Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl Nasıl Ölmek İsterdim... Aslında kimsenin benden haberdar olmamasını isterdim. Sır olmak gibi aynen.
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl Yanlız sessiz ve kimsesiz... Arkada kalanlar unutmasın diye...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl NASILMI ÖLMEK İSTERDİM TABİKİ GÜNAHSIZCA ÖLMEK İSTERDİM ZATEN GÜNAHI OLMAYAN İNSAN ACI ÇEKEREK ÖLMEZMİŞ HAK YOLUNDA ÖLMEKDE EN GÜZELİ MUSAB BİN UMEYR GİBİ VE BİRÇOK SAHABE GİBİ
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl huzur içinde ve dua ederek, sevdiğim bir şarkıyı dinleyerek... inşallah bu dünyadan fayda yok, ötekide şüpheli...
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Keşkeleri bukadar da küçümsemeyin arkadaslar...Keşkeler olmasaydı iyikilerin anlamını anlamak mümkün olur muydu...Her sey karşıtıyla vardır unutmayın...Ha bi de ölmeden önce hep yapmak isteyipte yapamadıgım seyleri yapıp ölmek isterdim diyen arkadslarım ..keske ölümün bize nekadar yakın oldunu bilebilseydik.Bilen var mı aramızdaa?? yok....ozamn ne duruoruz!! hadi hep yapmak istediklerimizi yaapalım ,sölemek istediklerimizi söyleyelimm.yarın cok gec olabilir...
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl çok fazla yaşlanıp da insanların başına yük olmadan, bunayıp kimsenin kafasını şişirmeden,acı çekmeden,bir anda ölmek isterim...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 16 yıl Secde'de... anneannem aklıma geldi. 10 sene önce secdede vefat etmişti kendisi.
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl Dogumu ben secmedim olumude secmiyecegim . Farketmez nasil olecegim sonucta istek listesi yok kaderime nasil yazilmissa ole oleyim...
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 16 yıl NASIL OLSA ÖLECEĞZ.. Önce az günahlarla,son nefesimde selavat getirerek. birde donarak olmeyi tercih ederdim.
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 16 yıl NASIL OLSA ÖLECEĞZ.. Önce az günahlarla,son nefesimde selavat getirerek. birde donarak olmeyi tercih ederdim. Üzmez kadar günah alma hakkimiz var mi? Gidip biraz günah alsam..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2014 11 yıl merhaba arkadaslar benim cok iyi bir yasantim vardi ve birde canimdan cok sevdiyim nihat o da beni seviyordu bir birimizi cok seviyorduk ama oyle bir gn geldiki biz ayrilmak zorunda kaldik beni hic istemediyim birine nisanlandirdilar ama ben yine nihati seviyorum amabu boyle gitmez ben nihata yalan soyleyerek dostumsun artiq dedim ama hala yine onu cok seviyorum o da beni cok seviyordu ama ben turkiye istambul gibi bir yerde digilim ben gurcistanda yasiyorum cok mutsuzum olmek istiyorum ve bunu yapicam ya sevdigimle olurum ya bu dunyada yerim olmaz nihat seni cok seviyorum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2014 11 yıl Önce ölümün ne olduğunu bilmek lazım.... onun içinde çekirdek aileden birisi ölmesi lazım, yani annen, baban, kardeşlerin.... babam öldü dört ay önce 54 yaşımda ölümü yeni öğrendim..... kimler ölmedi ki, amcalar, teyzeler ama ben ölümü bilmiyormuşum.... Allah evlat acısı göstermesin en acısı oymuş.... sıkıntı çekmeden ölmek isterdim..... yaşarken önemli olan yanında kimler var..... yaşamı kimlerle paylaşıyoruz..... hayat işte ne getirirse yaşıyoruz, bazen kontrolünden çıkıyor, yakınının ölümü en önemli olaymış bir insan için.... ama sorumlulukar rutin yaşantına seni geri döndürüyor.... yakınlarının ölümü senin güvenceni azaltıyor... babam gibi güveneceğim bir insan bulamam daha bu hayatta....
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 11 yıl Önce ölümün ne olduğunu bilmek lazım.... onun içinde çekirdek aileden birisi ölmesi lazım, yani annen, baban, kardeşlerin.... babam öldü dört ay önce 54 yaşımda ölümü yeni öğrendim..... kimler ölmedi ki, amcalar, teyzeler ama ben ölümü bilmiyormuşum.... Allah evlat acısı göstermesin en acısı oymuş.... sıkıntı çekmeden ölmek isterdim..... yaşarken önemli olan yanında kimler var..... yaşamı kimlerle paylaşıyoruz..... hayat işte ne getirirse yaşıyoruz, bazen kontrolünden çıkıyor, yakınının ölümü en önemli olaymış bir insan için.... ama sorumlulukar rutin yaşantına seni geri döndürüyor.... yakınlarının ölümü senin güvenceni azaltıyor... babam gibi güveneceğim bir insan bulamam daha bu hayatta.... Başınız sağolsun..Benim de annem öldükten sonra hayata bakışım ve duruşum çok değişti. Ben ani bir ölüm istemezdim.Çünkü o zaman geride kalanlar uzun süre o şoku atlatamıyor.İnşallah çocuklar benden bıkana kadar da çok yaşarım.
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2014 11 yıl Teşekkür ederim.... sizinde başınız sağolsun..... zor..... İnsan niçin yaşar sorusunu bu aralar çok kafama takıyorum. Mutluluk için yaşar söylemi binlerce yıllık söylem. Ama Kant, insan görev için yaşar söylemi daha mantıklı geliyor. Sevdilerimizin ölüsüyle karşılaşacağız mutlaka, Allah evlat acısı göstermesin.... mutluluk nerede..... ama babamız dedemiz görevini yaptı gitti, bizde görevimizi yapıp gideceğiz.... doğa bizi mutlu olmak için kodlamamış, doğa bizi görevimizi yapmak için kodlamış.... ama bu arada mutlu olabiliyorsak ne mutlu bize.... saygılar....
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 10 yıl Uyurken... Birkaç gün önceden de hissetsem iyi olur, ona göre hazırlık yaparım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.