Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

itiraf ediyoomm..ben yaramazlıklar yaptım..kötü bi çucuğuumm.. :P

• Cevaplar 396
  • Görüntü 63,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Bende hep bir yere gittigimde beklerken su doku oynarim. Gazeteden kesilmis sudoku kupurleri hep yanimda vardir.  

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Benim basimin agriyamayacagi tek konu; bilgi vedusunce paylasmaktir.   Zinde dinc ve daimim olarak calisan beyinlerde de bas agrisi bulunmaz.   Bas agrisi sadece beynin bir olumsuzluk takintisi ve

• Oysa ben hiç özleyecek kadar uzaklaşmadım forumdan, burada olmak hayatımın bir parçası... Buradaki insanları seviyorum.

Gönderi tarihi:
iyide bu itiraf değil ki bunu hepimiz biliyoruz :D

bayannnn parissss... :getlost: ...sankim sen iyi çucuksun.. :grin:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

galiba bi kez daha hayal kırıklına uradım :(

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

o kadar çok itiraf gördmki gaza geldim biraz galiba :lol: itiraf ediyorum birinden çok çabuk hoşlanabiliyorum :blush::)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

insanın kendi zeka seviyesinde birileriyle iletişim kuramaması bazen hakkattende kötü oluyor.. :unsure: (minik bi itiraf) :)

• 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yaa bende itiraf yazmıştım nere gitti buu :(

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

sigaraya tekrar başlamaktan korkuyorum

Gönderi tarihi:

sabahları erken uyanmaktan nefret ediyorum...

Gönderi tarihi:

ödevi bitirmeyip oyuna dalıyorsan ödev seni bitiriyor, itiraf ediyorum oyuna çok daldım ödevi astım...

görev beklemez ufak tefek eğlencelere çok zaman harcamışım :P

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum şu müdür yardımcısına öyle sinirleniyorum ki :angry: ne çok konuşuyor ve ne boş konuşuyor yav -_-

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
itiraf ediyorum şu müdür yardımcısına öyle sinirleniyorum ki :angry: ne çok konuşuyor ve ne boş konuşuyor yav -_-

işimi sevmiyorum

ne yapacağımı bilmemek beni çok rahatsız ediyor

Gönderi tarihi:
işimi sevmiyorum

ne yapacağımı bilmemek beni çok rahatsız ediyor

sen işini sevmiyorsun :unsure: ben itiraf ediyorum çalışmaktan nefret ediyorum :(

Gönderi tarihi:
sen işini sevmiyorsun :unsure: ben itiraf ediyorum çalışmaktan nefret ediyorum :(

bende çalışmamaktan nefret ediyorumm hayat ne kadar ironik değil mi :P

Gönderi tarihi:
bende çalışmamaktan nefret ediyorumm hayat ne kadar ironik değil mi :P

İtiraf ediyorumm yeni yıl hediyesi olarakk üşümesin diye sevdiğimmme ;yünnden yapılmışş çamaşırlar aldımm

ama napıyım üşüyoo adamm ... ben o'nu öle de seviyorumm

Gönderi tarihi:
İtiraf ediyorumm yeni yıl hediyesi olarakk üşümesin diye sevdiğimmme ;yünnden yapılmışş çamaşırlar aldımm

en güzeli buuu... kırmızı olsaydı uğur da getirirdi ekstradan ..bence....

Gönderi tarihi:

yaa baktım aslında :) ama iş çıkışı alıcam merak etme .. görcez uğur getircek mi :)

Gönderi tarihi:
yaa baktım aslında :) ama iş çıkışı alıcam merak etme .. görcez uğur getircek mi :)

yaaa bi itirafım varr ne çok doluymuşummm meğer:) bi de müstakbel eşimi taciz eden ve ondan etkilenip yakasını bırakmayanlardan nefret ediyorummm adamm etkileyicii napsın tabiiiii ama ben de nefret ediyorum sonra da kıskanç kadın oluyprumm ohh rahatladımm :)

Gönderi tarihi:
yaaa bi itirafım varr ne çok doluymuşummm meğer:) bi de müstakbel eşimi taciz eden ve ondan etkilenip yakasını bırakmayanlardan nefret ediyorummm adamm etkileyicii napsın tabiiiii ama ben de nefret ediyorum sonra da kıskanç kadın oluyprumm ohh rahatladımm :)

biraz daha zorlasakk tanıdık biri olduğunuz çıkacak ortayaa...şişştt sus suss.. :D

Gönderi tarihi:
biraz daha zorlasakk tanıdık biri olduğunuz çıkacak ortayaa...şişştt sus suss.. :D

neden kii :)) anlamdımm aynı dertten mi muzdaripsiniz yoksam ..

Gönderi tarihi:
neden kii :) anlamadımm aynı dertten mi muzdaripsiniz yoksam ..

olabilerrr :D

olmasakta...beraber yürürüz biz bu yollarda farkeder mi???

Gönderi tarihi:
olabilerrr :D

olmasakta...beraber yürürüz biz bu yollarda farkeder mi???

olur olur iki elin her bişeyi olur ...

Gönderi tarihi:

godziiiiiiiii :cokkomik: senin allah iyiliğini versin emi :iyi: kopardın beni gene

Gönderi tarihi:
godziiiiiiiii :cokkomik: senin allah iyiliğini versin emi :iyi: kopardın beni gene

Bence de :ayakvur:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.