Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 ama bu gerçek izmirli bir ticcar olan radya komanaçi aslında geçimini üzüm bağlarından elde ettiği üzümü şarap yaparak kazanıyormuş Egzo kız arkadaşı sokağa çıkarken mini etek giydi diye kızın yüzüne kezzap atmış Sonra da vicdan azabı duyup kendi yüzünün yarısını da kezzapla yakmış Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 bu forumda kimse iftira atmaz, atamazmış !!! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 bu forumda kimse iftira atmaz, atamazmış !!! Forum oyunlarında da mı?suyunu çıkarmadan atmak serbest diye biliyorum şöle;hakanaytaç rakip forumdan buraya ajan olarak gönderilmiş Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Forum oyunlarında da mı?suyunu çıkarmadan atmak serbest diye biliyorum şöle;hakanaytaç rakip forumdan buraya ajan olarak gönderilmiş Radya çok şişkoymuşşşş hayatta beceremem iftira atmayı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Godzi kofor diye girdi yerde yakalandi !!!!!!!!!!! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Radya çok şişkoymuşşşş hayatta beceremem iftira atmayı Godzininde ayakları feci kokuyormuş.O kadar ki oturduğu semtin sakinleri o sokaktayken burnlarında mandal olmak suretiyle gezinebiliyormuş Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Godzininde ayakları feci kokuyormuş.O kadar ki oturduğu semtin sakinleri o sokaktayken burnlarında mandal olmak suretiyle gezinebiliyormuş tamam tamam atmıyom iftira 10-15 gün sonra çağırırım seni iftara heheheheheheh Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 tamam tamam atmıyom iftira 10-15 gün sonra çağırırım seni iftara heheheheheheh Olmaz kabul etmiyom,sen bana şişko dedin ya,o ne demekti biliyomusun, el bombasının pimini çekmek Godzi,berbere ve traş malzemelerine para vermesin diye yıllardır traş olmuyormuş Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Olmaz kabul etmiyom,sen bana şişko dedin ya,o ne demekti biliyomusun, el bombasının pimini çekmek Godzi,berbere ve traş malzemelerine para vermesin diye yıllardır traş olmuyormuş Ya buna uygun bir resim koyayım dedim varyaaa iğreeeeeeennnnçççççç ama yine koyacağım işte godziiii ----- Radya varya.... ayy iftira bulamadım..... dedim ya beceremem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Ya buna uygun bir resim koyayım dedim varyaaa iğreeeeeeennnnçççççç ama yine koyacağım işte godziiii ----- Radya varya.... ayy iftira bulamadım..... dedim ya beceremem Ya bu tüler bişey değilll!Godzininkiler öyle uzamış ki,kızkardeşi gece discoya kaçmak istediği zaman üçüncü kattan godzinin tüylerini sallandırıpta kaçıyomuş Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Forum oyunlarında da mı?suyunu çıkarmadan atmak serbest diye biliyorum şöle;hakanaytaç rakip forumdan buraya ajan olarak gönderilmiş diğer forumlardan gelen ajanlar başkalarını ajanlıkla suçlarlarmış Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Ya bu tüler bişey değilll!Godzininkiler öyle uzamış ki,kızkardeşi gece discoya kaçmak istediği zaman üçüncü kattan godzinin tüylerini sallandırıpta kaçıyomuş Bak bak bak tavuk gibi oldum bu tepki olmadı seni seni seni hah bu oldu Radya yaprak sarmasını öyle kalın sarıyormuş ki bunları oklova olarak ta kullanabiliyormuş yav ne zormuş ifitra atmak bu gazateciler nasıl yapıyor bu işi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 diğer forumlardan gelen ajanlar başkalarını ajanlıkla suçlarlarmış hakanaytacın daha bikaç rumuzu varmış aslında Bak bak bak tavuk gibi oldum bu tepki olmadı seni seni seni hah bu oldu Radya yaprak sarmasını öyle kalın sarıyormuş ki bunları oklova olarak ta kullanabiliyormuş yav ne zormuş ifitra atmak bu gazateciler nasıl yapıyor bu işi Godzi kız arkadaşından oklava yiye yiye her gördüğünü oklava sanmaya başlamış Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 hakanaytacın daha bikaç rumuzu varmış aslında Godzi kız arkadaşından oklava yiye yiye her gördüğünü oklava sanmaya başlamış bulamadı ki bulamadı ki Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 bulamadı ki bulamadı ki yeni iftiralarla geri gelicem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 bu sefer iftira yok, neyse o.. radya ablamın nasıl bir mucid olduğu ile ilgili bir örnek verecem sizlere ama yoruma gerenk yok çünkü resim herşeyi anlatıyor patenti kendindedir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Egzorsist yüzünün yarısı melek yarısı şeytan görüntüsünü ünlü Monaliza tablosundan esinlenerek oluşturmuş..çakma Monaliza anlıyacağınız.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Egzorsist yüzünün yarısı melek yarısı şeytan görüntüsünü ünlü Monaliza tablosundan esinlenerek oluşturmuş..çakma Monaliza anlıyacağınız.. Diloş yeni cadı kostümünlen forumu karıştırmaya gelmiş Egzooooo sana özel bi iftira düşünmekteyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Radya özel bir teknikle klonladığı ne idüğü belirsiz keçilerle sadece benim değil herkesin kabusu oldu.. zira keçiler akıl almaz bir hızla ürüyorlar.. ne kattın kız bunların içine.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 duydugum kadariyla dilos 100 kiloyu gecmis Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Diloş yeni cadı kostümünlen forumu karıştırmaya gelmiş Egzooooo sana özel bi iftira düşünmekteyim bekliyorum abla duydugum kadariyla dilos 100 kiloyu gecmis jön aslında çürük almış ve herkesi kandırmış Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 uzun zaman oldu itiraf etmeyi unutmuşum üstelik burası iftira bölümüymüş onuda unutmuşum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 uzun zaman oldu itiraf etmeyi unutmuşum itiraf etmeyecen ki iftira atacan sardunum Ben hemen atayım hemen bir adet Sardunyam okuma-yazmayı unutmuş. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 uzun zaman oldu itiraf etmeyi unutmuşum üstelik burası iftira bölümüymüş onuda unutmuşum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.