Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl lale devrindeki en nadide laleye çevirirdim... ateş böceğine çevireyim madem fosforun kalmazsa onun ışıklarını kullanırsın
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl set demişken sende kayon pistıne çevıreyım..ne alaka evet çağrıştı ayolll kıs bı kahve yap fal bakalım karşılıklı ne lazım ne laım bu aralarrrr
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl yapayım ayol hahahayyy acaip fal bakarım iki günde gelinlik giydiririm
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl set demişken sende kayon pistıne çevıreyım..ne alaka evet çağrıştı ayolll kıs bı kahve yap fal bakalım karşılıklı ne lazım ne laım bu aralarrrr Fala ne gerek ben biliyorum neler lazım: 1.Uzun bi merdiven.. 2.Bohça.. 3.Çift kişilik nevresim takımı.. 4.Hücre ev (Barınma amaçlı..)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl yapayım ayol hahahayyy acaip fal bakarım iki günde gelinlik giydiririm Fala inanmam ama yinede merak ettim baksana benim falıma..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl iskendere çevireyim hahahayyy senin falina da bakarız xlark yeterki kahve içelim
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşımın nickini aynadaki görünümüne çevirirdim.O daha güzeldi..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Fala ne gerek ben biliyorum neler lazım: 1.Uzun bi merdiven.. 2.Bohça.. 3.Çift kişilik nevresim takımı.. 4.Hücre ev (Barınma amaçlı..)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl senin falina da bakarız xlark yeterki kahve içelim İçerizde bakarızda oke..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yaw öyle gelsin istesin benden.. Verirsem ne olayım..(Sedoş) sarı lale şarkısına cevirim bi soylesene
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl sarı lale şarkısına cevirim bi soylesene Seni kırarmıyım ben hiç.. Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Seni kırarmıyım ben hiç.. Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından teşekkür ederimmmmm şimdi seni yeniden Taurusa çeviriyorum
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl İçerizde bakarızda oke.. abe kapadım bi falıma bakasın abe.atarım bı beşlık
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl abe kapadım bi falıma bakasın abe.atarım bı beşlık ne o? kim? biri fala mı bakıyo? benim fala da bi bakıverse?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.