Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sen ne kadar adilsen ''O''daha fazla adildir..sen ne kadar hilleciysen ''O''daha fazla hillecidir..sen ne kadar kıskançsan ''O''dahada kıskançtır..''O''nun bu gezegendeki adı İNSAN,dır.. :)

• Cevaplar 56
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Hep yuvarlak cevaplar veriyorsun. Kur'an ın Allah ın kitabı olduğunu kabul ediyorsun, Kur'an daki İslam Dininin tek hak din olduğunu es geçiyorsun. Bu senin deyiminle akılla dahi bağdaşmıyor, ya o veya bu. Sokakta giderken yanındaki kız arkadaşına biri sözle sarkıntılık etti, hiç kimseye zararı yok, belki de arkadaşın bundan hoşlandı; ne yapacaksın olsun hakkıdır mı diyeceksin yoksa iki tane patlatacak mısın?

arkadaşım dinin saçmalığını kaç defa anlatacağım, allah beyinleri açmayınca kimse anlatılanı anlamıyormuş demekki artık anlatmaktan vaz geçiyorum sizi dininizle ve allahınızla başbaşa bırakıyorum.senin verdiğin örneğe bakalım kişinin benim arkadaşıma laf atması ona tecavüzetmesi anlamına gelmez o sadece ağrıyla konuşuyordur bu yüzden o kişiye şiddet uygulamak doğru değildir ama gelip el kol hareketiyle tacize yeltenir ve tecavüzetmeye kalkarsa işte ozaman o kişiye karşı mudahale etme hakkın doğar çünkü bu kez ortada sadece laf yoktur olay fiile dönmüştür fiil ise gerçek anlamada suç teşkil eder.şayet benim arkadaşı tılan laftan hoşlanmışsa buna bişey diyemezsin arkadaşım çünkü arkadaşının hayatı onun hayatıdır ve hoşlanacağı yada hoşlanmayacağı şeylere sen karar veremezsin o istediğinjden hoşlanır istedğğinden hoşlanmaz senin kölen değildir,ne yani onun attığı laftan hoşlandı diye arkadaşınımı döveceksin bu asla söz konusu olamaz.

Gönderi tarihi:

arkadaşım dinin saçmalığını kaç defa anlatacağım, allah beyinleri açmayınca kimse anlatılanı anlamıyormuş demekki artık anlatmaktan vaz geçiyorum sizi dininizle ve allahınızla başbaşa bırakıyorum.senin verdiğin örneğe bakalım kişinin benim arkadaşıma laf atması ona tecavüzetmesi anlamına gelmez o sadece ağrıyla konuşuyordur bu yüzden o kişiye şiddet uygulamak doğru değildir ama gelip el kol hareketiyle tacize yeltenir ve tecavüzetmeye kalkarsa işte ozaman o kişiye karşı mudahale etme hakkın doğar çünkü bu kez ortada sadece laf yoktur olay fiile dönmüştür fiil ise gerçek anlamada suç teşkil eder.şayet benim arkadaşı tılan laftan hoşlanmışsa buna bişey diyemezsin arkadaşım çünkü arkadaşının hayatı onun hayatıdır ve hoşlanacağı yada hoşlanmayacağı şeylere sen karar veremezsin o istediğinjden hoşlanır istedğğinden hoşlanmaz senin kölen değildir,ne yani onun attığı laftan hoşlandı diye arkadaşınımı döveceksin bu asla söz konusu olamaz.

Kur'an a inanıyorum diyen sensin, ama İslam Dini saçma diyen de sensin;

O peygambere indirildiğine inandığın Kutsal Kitapta " Sizin dininiz size, benim dinim bana" zaten diyor.

Ama ben belki gerçekleri anlatabilirim diye uğraştım, Benden de bu kadar...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşım ben muhammedin allahın varlığını dünya insanına bildirmek için seçildiğini kabul ediyorum ama allahın cennet,cehennem yada emir ve nehiylerinin olduğunu kabuletmiyorum çünkü insanın hayatını başkalarına zarar vermeden istediği gibi yaşama hakkı vardır,kimse insana nasıl yaşayacağını emredemez isterse bu yaratan olsun çünkü insanın hayatını istediği gibi yaşama hakkı vardır ve insana emir vermek suç olduğu gibi kişinin emrini yerine getirmedi diye ona işkence yapılması yani yakılması daha büyük suçtur,dolayısıyla dine göre allah zorbadır ben allahın zorba olmadığına adil bir varlık olduğuna ianan bir kişiyim.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

FETULLAH hiç evlenmişmi..karısı olmuşmu..birde kalkmış YAŞAMADIĞI bir HAL(durum)tesbiti yapmaya kalkıyor..bu gezegen DENEYİMLEMELERİMİZ için var..gerisi HAYAL..ağlatır o hayaller..ağlamadan yaptığı bir konuşmamı var.. biggrin.gif

Evlenmemiş olması bazı durumları bilmediği anlamına gelmez. Ayrıca Hocaefendinin ağlamasını samimiyetine ve takvasına bağlıyorum. Kim ne derse desin. Çok mantıklı sohbetleri var. Ayrıca dünya deneme yanılma tahtası değil imtahan dünyasıdır evlenmek çoluk çocuk yapmak çok büyük sorumluluk isteyen konular Hocaefendi evlenmediyse mesuliyet ve kendi rüyalarıyla arasına başka mülahazaların girmrsini istemediği içindir.

Gönderi tarihi:

Evlenmemiş olması bazı durumları bilmediği anlamına gelmez. Ayrıca Hocaefendinin ağlamasını samimiyetine ve takvasına bağlıyorum. Kim ne derse desin. Ayrıca dünya deneme yanılma tahtası değil imtahan dünyasıdır evlenmek çoluk çocuk yapmak çok büyük sorumluluk isteyen konular Hocaefendi evlenmediyse mesuliyet ve kendi rüyalarıyla arasına başka mülahazaların girmrsini istemediği içindir.

Yaşamadığını anlatan duyduğunun YALANCISI,da olur..duyandan ŞAHİD olmaz..illaki görecek yaşayacak.. :)

GERÇEĞİ yazmak var..hoca efendin RÜYALAR aleminde yaşamaya devam etsin..biz Realiteyi(gerçekleri..olup bitenleri..yani YAŞAMI)ıskalamayalım..evlenelim, rüyamızı gerçekleştirelim..Fettullah efendi abide rüyalansın dursun.. :D

Gönderi tarihi:

Ya ömür bunlar ya! Nerden bulurlar böyle fetvaları, nerden akıllarına gelir!

Şeyh ulema efendi hazretleri şuna düpedüz "kadınlar boşu boşuna tacizlere karşı koymasınlar, onlar bizim mallarımızdır, koyversinler kendilerini" deseymiş de açık açık içini dökseymiş. Baksan bu efendi hazretlerinin çalıştığı Ezher'de iri göğüslerini tesettürün gizleyemediği bir sekreter filan kesin varmıştır! Ne yapsın hazretin diline vurmuş! :lol:

Diyanete gelince oda ayrı alem. Bıraksın şimdi muskayı filan da, adam Kuran'ı flash belleğe yükledi. Şimdi bu belleği pantolon cebine koyabilir mi, abdessiz eline alabilir mi, bununla tuvalete girebilir mi, ya deliğe düşerse maazallah ne yapacak? :lol:

Artı, bu belleğe Kuran'ın yanına "başka" kayıtlar yapabilir mi? Öyle ya, israf haramdır. Yükledin Kuran'ı, daha belleğin çeyreği dolmadı. Videolarını yüklemeye ayrı flaşa mı para vereceksin?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.