Φ Mehdî Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2010 NOT:((elimle hayır oyumu kullanacağım? fakat kalbimlede boykotu destekliyorum? neden? gerçektende ne 12 eylül darbe anayasası nede AKP anayasasıdir? diyorum? çünki recebbey kendisi bunu diyor? ya 12 eylül darbe anayasası yada Milletin anayasası diyor? yani oda aslında boykotçuda işte ) Alıntı
Φ RunTimeError Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2010 Biliyoruz; Anayasa değişikliği paketi yeterli değil ama biz yine de evet diyeceğiz. 12 Eylül'de kaybettiklerimiz için o sandığa gideceğiz. Sivil irade için,üstesinden geleceğimiz tüm korkular için, ne kadar çok şeyi değiştirebileceğimizi göstermek için; YETMEZ AMA EVET DİYORUZ... Cocukmu kandırıyosunuz!YETER ARTIK YETER HAYIR!HUKUMET ısteyınce yenı hukumler koyuyor !Bu anayasa ATATURK ZAMANINDA OLDU KAC SENEDIR AKLINIZ nerdeydı yoksa RECEP BEY! Artık suyunun ısındını anladımı!bunlar ıcın anayasanın degsmesı gerekmez hukumetın SORUMLU OLDUGU VE YILARDIR YAPMADIGI SEYLER BUNLAR!IYI YUZUNU GOSTERIP KANDIRMAYA CALISIYORLAR!YOK VALI ATANCAKMISDA YOK ANAYASAYMISDA bunlar tamamen hukumetın yapmakla hukumlu olupda yapmayıp anaya altında oy toplama düzeneğidir.Bunları anayasa degısıklıgyle alakası yok bence abd ve akp ıs bırlıgi tamamen! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Ülkelerden örnekler verilmis hos güzel.Simdi soruyorum bu ülkelerden hangisinde iktidari ellerinde tutanlar dikta rejimine oynuyor?Bu ülkelerden hangisinde bölün me tehlikesi var?Bu ülkelerden hangisinde örnegin Ispanya'da ayrilikci Bask ICIN ACILIM yapan iktidar var mi? Arkadsim örnek verebilirsiniz ama bu örnekleri verirken önce kendi ülkenizdeki siyasi gidisi kendinize baz olarak alip hangi ülkelerin bizim siyasi konumumuza benzedigini söyleyin.Yukarida adi gecen hicbir ülkede bölücü bir terör örgütü yoktur,Ispanya'da ki terör örgütüne karsi mecliste tüm temsil edilen halk kesimleri karsidir.Peki bizim meclisimizde bu böylemidir?Somut örnekler verin.Avrupa'da hicbir ülkede dayatma sistemi yoktur,halki korkutmak benim istedigm olacak yoksa bertaraf olursunuz diyen bir siyasi anlayis yoktur yani Avrupada bizdeki gibi dikta hevesi yoktur. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Verilen cevaplardan ne evetcilerin ne de hayircilarin gercek anlamda bir demokratik anayasa istemedigo acik ve net olarak anlasiliyor. Adamlar anayasa tarttismasini dahi ya AKP'li olursun ya da digerlerinden , yani CHP veya MHP. Su mantiga bakin ve artik düsünün derim. Kardesim bu ülkede AKP; CHP; MHP ve benzerleri disinda hicmi abska akimlar yok? Neden insanlari bu iki kutupun icerisinde olmaya zorluyorsunuz? Sizin anlamadığınız, bizim de şimdiye kadar fark edemediğimiz Türkiye Cumhuriyeti nde demokratik bir seçim sisteminin olmayışı. Gönlümüzün istediği partiye oy veriyoruz meclise giremeyip oylarımız hiç istemediğimiz bir partiye gidiyor. İşte bu yüzden AKP, CHP ve belki de 2011 de baraja takılabilecek olan MHP, bir de bölge partisi olduğu halde bu referandumda hiçte göz ardı edilemeyeceği ortaya çıkan DTP den başka seçenek yok. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Akşam demokrasi havarisi demokrat yargı derneği mensubu iki kişi ağızdaki baklayı çıkardı. Anayasanın değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümleri değişmedikçe demokrasiden söz edilemez dediler. Bu paket geçti şu an birşey yapacaklarını sanmıyorum ama ilerleyen günlerde Anayasa Mahkemesine kendi atamalarını yaptıktan sonra bu maddelerle ilgili teşebbüsler olabilir. Zaman herşeyin ilacıymış, bekleyelim görelim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2010 evet dedik ve şimdı sıra yetmez'de...insani değelerin el üstünde tutulduğu güzel ülkemin düşü ile "yetmeyenler" için herkesi söz sahibi olmaya davetediyoruz...bu ülke, herşeyi ile hepimizin...evet, hayır, boykot...bunun için güzeliz. 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 evet dedik ve şimdı sıra yetmez'de...insani değelerin el üstünde tutulduğu güzel ülkemin düşü ile "yetmeyenler" için herkesi söz sahibi olmaya davetediyoruz...bu ülke, herşeyi ile hepimizin...evet, hayır, boykot...bunun için güzeliz. Biz iyi şeyler düşünüldüğüne inanmadık ve hayır dedik. Siz evet dediniz şimdi sorumluluk sizde, AKP ile beraber ülkeyi demokrasi cennetine götürün biz de size minnettar olalım; belki birgün ödeşiriz. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Ülkelerden örnekler verilmis hos güzel.Simdi soruyorum bu ülkelerden hangisinde iktidari ellerinde tutanlar dikta rejimine oynuyor?Bu ülkelerden hangisinde bölün me tehlikesi var?Bu ülkelerden hangisinde örnegin Ispanya'da ayrilikci Bask ICIN ACILIM yapan iktidar var mi? Arkadsim örnek verebilirsiniz ama bu örnekleri verirken önce kendi ülkenizdeki siyasi gidisi kendinize baz olarak alip hangi ülkelerin bizim siyasi konumumuza benzedigini söyleyin.Yukarida adi gecen hicbir ülkede bölücü bir terör örgütü yoktur,Ispanya'da ki terör örgütüne karsi mecliste tüm temsil edilen halk kesimleri karsidir.Peki bizim meclisimizde bu böylemidir?Somut örnekler verin.Avrupa'da hicbir ülkede dayatma sistemi yoktur,halki korkutmak benim istedigm olacak yoksa bertaraf olursunuz diyen bir siyasi anlayis yoktur yani Avrupada bizdeki gibi dikta hevesi yoktur. saygilarla Yok öyle bir sey. AKP olunca dikta rejimine oynuyor ama MHP ve diegrleri olunca demokrasi oluyor. Türkiye'de kim iktidar olduysa anayasaya uygun bir sekilde olmustur. Elestiryorsaniz genel olarak anayasayi elestirmeniz gerekli. Diger ülkelerde bölünme tehlikesi yokmus. Tabiiki olamaz cünki, o ülkeler kendi vatanadslarina bizdeki gibi davranmiyor, etnik kökenlilerini inkar etmemis ve etmiyor, ana dillerini konusabiliyorlar, esit yurttaslik haklari var. unlari veren bir ülkede neden terör olsun, neden bölünme tehlikesi olsunki? Ya bizde, sayilan ülkelerin tam tersin uygulaniyor. Sizin amaciniz üzüm yemek degil bagciyi dövmek galiba. Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Avrupa'da hicbir ülkede dayatma sistemi yoktur,halki korkutmak benim istedigm olacak yoksa bertaraf olursunuz diyen bir siyasi anlayis yoktur yani Avrupada bizdeki gibi dikta hevesi yoktur. Berlosconiyi unuttunuiz galiba???? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2010 Berlosconiyi unuttunuiz galiba???? Yanılmıyorsam Berlisconi yargılanabiliyor.... Berlisconiyi Mussolini ile karıştırdınız sanırım. Bahsettiğiniz AB üyesi olan İtalya, eğer orada da dayatma, baskı varsa bizden bir farkları yok demektir; o zaman girmenin hiçbir anlamı yok. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2010 ben geçtim yazılacaklardan...zamanım yok. 1 Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Yanılmıyorsam Berlisconi yargılanabiliyor.... Berlisconiyi Mussolini ile karıştırdınız sanırım. Bahsettiğiniz AB üyesi olan İtalya, eğer orada da dayatma, baskı varsa bizden bir farkları yok demektir; o zaman girmenin hiçbir anlamı yok. Yooo ben Mussolini ile karistirmadim. DEMOKRASI tek basina insanlari degistiremez, tüm kötülükler birden yok olmaz. DEMOKRASI sadece kötülere yaptiklarini yaninda birakmayacak bir hukuk sistemini saglar. Dolayisiyla sizin AB'den beklentiniz üopiye benziyor. AB'ye girmek demek her kanunsuzlugun, kötülüklerin bugünden yarina son bulmasi anlamina gelmez. Böyle bir beklenti icerisinde olunca girmenin geregi yok gibi cümleler sarfedilir. AB ülkede demokrasinin gelismesini saglar ve hic bir kötülügün yapanlarin yanina kar kalmayacagi bir ortami saglar. Yani kötün zihniyetler asla AB ile son bulmaz ama onlara karsi mücadele edenlerin önünü acar. Yani siz, ben, digerleri kötülük yapanlara karsi artik ne yapalim elimizden bir sey gelmiyor, hukuk siyasellesmis vs. argümanlar bulupta her yapilana katlanmak zorunda kalmayacagiz. Sizin zaten AB'ye girme gibi bir derdiniz yokki. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Sizin zaten AB'ye girme gibi bir derdiniz yokki. Hükümetin ve onun destekçilerinin böyle bir derdi var mı? Bu hükümetin politikalarına dur diyemeyip tam tersi bir tutum sergileyen bir AB nin bize bir katkı sağlayacağına kesinlikle inanmıyorum. Zaten onların da bizi alacak kadar enayi olduklarını da sanmıyorum, 70 milyonluk bir ülkeyi alıp yönetimlerinde söz sahibi yapacak kadar düşüncesizlerse onlardan gelecek olan zaten hayır getirmez. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2010 Akp kendi çıkarına uygun olan değişikleri yaptı,şimdilerde Yetmez ama evet diyenlere söyleyecek tek bişeyimiz var,Bakın Başbakan Ne Diyor ''Kimse yeni anayasa için bana gelmesin'' diyor,seçimden sonraya bırakıyor,neden seçimden sonra peki çünkü yeni seçimde oy istemek için bunu koz olarak elinde tutacak,yetmez ama evetçilerde eğer boykot cephesinde yer alsalardı bugün yeni anayasa için ilk Başbakan adım atıyor olacaktı.... 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2010 DP dönemide dahil olmak üzere (Basin disinda)Türkiye Cumhuriyetinde 1950 yilindan bugüne kadar gecen sürede(darbeler haric)hicbir iktidar diktaya soyunmadi.Bunun bir örnegini veremezsiniz.AKP yani Erdogan bu ülkede resmen diktaya soyunmustur.Elindeki sandalye sayisini bile darbe anayasasina borcludur.Bu sandalye sayisini ve devletin ona iktidar olarak vermis oldugu bütün imkanlari seferber ederek halki korku ve sindirme ile sesini cikartamaz bir hale getirmistir.Kendisine karsi olan aydinlari,gazetecileri,bilim adamlarini Ergenekon tertibi ile iceri attirmis ve Inglizlerin milliyetcileri Maltaya sürgün etmesi gibi bir siyasete kalkismistir.Bugün vicdani hür akli basinda olan kim varsa Türkiye'de demokrasinin resmen yok edildigini demokrasinin önünün korku ve sindirme ile tikandigini darbe paranoyalari ile askerin igdis edildigini medyanin satin alindigini asla inkar edemez. Cemaat medyasi ve güvenlik gücleri icersindeki (Avci'nin deyimi ile) IMAMLAR'in düzenledikleri senaryolar ile Erkenekon,Balyoz,Kafes vs.adi altinda AMERIKA'nin öngördügü Türkiye'yi yapilandirmak icin kollar sivanmis,tüm AKP karsiti sesler susturulmus ve satin alinmistir.Satin alinamayanlar ise gazetelerden satin alinan imamlar tarafindan kovulmaktadir. Cagdas Türkiye'nin cagdas bir spor salonunda Kürtcü ve Kurtulus savasi karsiti,Ingiliz muhibi Saidi Kürdi icin sempozyum düzenlenmektedir.Adim adim bölünmeye ve dinci bir sisteme dogru götürülen Türkiye'de hadim edilen ordu artik varligi ve yoklugu tartisilir bir hale getirilmis irtica AKP'li YÖK Baskani tarafindan AIHM ve Anayasa mahkemesi kararlarina ragmen TÜRBAN adi altinda üniversitelere sokulmaya baslanmistir. Iste EVETcilerin basarisi buradadir.Erdogan'a bu ülkeyi babasinin ciftligi gibi kullanma yetkisini verenler EVETCILER VE DE BOYKOTCULARDIR.Hayirli olsun. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Akp kendi çıkarına uygun olan değişikleri yaptı,şimdilerde Yetmez ama evet diyenlere söyleyecek tek bişeyimiz var,Bakın Başbakan Ne Diyor ''Kimse yeni anayasa için bana gelmesin'' diyor,seçimden sonraya bırakıyor,neden seçimden sonra peki çünkü yeni seçimde oy istemek için bunu koz olarak elinde tutacak,yetmez ama evetçilerde eğer boykot cephesinde yer alsalardı bugün yeni anayasa için ilk Başbakan adım atıyor olacaktı.... Değerli dostum, beni ne başbakan ne de diğerleri bağlar. Kimseden samimiyet beklemiyorum. Siyasette duygular yoktur. Kimse siz bedel öedemeden size özgürlüğünüzü vermez. Evet dedim, iyi ki de demişim. Şimdi herşeyimiz ile yepyeni bir anayasa diyeceğiz. Yeter ki sesimiz gür çıksın. bu ülkede "namuslu insanların" sayısı artık çok fazla! Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Değerli dostum, beni ne başbakan ne de diğerleri bağlar. Kimseden samimiyet beklemiyorum. Siyasette duygular yoktur. Kimse siz bedel öedemeden size özgürlüğünüzü vermez. Evet dedim, iyi ki de demişim. Şimdi herşeyimiz ile yepyeni bir anayasa diyeceğiz. Yeter ki sesimiz gür çıksın. bu ülkede "namuslu insanların" sayısı artık çok fazla! Namus kavramını açar mısınız, neyi kast ettiniz? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Namus kavramını açar mısınız, neyi kast ettiniz? Yani EVET diyenlerin namuslu olduklarini söylemeye calisiyor.Hayir DIYENLER ISE ..... iste Türkiye'de AKP ILE BASLAYAN ZIHNIYET BUDUR.Seviniyorlar EVET dedikleri icin.Bakin Evren hemen yargi karsisina cikarildi. Arkadasim EVET diyenler bu ülkede Yarginin karsisinda olanlardir.Yargidan korkanlardir.AKP=Kürtcülük ayni pota icerisnde yürüyen bir siyasettir.Apo ile görüsmelerinin hesaplari sorulmasin diye yargiyi etkilerine aldilar.AKP'den bunlarin hesaplari sorulmasin diye de EVET oyu kullandilar. saygilarla Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Değerli dostum, beni ne başbakan ne de diğerleri bağlar. Kimseden samimiyet beklemiyorum. Siyasette duygular yoktur. Kimse siz bedel öedemeden size özgürlüğünüzü vermez. Evet dedim, iyi ki de demişim. Şimdi herşeyimiz ile yepyeni bir anayasa diyeceğiz. Yeter ki sesimiz gür çıksın. bu ülkede "namuslu insanların" sayısı artık çok fazla! Yani EVET diyenlerin namuslu olduklarini söylemeye calisiyor.Hayir DIYENLER ISE ..... iste Türkiye'de AKP ILE BASLAYAN ZIHNIYET BUDUR.Seviniyorlar EVET dedikleri icin.Bakin Evren hemen yargi karsisina cikarildi. Arkadasim EVET diyenler bu ülkede Yarginin karsisinda olanlardir.Yargidan korkanlardir.AKP=Kürtcülük ayni pota icerisnde yürüyen bir siyasettir.Apo ile görüsmelerinin hesaplari sorulmasin diye yargiyi etkilerine aldilar.AKP'den bunlarin hesaplari sorulmasin diye de EVET oyu kullandilar. saygilarla Sayın Mavi,Sevgili Dostum,sen istediğin kadar sesini yükselt,başbakan yeni anayasa yapımını seçim malzemesi olmak üzere seçim sonrasına erteledi,aynı başbakan referandum sonuçlarının hemen ardından burhan kuzu'ya yeni anayasa için çalışmalara başlanması talimatı veriyordu,ne oldu şimdi,Akp yeni anaysayı seçim propagandası olarak kullanacak,başörtüsü sorununuda aynı şekilde kullanacak,Kürt sorununuda aynı şekilde kullanmaya çalışıyor,herkesi oyalayıp seçim arifesinde ''bana oy verin bu sorunları çözeyim'' diyecek ve maalesef karşısında adam gibi bir rakibi olmadığı için halkta ona mecbur kalacak. Akp-Kürtçülük deyip duruyorsunuzda,Chp,Mhp-Türkçülük,Türk faşizanlığından,ırkçı şoven yaklaşımlarında hiç söz etmiyorsunuz... Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Akp-Kürtçülük deyip duruyorsunuzda,Chp,Mhp-Türkçülük,Türk faşizanlığından,ırkçı şoven yaklaşımlarında hiç söz etmiyorsunuz... CHP ne zaman Türk faşizanlığı yaptı pardon? Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Namus kavramını açar mısınız, neyi kast ettiniz? E, aklıevvel evetçi sendikacı hayırcılara konsomatris dedi ya! Başbakan da tüm hayırcılar darbeci dedi ya! Bir halkın % 42 sinin darbeci olması da doğrusu içe sindirilir şey değil! Ben anlamıyorum, demokrasinin ümüğüne çöken bunlar, en demokrat geçinen yine bunlar! Ülkenin varını yoğunu satan bunlar, en vatansever geçinen yine bunlar! ABD'nin kuyruğunu bırakmayan bunlar, hamaset şovunun en sahte ve adisini yapan yine bunlar! O yılın nisan yağmurundan içenlerin delireceği kehaneti ile su depolayıp, sonra deliler ülkesinde akıllı kalmanın büyük risk olduğu gerçeği ile yüzleşip depoladığı suyu dökerek herkesin içtiği sudan içmek zorunda olduğunu anlayan padişah gibi hissetmemek mümkün değil bu ülkede... Her gerçeğin tam tersi propaganda ediliyor... Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Sayın Mavi,Sevgili Dostum,sen istediğin kadar sesini yükselt,başbakan yeni anayasa yapımını seçim malzemesi olmak üzere seçim sonrasına erteledi,aynı başbakan referandum sonuçlarının hemen ardından burhan kuzu'ya yeni anayasa için çalışmalara başlanması talimatı veriyordu,ne oldu şimdi,Akp yeni anaysayı seçim propagandası olarak kullanacak,başörtüsü sorununuda aynı şekilde kullanacak,Kürt sorununuda aynı şekilde kullanmaya çalışıyor,herkesi oyalayıp seçim arifesinde ''bana oy verin bu sorunları çözeyim'' diyecek ve maalesef karşısında adam gibi bir rakibi olmadığı için halkta ona mecbur kalacak. Ve bu parti ülkeyi yönetebilecek tek parti olacak! Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 E, aklıevvel evetçi sendikacı hayırcılara konsomatris dedi ya! Başbakan da tüm hayırcılar darbeci dedi ya! Bir halkın % 42 sinin darbeci olması da doğrusu içe sindirilir şey değil! Ben anlamıyorum, demokrasinin ümüğüne çöken bunlar, en demokrat geçinen yine bunlar! Ülkenin varını yoğunu satan bunlar, en vatansever geçinen yine bunlar! ABD'nin kuyruğunu bırakmayan bunlar, hamaset şovunun en sahte ve adisini yapan yine bunlar! O yılın nisan yağmurundan içenlerin delireceği kehaneti ile su depolayıp, sonra deliler ülkesinde akıllı kalmanın büyük risk olduğu gerçeği ile yüzleşip depoladığı suyu dökerek herkesin içtiği sudan içmek zorunda olduğunu anlayan padişah gibi hissetmemek mümkün değil bu ülkede... Her gerçeğin tam tersi propaganda ediliyor... Sayın demirefe, Kıbrısta da özelleştirmeden bahsedilmeye başlandı, galiba Kıbrıs pazarlanıyor. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 CHP ne zaman Türk faşizanlığı yaptı pardon? İlk G.Doğu açılımı yapan, kendi bünyesinde Kürt asıllı milletvekillerini TBMM ne sokan bir parti için Türk faşizanı demek için önyargıdan başka bir izah tarzı olamaz. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Din ve etnik konusu dünyanın her yerinde en hassas iki konudur. Bu konular tartışıldıkça sorunların hallolacağı yerde tam tersine büyüdüğü, verilen hiç bir tavizin kesmediği, hep fazlasının istendiği, hiç bir çözümün tatmin edici olmadığı, hep yeni çözümlerin arandığı konulardır. Bugün türbana evet dersin, yarın peçe ve burka talep ederler. Bugün otonomu kabul edersin, yarın tam bağımsız olmadan neye yarar derler. Tam da bu yüzden "divide en imperum"cu emperyalistler bu iki ata banko oynuyorlar. İyi bakın, belli birtakım kişiler ağızlarından türban ile Kürt laflarının birini çıkarıp diğerini ağızlarına alıyorlar. Ağızlarında bu iki laftan başka laf yok! Neden dersiniz? "Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete" sözü herhalde böyle durumlar için söylenmiş olsa gerektir. Ülke yoğun bir kara propaganda bulutu altına sokulmuştur. Bu psikolojik bir savaş. Yani asıl savaş başlamadan önce asıl savaşın kazanılması için ön şart olarak kazanılması gereken ön savaş... Çünkü savaşı silah ve asker kazanmaz. Savaşı moral, psikolojik üstünlük ve kararlılık, direnç kazanır. Önce düşmanın bunlardan mahrum edilmesi lazım. Yoksa yenmek mümkün olmaz veya çok zor olur... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.