yani kendi namusumu dahi koruyamıyorum. 1987 de 18-19 yaşında iki pırpır bir astsubay bana küfür etmişti, üstteğmenden de tekmeli sopa yemiştim. Bizim zamanımızda bunlar oluyordu fakat şimdi askerden gelenler komutanlarla arkadaş gibi olduklarını söylediklerinde inanamıyorum. Bunların olması neyi ispatlar?

Böyle bir teklif verdiyse helal olsun ama bakalım ne çıkacak?

Gönderi tarihi:

Askeriyede neler oluyor neler...Neler oluyormus:Askerler dögülüyormus,baska neler oluyormus askerler geceleri nöbet tutuyormus...!Askeri birlikler yülerce insandan olusuyor.Bu yüzlerce insan senin benim gibi insanlar.Okumusu okumamisi,terbiyelisi terbiyesizi ne ararsan orada bir hizmet icin biraraya gelmisler.Dayak atmak bizde heryerde mevcut askeriye haliyle olacak.Hala okullarda ögrenci dögen ögretmenler var.Askerdede asker dögenler vardir.Bunlari baz alipta A BAKIN BIZIM ORDUDA BUNLAR OLUYOR demek Amerikan veya Fransiz ordusunu bilmemek veya bilipte bilmemezlige gelmektir.

EVET ORDUDA BÖYLE OLAYLAR OLMAKTADIR OLMAMASI LAZIMDIR AMA OLUYOR.Böyle olaylar oluyor diyerek koca bir kurumu tukaka etmek ise tamamen art niyettir.

BDP'yi MHP ile ayni görmek art niyetmis,hayir efendim.MHP terör örgütünü partisi degildir.Terör icin daglara cikip askerlere pusu kuranlari savunanlar MHP'den daha da geride kalan bir parti olabilir ancak.Askerler ölmesin yaniltmasiyla sözde insan haklari savunuculugu yapanlar aslinda teröristlerin savunuculugunu yapmaktadirlar.BDP baska bir siyaset yapamaz,Kürtler adina demeleri yalandir.PKK adina vardir BDP yani bölücülük adina.Ve oy oranlarida Türkiye'deki bölücü kesimi belgelemektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

15.10.2010 18:58

'Öcalan’ın başımızın üstünde yeri var'

BDP'li Özdal Uçar'ın bu sözleri salonda büyük alkış aldı

Arif ASLAN/BATMAN, (DHA)

'Öcalan’ın başımızın üstünde yeri var'BATMAN Belediyesi’nin düzenlediği panele katılan BDP Van Milletvekili Özdal Uçar, dinleyicilerden birinin sorusuna verdiği cevapta, “Kürt halk önderi Sayın Abdullah Öcalan’ın başımızın üstünde yeri var” demesi salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Batman Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 7’nci Hasankeyf Kültür Sanat Festivali’ne, Ankara’da devam eden bir davaya katılması gerektiği için bulunamayan DTK Genel Başkanı Ahmet Türk’ün yerine konuşmacı olarak BDP Van Milletvekili Özdal Uçar katıldı.

Yılmaz Güney Sinema Salonu’nda düzenlenen panelde konuşan BDP’li Uçar, ‘Demokratik Özerklik’ vurgusu üzerinde durdu. Demokratik Özerklik düşüncesinin 3 yıllık proje olduğunu belirten Uçar, “Demokratik özerklik yeni çıkmış bir proje değil. Üç yıldır programımızda olan bir projedir. Demokratik özerkliğin özünde bir ayrılık benimsiyor. Ama ayrılık dediğin, ‘bu bizim sınırlarımız, bu da sizin sınırlarınız’ değil. Demokratik özerklikte ayrılık elbette var. Ayrılık, ‘herkes kendi yoluna ilişkilenmeyelim’ değil. Biz kendi bölgemizi idare edeceğiz, diğerleri de kendi bölgelerini idare edecek. Ama evrensel camiaya karşı, tüm dünya haklarına karşı demokratik birlikteliğine evet diyoruz. Yani biz klasik Bülent Ersoy şarkısı gibi ‘ayrılamayız’ değil. Biz özerk olmak istiyoruz. Özerk Kürdistan kurulduğunda, Kürdistan’da yaşayan bütün bireylerin demokratik bir yaşama tabi olmasını istiyoruz” dedi.

Paneli izleyenler arasında adı öğrenilemeyen bir dinleyicinin, “İmralı’dakinin yeri ne olacak?” sorusuna cevap veren BDP Van Milletvekili Uçar, “Arkadaşım İmralı derken, İmralı adasından söz ediyorsan, İmralı adasının yerini değiştirmeyeceğiz. Ama İmralı derken, Kürt halk önderi Sayın Abdullah Öcalan’dan söz ediyorsan, onun yeri, başımızın üstündedir” sözlerinden sonra salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Bu da BDP milletvekili...

Gönderi tarihi:

Zafer işareti yapanlar kimlere karşı nasıl bir zafer kazandılar acaba, buna cesaret edilmesinin de referandum ile ilgisinin olup olmadığını da ayrıca merak ediyor insan.

Gönderi tarihi:

O video yu siz dedikten sonra izledim, Azerbaycan da geçtiği söyleniyor; nerede geçerse geçsin ben askere milletin namusunu korumaya gidiyorum fakat bana küfrediliyor yani kendi namusumu dahi koruyamıyorum. 1987 de 18-19 yaşında iki pırpır bir astsubay bana küfür etmişti, üstteğmenden de tekmeli sopa yemiştim. Bizim zamanımızda bunlar oluyordu fakat şimdi askerden gelenler komutanlarla arkadaş gibi olduklarını söylediklerinde inanamıyorum. Bunların olması neyi ispatlar?

Böyle bir teklif verdiyse helal olsun ama bakalım ne çıkacak?

Benim izlediğim sitelerde Türkiye olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ve inşallahta değildir,bende askerliğim süresince kesinlikle dayak anlamında kötü bir muameleleye denk gelmedim,bende komutanlarımla arkadaş gibiydim ve belki inanmazsınız ama halen benim arayıp sorduğum,onların beni arayıp sorduğu komutanlarım var,sadece acemi birliğinde çok fazla İstikamet aldım ama oda bir eğitim biçimi naparsın :)

Gönderi tarihi:

Benim izlediğim sitelerde Türkiye olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ve inşallahta değildir,bende askerliğim süresince kesinlikle dayak anlamında kötü bir muameleleye denk gelmedim,bende komutanlarımla arkadaş gibiydim ve belki inanmazsınız ama halen benim arayıp sorduğum,onların beni arayıp sorduğu komutanlarım var,sadece acemi birliğinde çok fazla İstikamet aldım ama oda bir eğitim biçimi naparsın :)

Sayın biji o zaman şu soru aklıma geliyor, bunları bildiğiniz ve yaşadığınız halde bu videodan bahsetmenizin amacı nedir?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.