Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Erbay saçımı berbere kestirdim diomuş tarz olsun die Cırmıkdaşıma iftira atmıcam
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl jön aslında fenerbahçeli değilmiş bunu iftira olduğu çok belli oldu ama yaaa
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Sen Deniz Baykal'ın kendisisin asıl..3 nokta koyuyorum yakana ...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yukardaki varyaaa herkeze ozel mesajla digerlerini kotuluytormusss vee dahasida var gonderilen maillerdeki resimleri dagitiyormus benden duymus olmayin taurusmutis yapann
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Üstteki hayal_et'ten 5 nokta istedi yaw.. olmasmı? napalım dört olsun bari
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl aca topu penaltı noktasına koymus topa gelmıs vurmus gol olmamıs enteresan olan top autada gıtmemıs aca topu taca gondermıs
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl amca= su masanın ustunde duran kekı kım yedı jon=vala ben yemedım gulsun yedı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.