Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

“Bu, Ergenekon'dan 100 kat daha önemli” _ 1993 yılını mercek altına alın...


Siyah_Beyaz

Önerilen İletiler

Babası 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a yapılan suikastle iddialar ortaya atan Ahmet Özal, üç saat savcıya ifade verdi.

1993 yılının mercek alınması gerektiğini söyleyen Özal, “Bu, Ergenekon'dan 100 kat daha önemli” dedi.

 

'ERGENEKON'DAN 100 KAT ÖNEMLİ'

 

Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu, 1993 yılının mercek alınması gerektiğini söyledi.

 

Özal, şöyle konuştu:

 

"Sayın rahmetli Uğur Mumcu ile başlayan rahmetli Eşref Bitlis ile devam eden, rahmetli Özal ile devam eden, Adnan Kahveci'nin vefatıyla süren, Madımak olayları, 33 erin şehit olması... Bir dönemin, bir PKK meselesinin çözümü, bir Kürt meselesinin çözümüyle ilgili, sıcak ortamın başladığı bir dönemin kapanmasıdır. O günden bu güne 17 sene geçti. Çok şehitler verdik olayları çözemedik. O dönemler özellikle Eşref Bitlis Paşa ile rahmetli çok yakın ilişkiler içerisinde çözüme ulaşmışlardı. Türkiye o dönem, önemli bir dönemdir 93 yılı. Belki bugün konuşulan Ergenekon davalarından 100 kat daha önemlidir. Bunlar hiçbir zaman gizli kalmaz. Rahmetlinin de bana söylediği buydu. Hatta ben kendisini en son Türkmenistan'da gördüm o zaman da kendisi döner dönmez bu meseleyi bizzat çözeceğini bana söylemişti. Döndükten sonra zaten cumartesi günü vefat etti.''

 

Babasının kanının olduğu bir tüpün olduğunu söyleyen hemşireyle görüşmek istediğini belirten Özal, kendisine söz konusu tüpün kırıldığının bildirildiğini açıkladı. Özal, olaydan 3 gün sonra hemşirenin ölü bulunmasının şüpheleri artırdığını kaydetti.

 

radikal.com.tr 27/09/2010 17:42

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Inanilmaz ama gercek.Birisi bir ayagi mezarda olan cemaatci Korkut Özal digeri ise bir türlü meshur olamayan Ahmet Özal.Al birini vur ötekine ne cikar hicbirsey cikmaz.Biz dedik ve yine diyoruz bunlar en sonunda Kurtulus savasinida Ergenekoncular yapti diyecek kadar gözleri dönmüs olan isimlerdir.

3 saat ifade vermis.!Ne ifadesi verdi peki.Babasi zehirlenirken oglu yanindamiydi yoksa.Korkut neredeydi Özal zehirlenirken.Bu kadar deli sacmasi iddialara ancak Ergenekon savcilari inanabilir ki hemen faaliyete gecip inceleme baslatmislar.

 

Ayni savcilar Ugur Mumcu icin hicbir inceleme yapmiyorlar,Ahmet TANER Kislali icin arastirma yapmiyorlar.Varsa yoksa karsi kesimle ilgili iddialari ele alip onlari inceliyorlar.Yandas medya da hemen atliyor üzerine.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cemaatciler ve yandas medya Özal'in ölümüyle ilgili gündemi degistirme cabasindalar diger yanda ise Kürtcüler kendilerine yaratilan bu gündem degistime firsatini cok iyi degerlendirip özerklige giden son asamalari degerlendiriyorlar.

 

Ahmet Özal'i cagirip 3 saat ifade alan savcilardan bakalim hangisi Diyarbakir'da yasanan siyasi rezaletin hesabini sormaya kalkacaktir.

Bir belediyede asili duran Türkce tabelalari indirtip yerine kÜrtce-ingilizce ve Türkce yazili tabelalari astiriyor.Sanirsiniz ki yabanci bir ülkedesiniz.Zaten referandumdan önce basbakan demiyormuydu ki;Diyarbakirdan öteye gecemezler diye.Kendisi bile ordu ile oraya gidebilmisti.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.