Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Hz.Mevlana sormuş: ''Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın; Tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın? '' Siz bu durumda ele mi darılırdınız yoksa kendinize mi kızardınız? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Radyam uzattığım eli tutmayana darılmam vardır tutulmayası sebep kendime de kızmazdım yanlış zamanda el uzatmış olabilirim.. kızan biri olmamamın da etkisi olabilir.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Radyam uzattığım eli tutmayana darılmam vardır tutulmayası sebep kendime de kızmazdım yanlış zamanda el uzatmış olabilirim.. kızan biri olmamamın da etkisi olabilir.. Alıntı
Φ alkanaga Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Hz.Mevlana sormuş: ''Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın; Tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın? '' Siz bu durumda ele mi darılırdınız yoksa kendinize mi kızardınız? Kendine veya başkasına kızman,kendini ateşe atmandır.Kızılacak birşey yok.Dileyen tutar dileyen tutmaz.Ha el senin olmuş ha benim ne farkeder... Kızmak sana çözüm getirmez... Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 6 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2011 uzattığım eli tutmayana kızarım ben eğer ona elimi uzattıysam doğru kişi olduğundan eminim demektir o buna değer demektir yok o tutmazsa elimi ona kızarım çünkü beni kaybediyordur.. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2011 tutmayan kişiye kızmak gerek çünkü insanlığın gereği sana uzanan eli tutmaktır bu insanlık borcudur herkese elinden geldiğince yardım etmesi gerekir bu sosyal bir sorumluluktur. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Hz.Mevlana sormuş: ''Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın; Tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın? '' Siz bu durumda ele mi darılırdınız yoksa kendinize mi kızardınız? '' ne ele ne de kendime kızmam '' demek isterdim ama diyemiyorum çünkü henüz nefsimi öldüremedim ölmeden... doğrusu hem ele hem kendime basardım kalayı yani Saygılar sunarım. 1 Alıntı
Misafir K3 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2017 O eli tutacağını umduğum yere uzattığım da,araya biri girip,boşuna uğraşma deseydi, ona kızar elimi tutmayacağı söylenen makama da kırılır, küserdim. Alıntı
Misafir Hiç kimse Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2020 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2020 Samimiyse o el, tutmayana kızmak lazım gelir. Lakin kalpleri bir Allah bilir. Bu dünyada ancak ahmaklar ölümü unutur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.