Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl itiraf ediyorum,ben bugün çalışmayacağım,işi sallayacağım. İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum tembelllllllllllllllll
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl tembelllllllllllllllll galiba tembelim ben ama özümde iyi bir insanım, gerçekten
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl Bizim nesil tembel Popüler kültür tembeli ppuhahaha... bak bu da senin itirafın ha
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl galiba tembelim ben ama özümde iyi bir insanım, gerçekten süper iiiiii bi insansın yaf hemşom sadece bizim nesil tembelmişşşşşşşşşşş,hehehe kanı konuldu(doktor abiler öle deyü)
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl süper iiiiii bi insansın yaf hemşom sadece bizim nesil tembelmişşşşşşşşşşş,hehehe kanı konuldu(doktor abiler öle deyü) itiraf ediyorum,ben bugün çalışmayacağım,işi sallayacağım. ALINTI(Rua @ 06-02-2009, 10:10) İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum itirafi kendiniz yapiyorsunuz Deseydin ben bugün çalışmayacağım, yapacagim cok güzel işler var! oki olurdu..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl süper iiiiii bi insansın yaf hemşom itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum.
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. Popüler çalışma kültürü
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl itirafi kendiniz yapiyorsunuz Deseydin ben bugün çalışmayacağım, yapacagim cok güzel işler var! oki olurdu.. he ya,öle aslında yapacak çoooooooook güzel işler var,mesela yemek gibi
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. otur,otur iştekiler çakmasın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi O zaten belli...Gerçek adını sölersen daha esaslı bir itiraf olacak
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 16 yıl dogru dıyor radya mesela radyanını gercek ısmı RA demı demı radya ama bunu kımse bılmemelı
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi şanslısın; ya tam tersi olsaydı itiraf ediyorum, benim gerçek adım Rua
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla... güzel olmuş
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla... haha,ben de tıkladım ki,çok güzel
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl dogru dıyor radya mesela radyanını gercek ısmı RA demı demı radya ama bunu kımse bılmemelı Benim gerçek ismim "Didem" ablacım bunu sölemekte de sakınca görmüyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.