Φ assolist Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 tekerlekli sandalyemde ondan gördüğüm sevgiyle engelimi unuttum Allah ondan sonsuz defa razı olsun Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 düzeltiyorum arkadaşlar. şehit olarak ölmek ister ben herkeş gibi ayvalam Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Rabbim neyi nasıl ölümü nasip ederse o şekilde Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 İNTİHAR Kimse duymadan ölmeliyim Ağzımın kenarında bir parça kan bulunmalı. Beni tanımayanlar ''Mutlak birini seviyordu'' demeliler. Tanıyanlarsa, ''Zavallı, demeli, Çok sefalet çekti...'' Fakat hakikî sebep bunlardan hiçbiri olmamalı o.veli Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ben sevdiklerimin öldüğünü görmeden,sevdiklerimi üzmeden,arkamda pişmanlıklar bırakmadan sevdiğimin kollarında veda edipte ölebilmeyi isterdim sevdiğinin kollarında ölüp de sevdiklerini üzmemen mümkün mü? ben ölünce kimseyi üzmemek üstediğim için beni tanıyan herkesten sonra ölmek isterim biraz fazla yaşamam gerekecek ama olsun, katlanırım... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 yaşarken yapamadığım bi şeyi yaparken ölmek isterdim..... sonunda öleceğimi bildiğim fakat değdiğine inandığım birşey uğruna......... yanii belkii bi uçaktan paraşütsüz atlamak düşleyebileceklerimin en iyisi.... uzayda oksijenimin bitip bitmediğini umursamadan sonsuzluğa ilerlemek ya da güneşin sıcaklığını tırnaklarımda hissedebilecek kadar yakın durmak...... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 BEN BÖYLE OLSUN İSTEMEMİŞTİM ben böyle olsun istememiştim.. ya sana çok yakın ya senden çok uzakta olmalıydım aramızda aşılmaz engeller olsun istiyordum büyük dağlar derin denizler olsun istiyordum sana gelmeye gücüm yetmemeliydi çaresizliğin bütün yükünü mesafelere yüklemeliydim dağda yanan bir çok çoban ateşi gibi gökte bir yıldız gibi seni görmeli seni yaşamalı ve senden çok uzaklarda ÖLMELİYİM....................... Ü.Y.Oğuzcan Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Aniden ölmek isterim.Kalp krizi mesela... Veda etmek zordur herzazaman. sevmiyorum veda etmeyi... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 durulaceze de bir sonbahar günü öğleden sonra..... istanbulun o buğlu manzarası gözümün önünde... pencere kenarında sağ elimde yakın gözlüğüm, kucağımda atilla ilhandan bir sayfa..... diğer günlerin aksine dudağında bir tebessüm... ...ve bakıcının sesi.....dookkttoorr beyyy...çabuk dr.ferit beyi bulun....... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Uyurken bi anda can vermek isterdim.. Ve kimseye muhtaç olmadan.. Sessiz sedasız amansızca... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sağlıklı ölmek isterdim, oturduğum yerde ve bilincim yerinde... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yüzümde bir gülümsemeyle.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ölmek.... son nefesini vermekmidir ... nefesin kesildiği anmıdır... yoksa kalp atarken de ölü olunabilir mi .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ben kalp krizi ile ölmek isterdimmm.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Eğer "9" canlı olsaydın bile En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden Bil ki "7" düvele sultan olsan dahi Yerin "6" mekan olacak sana En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksin "4" açsanda gözünü Bu dünya "3" günlük dünya Azrailin yaninda "2" kat olup yalvarsanda nafile Elbet "1" gün öleceksin İşte o zaman herşey "0" dan başlayacak Çünkü ÖLÜM bir yok oluş değil YENiDEN DOGUŞTUR...! ! ! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Uyurken.Hani insan rüyada uçar ya bazen.Yani bilmiyorum herkese oluyomu ama ben uçarım hep İşte tam da o uçuş esnasında Pııırrrr bi bakmışım Keşke bu kadar kolay olsa.Allah böle kolay ölüm nasip etsin Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 keşkelerimle ölmek istemem iyikilerimle ölmek isterim ne zaman, nerede hiç önemli değil Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 keşkelerimle ölmek istememiyikilerimle ölmek isterim ne zaman, nerede hiç önemli değil Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 uyurken ölmek isterdim, uyuyup bir daha uyanmamak ve en son gördüğüm o olsun isterdim, gözlerine baktığım son kişi o olsun sonra sonsuz uykuya dalabilirim Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 uyurken ölmek isterdim, uyuyup bir daha uyanmamakve en son gördüğüm o olsun isterdim, gözlerine baktığım son kişi o olsun sonra sonsuz uykuya dalabilirim birde onurumla ölmek isterim, onurumla yaşadığım gibi. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akşam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstücü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birbirine karışır Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde bir gökyüzü Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar Ataol Behramoğlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.