Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yaa internette gezerken karşılaştım koyayım dedim D@bbe virüsü ....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Sınıfta bir kaç sayfa öncasine kadar gez görürsün hangi virüs..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Aysum senide çevire çevire bi hal olduk.. Bu sefer seni güveye çevirecem.. Sonrada güve gelmesin diye, tablet koyacam...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl beygire dedemek istemedin heralde yok ben onu aslında sedelinaya yazdıydıydımda taurus araya girmişşş yoksa taurusu tabikide dıkıdık 'a çewirrdim :D
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl kafasını tersıne çevırırdım,kulaklarını aşağıya doğru,dudaklarıyla da kaşının yerini değiştirirdim.muthiş bir kombınasyon
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl kafasını tersıne çevırırdım,kulaklarını aşağıya doğru,dudaklarıyla da kaşının yerini değiştirirdim.muthiş bir kombınasyon war ya mutişsin sen yaa koptum ben resmen hariksın
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Uzun menzilli füzeye çevirirdim.. Hem yanasın hem kaçasın Sonunda düşüp patlayasın.. Töbe töbeeeee...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Florya metin oktay tesislerinde kale direği yada fileye çevirirdim.. Gelen geçen topa göğüs geresin... Gloria ve floria iyi de gider yani... Düşünsene floryadaki gloria kalesi.. gibi
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben de seniiiii o zaman kiralık eve çevirirdim hem kralx e de benziyo biraz dusunsene kiralık kralxler
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben de seniiiii o zaman kiralık eve çevirirdim hem kralx e de benziyo biraz dusunsene kiralık kralxler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.