Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Başlangıç - Inception 2010

post-2-0-68825700-1343563308_thumb.jpg post-2-0-43158600-1343563309_thumb.jpg

Yapım: 2010-ABD , Fransa , Japonya , İngiltere

Tür : Aksiyon , gerilim , dram , psikolojil , macera , bilim kurgu , suç , gizem

Yönetmen : Christopher Nolan

Oyuncular : Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Michael Caine, Joseph Gordon-levitt, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Tom Hardy, Talulah Riley, Lukas Haas, Pete Postlethwaite, Dileep Rao, Claire Geare, Michael Gaston, Tom Berenger, Yuji Okumoto, Adam Cole, Alex Lombard, Alonzo F. Jones, Andrew Pleavin, Angela Nathenson, Benjamin Riley, Carl Gilliard, Daniel Girondeaud, Felix Scott, Jack Gilroy, Jack Murray, Jason Tendell, Jill Maddrell, John Ceallach, Kraig Thornber, Lisa Reynolds, Marc Raducci, Michael August, Mobin Khan, Natalie Nastulczykova, Natasha Beaumont, Nicole Pulliam, Norman Saleet, Peter Basham, Rosanna Pansino, Scott Pretty, Seong-hwan Jo, Shannon Welles, Shelley Lang, Tohoru Masamune

Senaryo : Christopher Nolan

Yapımcı : Christopher Nolan, Jordan Goldberg, Zakaria Alaoui, Emma Thomas

Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister

Müzik : Hans Zimmer, David Julyan

Süre : 2 saat 22 dakika

Bir hırsız,bir casus,bir uzman...

Ama ilginç olan bu hırsız para,mal hırsızı degil...rüya,fikir hırsızı...

Cobb(Leonardo Di Caprio) çok yetenekli bir hırsız..Bilinçaltındaki derinliklerdeki çok gizli bilgi ve sırları çekip almakta uzman.Sevdiği herşey uğruna kaçak olmayı göze almış, casuslar tarafından aranan kişi olmuştur.Aradığı fırsata kavuşmak için sunulan imkansız başlangıcı başarmaktır.

İki çocuğuna kavuşmak için profesyonel takım arkadaşları ile birlikte görevleri olan fikir soygunluğu değil fikri almaktır.Uluslararası aranan kaçak uzman hırsızımız tehlikeli düşmanlarınla karşılaşmaya hazır değildir.

DiCaprio bu film ile kariyerini daha bir oturttu.Filmin baş ve son sahnelerindeki vermek istediği ifade bu kadar güzel yansıtılamazdı...

Filmden mükemmel diyaloglar ;

rüya onların gerçekliğine dönüştü

sana birşey hatırlatmaya geldim,eskiden bildiğin birşey

Son günlerde izlediğim en mükemmel sıradışı bir film.Filme katkısı bulunan herkesi kutluyorum.Her sahnesi tekrar tekrar düşünülmesi, birkaç kere izlenmesi gereken bir film.Hele ki rüyalara düşkün biri iseniz...

Gönderi tarihi:

Rüyada olduğunu bilmek,rüyanı yönlendirmek,rüya içinde rüya görebilmek...Olur mu dersiniz??

Ben çocukluğumda 1 hafta kendimi telkin ederek rüyamda "şu an rüyadayım"diyerek rüyamı yakaladım ama o an uyandım..Ve yakın zamanda az bir telkinle rüyalarımı yakalıyorum , ayrıca rüyamda "rüyamda gördüklerimi anlatayım"diyerek rüya içinde rüya yaşadım hem de birkaç kere...Filmde anlatılan sıradışılık neden olmasın diye de düşünüyorum.

Size en ilginç olayı söyleyeyim... :) Sinemada yerimizi aldık,film başladı yaklaşık yarım saat sonra eşim uyuklamaya başladı ben dürttükçe hırmm hırmmm diyerek başını diğer tarafa yönlendirip uykusunu bölmedi..Filmin 4/3 ünü uyuyarak seyretti... :forgiveme::devil::D

Siz eşime bakmayın ve kesinlikle seyredin :thumbsup:

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Belki de 2 kere izlendiğinde daha mantıklanacak bir film ama kesinlikle izlenmesi gerekenlerden ama ben annemle ikinci kere izleyerek hata yaptım çünkü her 15 dk.da bir durdur deyip içeri gidiyordu siz siz olun yalnız izleyin :)

• Admin
Gönderi tarihi:

Sevgili Kiraz,

Evde olunca 'İçeri' neresi oluyor? Tuvalet mi? Mutfak mı? Diğer oda mı? yoksa başka bir yer mi?

Gönderi tarihi:

yuvarlan.gifkahkaha.gifislik.giftongue.png

Tamam kabul ediyorum ben bir bağımlıyım..kahkaha.gif rüyasında forum sayfası gören kaç kişi vardır ki..tongue.png

gerçi filmde çok bana hitap etmiyordu.Rüya içinde rüya, onunda içinde rüya..Zihnim yoruldu..

Benim kafamda zaten bi tane tilki dolaşıyor..benimkiler bana yetiyor kısacası..forgiveme.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.