Φ raif bostan Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Raif.. Derin Dünya devleti diyorsun ikide birde..gel şunu açıklayalım kardeşim.. Din baron ve tüccarları ile Uyuşturucu tacirleri bu çooookkkk derin Dünya Devleti.. bu derin dünya devleti dünyayı yöneten bir güç ve bu güç evrendeki uzaylıların bağlı olduğu sisteme bağlı ve bu sistemi yönetende allah yani allah tüm evreni bu evrendeki sistemle yönetmekte. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Raif.. Uzaktan değil..bu Dünyadan yönetmekte.. Kafalardaki prototipler kafaları karıştırıyor işte.. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Raif.. Uzaktan değil..bu Dünyadan yönetmekte.. Kafalardaki prototipler kafaları karıştırıyor işte.. dünya dünyadan yönetiliyor tabi ama dünya uzaydaki tüm uzaylıların oluşturduğu sisteme bağlı o sistemde allaha. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Allah nerede Raif.. Evrende bir yerdemi..yoksa bilinmeyen bir meçhuldemi.. Sendemi bendemi..İsraeli yönetenlerdemi T.C yi yönlendirenlerdemi.. Bu gezegen kimin tasarrufunda..senin benim gibi İnsan olan Obamanın elindemi..''Recep beyin''elindemi.. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Allah nerede Raif.. Evrende bir yerdemi..yoksa bilinmeyen bir meçhuldemi.. Sendemi bendemi..İsraeli yönetenlerdemi T.C yi yönlendirenlerdemi.. Bu gezegen kimin tasarrufunda..senin benim gibi İnsan olan Obamanın elindemi..''Recep beyin''elindemi.. evren allahın elinde,eninde sonunda allahın dediği olur çünkü allah evrende bir program yürütmekte ve tüm canlılar bu programa göre evrimlerini tamamlamaktadır ama allah genel anlamda insanların ve tüm canlıların gelişimini yönlendirmektedir özel anlamda yani kişilerin iradelerine bir müdahalesi söz konusu değildir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Ooo, anlaşılan özür metnine ulaşamamak hatasını işlemekle önü alınmaz bir coşkuya neden olmuşum! İnsan arada bir insanları sevindirmeli böyle. Sevap oluyor. Böyle sevapları kaçırmamak lazım. Eh, bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış derler. Ayalon'un gerçekten özür dilemiş olduğunu öğrendiğime sevindim, bilgi için teşekkür ediyorum Ben kimsenin neden bilip neden bilmediğiyle ilgilenmiyorum. "ben bilmiyorum o halde yoktur" mantığıyla senaryolar üretmeyi birilerine saldırmayı teşhir ediyorum. Bilmemek değil ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ayıptır. Senaryolar üretmek ayıptır. Bu, arkadaşımızın yazılarında sıkça karşılaştığımız durumdur. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Kıyaslar temelden yanlış. Ne Çeçenler Ruslar'ı, ne Azeriler Ermeniler'i yok etmek için saldırmadılar. Ama Araplar İsrail'i yok etmek için saldırdılar. Çarpıtma temelden yanlış. Ermenistan, Karadağ'ı "tarihsel Ermeni toprağı" olduğu gerekçesiyle işgal etmedi mi ? Karadağ'ın nüfusunun çoğu Azeriler'den oluşurken azınlık Ermeni nüfusuydu. Ermeni ordusu Karadağı'ın "tarihsel Ermeni toprağı" olduğu gerekçeşiyle orayı işgal etti, üstünde yaşayan Azerilere katliam uyguladı, yüzbinlerce Karadağ'lı Azeri mülteci durumuna düştü. E İsrail söz konusu olunca "tarih öncesinden beri yaşadığı topraklar" hak oluyor da, Ermeniler olunca mı zulüm oluyor ? Ermenilerin devlet kurmak için katliam yaptıklarını filan söyleyen de yok. E sen gidip Ermeni propaganda organlarına baktıysan tabi orada öyle bir şey bulamazsın. Bkz. Türk Tarih Kurumu Bkz. Türkiye Cumhuriyeti Sen Ermeni tezlerini mi, Türk tezlerini mi savunuyorsun ? Yine "ben bilmiyorum o halde yoktur" mantığı. Bak bu forumda Karslı üyeler var bir sor bakalım onlara Ermeniler'in tarih öncesinden beri yaşadıkları topraklarda "Büyük Ermenistan"ı kurmak için yaptığı katliamları. Ya da Erzurumlular'a, Vanlılar'a, Muşlular'a vs Ermeni komitacıların tehcirden önce gerçekleştirdiği katliamları. Senin söylediğin gibi bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diyerek bilgi verelim ; Doğu ve Güneydoğu Anadolu topraklarının büyük bir kısmının Ermeniler'in tarihsel toprakları olduğunu savunan Taşnak ve Hınçak terör örgütüne mensup komitacılar, Doğu'da yaşayan Türkleri o bölgeden kaçırmak için sayısız katliama imza atmıştır. Taşnak ve Hınçak terör örgütleri "tarih öncesinden beri yaşadıkları topraklar"da düzenledikleri katliamlarla, Britanya'nın desteğiyle amaçlarına ulaşıp Türkiye'nin doğusunda "Büyük Ermenistan" devletini kursalardı bunu da İsrail gibi hak olarak mı görecektin ? Bu devlet kurulsaydı o topraklarda yaşayan Türkler'in bu devletin meşru olmadığını söyleyip mücadele etmelerini terör olarak mı görecektin ? Türkiye'nin Doğusunda Britanya ve Rusya'nın desteğiyle Taşnak ve Hınçak adlı Ermeni terör örgütleri "tarihsel Ermeni toprağı" olan bölgede "Büyük Ermenistan"ı kurmak için terör başlattı. Sayısız köy bastılar, sivilleri kadın erkek yaşlı çocuk demeden katlettiler. İktidarda bulunan İttihat Terakki hükümeti, bu terörü durdurmak ve Türkler'in misilleme yapmasıyla etnik bir iç savaşın başlamasını engellemek için bölgede yaşayan Ermeniler'i topluca tehcir etti. Tehcir edilen Ermeniler'in bir kısmının Çarlık Rusya'nın İran Ermenileri'nin yüzyıllardır yaşadığı bölgesine göç etmesiyle o bölgenin nüfusunun neredeyse tamamı Ermeniler'den müteşekkil hale geldi ve Çarlık Rusya'nın yıkılmasıyla o bölgede Ermenistan Cumhuriyeti ilan edildi. Biz de diyoruz ki bir savaş oldu, Ermeniler kaybetti. Bu forumda bununla daha öncede karşılaşmıştım. 1919 yılında "Ankara Hükümeti" adını alacak olan yapı ile Çarlık Rusya'da yaşayan Ermeniler'in kurduğu Ermenistan arasında yapılan savaş ile, 1912-1915 arasında Osmanlı İmparatorluğu sınırları içerisinde yaşayan Ermeniler'in kurduğu terör örgütlerine karşı yapılan mücadelenin iki ayrı süreç ve olgu olduğunu bilmemek ile. İsrail ise kaybetmedi, kazandı. Arada sadece bu fark var. Benzerliğe gelince: Ermeniler de devlet kurdu sadece büyük Ermenistan'ı kuramadılar. İsrail de öyle... Sanırım sorduklarımın netliği yüzünden böyle lafı dolandırma yöntemi seçilmiş. Muş, Van, Ağrı, Erzurum, Kars, Bitlis, Diyarbakır, Mardin illerini kapsayacak şekilde "Ermeniler'in tarihin öncesinden beri yaşadığı topraklar" olduğu gerekçesiyle, Britanya'nın desteğiyle Hınçak ve Taşnak terör örgütleri eliyle "Büyük Ermenistan" devleti kurulsaydı, o illerde yaşayan Türkler (etnik olarak hem Türkler, hem Kürtler, hem de Araplar kastledilmektedir) topraklarından atılsaydı, bu devletin meşru olmadığını belirterek o devleti yok etmek için mücadele etmeyecekler miydi ? Daha sonra kurulan Ankara Hükümeti saldırmayacak mıydı ? Eoka adlı terör örgütü 1974 yılında Kıbrıs'ın tarihsel Yunan toprağı olduğu gerekçesiyle Kıbrıs Helen Cumhuriyeti'ni kurunca Türkiye saldırıp bu devleti ortadan kaldırmadı mı ? Niye, Kıbrıs Yunanlılar'ın tarih öncesinden beri yaşadığı ve tarihsel Yunan toprağı değil miydi ? Haksız mıydı yani Türkiye ? İşte merak ediyorum, Demirefe arkadaşımız cici İsrail sözkonusu olunca "tarihsel haklar" argümanını Kıbrıs ve Büyük Ermenistan söz konusu olunca da tutarlı bir şekilde savunuyor mu ? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 evren allahın elinde,eninde sonunda allahın dediği olur çünkü allah evrende bir program yürütmekte ve tüm canlılar bu programa göre evrimlerini tamamlamaktadır ama allah genel anlamda insanların ve tüm canlıların gelişimini yönlendirmektedir özel anlamda yani kişilerin iradelerine bir müdahalesi söz konusu değildir. Bunları yazan biri, dinin saçma olduğunu nasıl söyler anlaşılır gibi değil? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Türkiye'nin ise İsrail ile hiç bir alıp veremediği yoktur. Hiç bir çatışan menfaatimiz, paylaşamadığımız herhangi bir çıkar yoktur. Umutsuzluk diyeceksin yılmaz dostum ama, benim umudum Kılıçdaroğlu değil Pamukoğlu. Bakalım ; Şimdi de açılım politikası diyerek Büyük İsrail Projesinin bir parçası olan Kürdistan’ı çaktırmadan Türk milletine yutturmaya çalışıyorlar. Bir düşünün, Türkiye’yi parçalama planı kimin planı? Kuzey Kürdistan dedikleri yer neresi? Büyük Ortadoğu Projesi’nin kimin düşüncesi? İsrail’in Yukarıdaki cümleler Osman Pamukoğlu'na ait. Bakalım Demirefe arkadaşımızın Osman Pamukoğlu'nu da şeriatçı, Yahudi düşmanı, Hamas yanlısı ilan etmesi ne kadar sürecek... Alıntı
Φ Suheyla Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 açık fikirli arkadaşlara : Al Jazeera TV reportaj yapiyor Flotilla seyahata baslamadan evvel. "hayber, hayber Yahudiler .... Muhammedin ordusu tekrar donecek ... " sarki soyluyorlar, bu sekilde. "Ya gazzeye ulasacagiz diyor .. yada şehid olacagiz" der bir kadin. (Kaynak: -http://www.memritv.org/- ) Not: Hayber muharabesini bilmeyen, Muhammedin 800 yahudiyi oldurup kadinlari esir aldıgını, Babası ve kocası öldürülen bir kadını (Safiyye) aynı gün muhammedin koynuna verdiklerini ogrensinler. Iste bu sarkiyi soyluyorlar. Arap yayinlarina gore : -- Flotillaya katılanlar (Misirdan, Urdunden, Yemenden, vs) daha once catismayi beklediler ve olmeye isteyerek gittiler, şehid olmak icin. -- Antalya'da olan bir basın toplantısında, flotillayi organize edenler her katilana vasiyetnamesini yazmalarini istediler. (Kaynak : -http://www.memri.org- ) Bugun Amerikan TVsinde yayinlanan (Israil Silah Kuvvetleri tarafindan yapilmis) videoyu seyrettik. Turk gemisinde, askerler gemiye gelmeden, bir suru yolcular ellerinde demir cubuk, tahta, cekic gibi seylerle askerlerin girmsine engel oldular. Bir kac kisi askerin birisini yere atip, demir celikle dovuyorlardi... sonra dovulen askeri denize attilar... Bundan sonra ates acildi. Dedigim gibi daha evvel, MISIR devletide Gazzeye blockade yapmistir 3 senedir. Sebep, HAMAS tir. MISIR devleti, Israil Devleti gibi Silahlarin Hamasin eline gecmesini istemiyorlar. Bu ablikayi izinsiz gecmek isteyenler, Hamasa taraf tutuyorlar, Gazzedeki fakirlere yardim degil. Cunku, icinde yalniz yiyecek icecek, gibi ihtiyac olunan maddeleri bulunan her GEMI, bu blockade den izinle gecebiliyorlar. Bu gemiler oraya kavga aramak icin gitmisler ve kavgayi bulmuslar. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Ben o zaman biraz daha sevap kazanayım! Yav ben de bir google'da arama yapmayı bilmiyorum, çıkmışım... Ya bunu anca intihar temizler. Artık ben bu cahillikle yaşayamam. Bu cehaletim önümüzdeki on yıl içinde "bi google'da arama yapmayı bilmeyen adam çıkmış bize..." diye maden gibi işletilir. Ama google'da arama yapmayı bile bilmiyorum ki, en iyi intihar yöntemi nedir, bilemiyorum! Çarpıtma yöntemi temelden geçersiz. Benim argümanlarım İsrail'e haklılık kazandırmak için olmadığından dolayı. Ben burada İsrail çok iyi yapıyor, haklı yere öldürüyor, az bile öldürüyor diye bir argüman koymadığım için, söylediğim hiç bir şeyi de İsrail'in haklılığını kanıtlamak için söylemiyorum. Söylediğim çok basit: İsrail varlığını koruma refleksi çok yüksek bir ülkedir, her şeyi yapabilir. Kurdun üzerine kuzu göndermek, bunu da kendi reytingini yükseltmek için yapmak cinayettir. Bu kadar basit! Osman Pamukoğlu haklıdır. İsrail'in Arzı mevudunun belki de bütün dünyayı içermesine şaşmamak gerekir. Kim dogmaya sınır koyabilir ki? E bu böyle diye Pamukoğlu "İsrail 1947 öncesi sınırlarına çekilsin!" demez! Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Yok da ben zaten kimi şeriatçı, Yahudi düşmanı, Hamas yanlısı ilan ettim ki? Kaldı Pamukoğlu'yu ilan edeceğim? Tam tersine ben İsrail hayranı ilan ediliyorum. Ha yani otomatik refleks versem çok işine gelecek birisinin, "madem ben İsrail hayranı ilan ediliyorum, öyleyse karşı atak yapıp ben de milleti Hamas hayranı ilan edeyim" demem mi gerekiyor? Benim burada dikkat çektiğim oy avcısı şovmen, Hamas için bitini vermez. Tüm amacı "şehit" olmak için giden insanların üzerinden reyting kapmak ve iktidarını sürdürmek! Bir iş yapacaksanız onun ipliğini pazara çıkarın! Değirmenine su taşıyacağınıza! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Kişiler bilmedikleri konularda senaryolar üretmezlerse komiklik yapmak zorunda da kalmazlar... Ancak biz alıştık forumda buna. Yanlış bilgiye, yalana dayalı senaryolar, doğrusu yazılınca komiklik. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Osman Pamukoğlu, İsrail'in Arz-u Mevud'undan bahsetmemektedir. Güncel, cari Ortadoğu politikası ve stratejisinden bahsetmektedir. İsrail'in devlet olarak Ortadoğu'da stratejisinin, amaçlarının, politikalarının Türkiye'nin toprak bütünlüğüne, ulusal bütünlüğüne kast ettiğini söylemektedir. Sonra insanlar ya söylemlerinin ardında durabilmelidir ya da arkasında duramayacağı söylemleri kullanmamalıdır. Bu ülkede İsrail aleyhinde her söz, ulusal bilinç karşıtı ve Araplaştırma, ümmetçilik amacına hizmet etme amacı ile söylenmektedir. İşte soruyoruz, "İsrail'in Türkiye'yi parçalamaya çalıştığını" söyleyen Osman Pamukoğlu ulusal bilinç karşıtlığı, araplaştırma, ümmetçilik için mi söylüyor ? Komiklik yerine net olalım. Türkiye'yi parçalama projesinin arkasındaki odak İsrail midir ? Türkiye'nin üniter yapısını kaybedip ılımlı islamla yönetilmesini, etnik federasyonlara ayrılmasını öngören Büyük Ortadoğu Planının (Pamukoğlu buna Büyük İsrail Projesi demektedir) arkasında İsrail mi vardır ? Yoksa Osman Pamukoğlu, ulusal yapı parçalansın, Türkiye Araplaşsın, ümmetçilik amacına hizmet olsun diye yalan mı söylemektedir ? Eğer Osman Pamukoğlu doğru söylüyorsa; Türkiye'nin ise İsrail ile hiç bir alıp veremediği yoktur. Hiç bir çatışan menfaatimiz, paylaşamadığımız herhangi bir çıkar yoktur. Bölgesel politikası, stratejisi, çıkarları, menfaatleri Türkiye'nin etnik federasyonlara ayrılıp, ılımlı islamla yönetilen bir ülkeye dönüşmesini öngören İsrail ile Türkiye'nin nasıl çatışan menfaatleri, paylaşamadığı çıkarı yoktur ? Yok yalan söylüyorsa; nasıl Türkiye'nin umududur? Neresinden tutarsak tutalım, tutarsız söylemlerdir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Yok da ben zaten kimi şeriatçı, Yahudi düşmanı, Hamas yanlısı ilan ettim ki? Kaldı Pamukoğlu'yu ilan edeceğim? ?; Bu ülkede İsrail aleyhinde her söz, ulusal bilinç karşıtı ve Araplaştırma, ümmetçilik amacına hizmet etme amacı ile söylenmektedir İsrail aleyhinde söz söyleyen herkesi. Evet arkadaşımıza göre Osman Pamukoğlu, ulusal bilinç karşıtı, Araplaştırma ve ümmetçilik amacına hizmet eden bir adam. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 açık fikirli arkadaşlara : Al Jazeera TV reportaj yapiyor Flotilla seyahata baslamadan evvel. "hayber, hayber Yahudiler .... Muhammedin ordusu tekrar donecek ... " sarki soyluyorlar, bu sekilde. "Ya gazzeye ulasacagiz diyor .. yada şehid olacagiz" der bir kadin. (Kaynak: -http://www.memritv.org/- ) Not: Hayber muharabesini bilmeyen, Muhammedin 800 yahudiyi oldurup kadinlari esir aldıgını, Babası ve kocası öldürülen bir kadını (Safiyye) aynı gün muhammedin koynuna verdiklerini ogrensinler. Iste bu sarkiyi soyluyorlar. Arap yayinlarina gore : -- Flotillaya katılanlar (Misirdan, Urdunden, Yemenden, vs) daha once catismayi beklediler ve olmeye isteyerek gittiler, şehid olmak icin. -- Antalya'da olan bir basın toplantısında, flotillayi organize edenler her katilana vasiyetnamesini yazmalarini istediler. (Kaynak : -http://www.memri.org- ) Bugun Amerikan TVsinde yayinlanan (Israil Silah Kuvvetleri tarafindan yapilmis) videoyu seyrettik. Turk gemisinde, askerler gemiye gelmeden, bir suru yolcular ellerinde demir cubuk, tahta, cekic gibi seylerle askerlerin girmsine engel oldular. Bir kac kisi askerin birisini yere atip, demir celikle dovuyorlardi... sonra dovulen askeri denize attilar... Bundan sonra ates acildi. Dedigim gibi daha evvel, MISIR devletide Gazzeye blockade yapmistir 3 senedir. Sebep, HAMAS tir. MISIR devleti, Israil Devleti gibi Silahlarin Hamasin eline gecmesini istemiyorlar. Bu ablikayi izinsiz gecmek isteyenler, Hamasa taraf tutuyorlar, Gazzedeki fakirlere yardim degil. Cunku, icinde yalniz yiyecek icecek, gibi ihtiyac olunan maddeleri bulunan her GEMI, bu blockade den izinle gecebiliyorlar. Bu gemiler oraya kavga aramak icin gitmisler ve kavgayi bulmuslar. Öncelikle içinde ihtiyaç malzemelerinin bulunan gemilerin, ambargodan geçebildiği tamamen yalandır. Hangi gemi geçmiş bugüne kadar o ambargodan ? Var mı bir tane örneği ? Organizasyon, İsrail devlet yetkililerinin, birleşmiş milletler görevlileriyle birlikte gemiyi arayabileceklerini, gemide insani yardım malzemesi dışında hiçbir yük bulunmadığını beyan etmişlerdir. O zaman İsrail, gemileri arar ve içinde başka yük olmadığına göre (gemiler İsrail'in elinde insani yardım malzemesi dışında başka bir yük çıkmış mıdır ?) geçisine izin verirdi. Niye yapmadı ? İkincisi, Rusya, Gürcistan'ı işgal ettiği sırada Gürcistan'a yardım malzemesi taşıyan Amerikan gemilerine, Karadeniz uluslararası sularda Rus hücüm botlarıyla saldırı olsaydı o gemidekiler ne yapardı ? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Bugün Israil'e karsi yapilan bu eylemler AKP iktidarinin plan ve proje mutfagindan cikmaktadir. AKP ikinci defa Türkiye'nin basina cuval gecirtmistir. saygilarla Sevgili politika Türkiye´nin basina Türban dan da agir Hamas cuvali gecirilmistir. Artik Türkiyemiz Iran´dan sonra Araplarin yeni aglayan oyuncagidir.. Su anda bir tane aglayan arap göremezsin? Ama Türkiye iki gözü cesme.. Artik bu evrende Iran´dan bir adim öndeyiz. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Cyrano'yu haklı çıkarırcasına... Bu gemiler oraya kavga aramak icin gitmisler ve kavgayi bulmuslar. Kavgaya bilerek gitmek şöyle olur: Karşı tarafın nasıl tepki vereceğinin farkındasınızdır, gücünün farkındasınızdır ve ona göre hazırlık yapıp, gidersiniz. Bilerek kavgaya giden hiç kimse; "Ya hu onlarca hücum botlar, ateşli silahlar var; biz yanımıza levye, ingiliz anahtarı, cep çakısı alıp gidelim!" diyerek, bile bile ölüme gitmezler. En azından kendilerine saldırıldığında, öleceklerse, yanlarında birkaç kişiyi de götürme iradesiyle gidilir, bilerek gidilen bir kavgaya. Belki bayan olduğunuz için olsa gerek; Hayatınızda hiç bir kavgaya bilerek gitmemiş olmanızdandır belki; Kavgaya bilerek gitmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz... Ha illa ki bireysel düzeyde olması gerekmez; Korsanları düşünün... Bir gemiye saldıracaklarında yani kavgaya bile bile gideceklerinde, Onlara başarı kazandıracak biçimde silahlanmış olarak giderler! Silahlı birlikler karşısına; Bıçak, çatal, 12 kişilik porselen yemek takımı ile gitmezler... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Tekbiiiiirrrrr.. Allahu ekber.. üç tel kara sakallı nasılda kelepçeliyor ZİHİNLERİ.. Ölenede gülerim.. öldürenede.. eğer DİN içinse.. hadi yaaa.. Ölenlere Rahmet ailelerine baş sağlığı..Konya hava sahasına kadar açıktır İsraelin tatbikat alanı..hadi yaaa Kasımpaşalı.. Hadi yaaaa çok,ta..şimdilik yetsin.. [/b] Ölen insanlar bir komedi filminde ölmüş numarası yapmadılar. Dokuz insan öldü farkındasın değil mi ?. Ellerinde silah savaşırken öldürülmediler. Senden farklı düşünüp, senden farklı siyasi ve dini inanca sahip olmaları o insanların katledilmesini komiklik yapacak bir olay haline getirmiyor. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Cyrano'yu haklı çıkarırcasına... Kavgaya bilerek gitmek şöyle olur: Karşı tarafın nasıl tepki vereceğinin farkındasınızdır, gücünün farkındasınızdır ve ona göre hazırlık yapıp, gidersiniz. Bilerek kavgaya giden hiç kimse; "Ya hu onlarca hücum botlar, ateşli silahlar var; biz yanımıza levye, ingiliz anahtarı, cep çakısı alıp gidelim!" diyerek, bile bile ölüme gitmezler. En azından kendilerine saldırıldığında, öleceklerse, yanlarında birkaç kişiyi de götürme iradesiyle gidilir, bilerek gidilen bir kavgaya. Belki bayan olduğunuz için olsa gerek; Hayatınızda hiç bir kavgaya bilerek gitmemiş olmanızdandır belki; Kavgaya bilerek gitmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz... Ha illa ki bireysel düzeyde olması gerekmez; Korsanları düşünün... Bir gemiye saldıracaklarında yani kavgaya bile bile gideceklerinde, Onlara başarı kazandıracak biçimde silahlanmış olarak giderler! Silahlı birlikler karşısına; Bıçak, çatal, 12 kişilik porselen yemek takımı ile gitmezler... Demekki Teröristler hata yapiyor ordulara karsi tank tüfekle eksik gidiyorlar??? Hamasin cuvali iyi gecmis basimiza durum onu gösteriyor.. Filistin halkina söyleyelim artik tasla spoayla mücadele etmesin!!! Ben Avrupa´da olaylarin icinde sicak sicagina protesto olsun herseyin icinde yer aldim bizden baska kimse ortada yok.. Bizden baska bu olay icin pipiriklenen cildiran ucan aglayan bir kimse görmedim Iran gömlegini atmis, gömlegi Türk halki giymis o kadar,, Türkiye bitmis artik bunu kavrayalim cagdaslik kavramida bitmistir artik bunu kavrayalim! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 [ "Ya hu onlarca hücum botlar, ateşli silahlar var; biz yanımıza levye, ingiliz anahtarı, cep çakısı alıp gidelim!" diyerek, bile bile ölüme gitmezler. Ben İsrail propaganda makinasının ürettiği bu argümanları alıp paylaşanları ikna ettiğine falan da inanmıyorum dostum. Haaretz gazetesinin dünkü sayısında; "Saldırıya gerekçe olarak ürettiğiniz argümanlarla sadece beyni yıkanmış taraftarlarınızı inandırabildiniz" diyordu. Zira argümanlar, "ne olduğunu anlamak için" okuyanların değil "İsrail'i haklı çıkarmak için kullanabileceğim bir argüman var mı" diye okuyanların "inanabileceği" türden. Yoksa, yeryüzünde, aktivistlerin modern silahlarla donatılmış İsrail ordusuyla çatışmak için sopa, cep çakısı, ingiliz anahtarı, meyve bıçağı ile kuşandığına inanacak insan olabileceğine ihtimal vermiyorum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Demekki Teröristler hata yapiyor ordulara karsi tank tüfekle eksik gidiyorlar??? Hamasin cuvali iyi gecmis basimiza durum onu gösteriyor.. İyi de, neden illa ki "Terörist" oluyor o insanlar değil mi? Ha yani gemide silah yoksa bile, yine de terörist dememiz mi gerekiyor!? Terörist dediğimiz, en azından Hamas'ın bir militanı ise; Ölümü göze alacak kimselerdir. Yani, ölecekken; Yanında da birkaç kişiyi götürecek kadar gözü karadırlar. Ateşli silahlara karşı çakı ile savaşılamayacağının da farkındadırlar. Çok basit: O gemide ateşli silah yoksa; Terörist bir eylemden söz edemezsiniz. İngiliz Anahtarı ile yapılan bir terörist eylem görmedim hiç. Ha ama gemide McGywer varsa o başka; Adam iki kilo patlıcandan, 1 kilo TNT bile yapıyor! İngiliz Anahtarı ile kim bilir neler yapar! Hepsi bir yana; Zaten gemilerin zararsız oldukları konusundaki hukuki ayrıntıları Cyrano vermişti. Ben İsrail propaganda makinasının ürettiği bu argümanları alıp paylaşanları ikna ettiğine falan da inanmıyorum dostum. Haaretz gazetesinin dünkü sayısında; "Saldırıya gerekçe olarak ürettiğiniz argümanlarla sadece beyni yıkanmış taraftarlarınızı inandırabildiniz" diyordu. Zira argümanlar, "ne olduğunu anlamak için" okuyanların değil "İsrail'i haklı çıkarmak için kullanabileceğim bir argüman var mı" diye okuyanların "inanabileceği" türden. Yoksa, yeryüzünde, aktivistlerin modern silahlarla donatılmış İsrail ordusuyla çatışmak için sopa, cep çakısı, ingiliz anahtarı, meyve bıçağı ile kuşandığına inanacak insan olabileceğine ihtimal vermiyorum. Yazık abi gerçekten; Yani bazen gerçekler dımdızlak ortada duruyor ama anlatamıyorsun ne yazık ki... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 İyi de, neden illa ki "Terörist" oluyor o insanlar değil mi? Ha yani gemide silah yoksa bile, yine de terörist dememiz mi gerekiyor!? Terörist dediğimiz, en azından Hamas'ın bir militanı ise; Ölümü göze alacak kimselerdir. * * Yazık abi gerçekten; Yani bazen gerçekler dımdızlak ortada duruyor ama anlatamıyorsun ne yazık ki... Yazik olan ne biliyormusun Sayin Tengeriin boşig bir avuc o savundugun belki dün degil bugün onlar benim gözümde terörist bu teröristler vazifesini cok iyi yapmistir! Türkiye´yi Oratadogulu bir seriat ülkesi yapmistir birakin artik yasalari..Hepsini birden anlatmayalim kisa kisa gececegiz.. gerci Sayin CYRANO hoslanmaz ama dogrusu odur ona göre hersey senoryadir Sayin politikanin dedigi gibi yanilmiyorsam ya demirefe ya Sayin politika der ama onun gercegini hic bir zaman göremeyiz.. Gelelim burdaki katildigim tepkilere inanin o cagdasliktan uzak tepkilere onlarin arasindan kacacak delik aradim.. Artik kacacak yerlerimiz tutulmus diyorum, onlar sözde yardim gönüllüleri görevini misyonunu cok iyi yapmistir..Israil Batiya kayarken Türkiye artik bugünden itibaren, ne bugünü dünden itibaren Ortadogu ülkesidir. Bir kurtulus var bir kurtulus yolu var bu hükümet ve onun yandaslari bu ülkeden ayiklanmali tasfiye edilmeli ve israile ve israil bugüne kadar nasil yaptiysa tokatlamadigi ülke kalmadi.. Bizim yapacagimiz bu tokatin karsiligi yumruk olmalidir, yumrukdan hoslanilmadiginida iyi biliyoruz.. Bir ateste sivasta mamaki yakmayi yetmisti.. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Önce Osman Pamukoğlu konusunu ele alayım. Dünyada herkesin bir takım amaçları vardır. Sovyetler tüm dünyayı enternasyonal yapmayı hedefliyordu, Bulgaristan büyük Bulgar imparatorluğunu hedefleyebilir, Avusturya - Macaristan imparatorluğu canlandırılmak istenebilir, Sırplar Sırp imparatorluğunu kurmak isteyebilir, Ermeniler büyük Ermenistan'ı kurmak için çabalayabilir, ABD tüm dünyayı sömürmek isteyebilir, Naziler tüm Almanları birleştirip Avrupa'ya ve dünyaya hakim olmak istiyordu, Yunanistan Megalo İdea ile Ege'yi Yunan denizi haline getirmek isteyebilir... vs. Bütün bunlardan dolayı Osman Pamukoğlu mehter marşları çalarak dört yana akıncılar çıkaralım mı diyor? Ne yani hava durumunda "rüzgar keşişlemeden 4 kuvvetinde esecek" dediği zaman bu "keşişleme dışında başka hiç bir yönde yaprak bile kıpırdamayacak" anlamına mı geliyor? Tutarlılık beklerken de tutarlı olmak gerekiyor. Ben İsrail veya başka ülke aleyhine hangi eleştirinin ne maksatla söylendiğini çok iyi ayırt edebilirim, kimsenin benim adıma endişelenmesine gerek yok. Bir de anlamadığım: İnsanlar çakı ile niye mücadeleye gitmesinler? Hiç silahsız da gidebilirler. Adam şehit edilip cennete uçup hurilerin kucağına atlamak istiyorsa kim nasıl engel olabilir ki? Bakarlar adamlar şehit etmiyor, çakı ile saldırıp şehit etmeye zorlayabilirler. Dogmatik zihinlerden beklenmeyecek hiç bir şey yoktur. Her şeyi beklemenizi tavsiye ederim. Yani şimdi bunu söyledik, Süheyla da söylüyor, evet ben de söylüyorum. Arkasında duruyorum. Ne olmuş? "Pis Türkler kaşındı, İsrail haddini bildirdi" dediğimizi kanıtlamış mı oldunuz? Demiyoruz kardeşim öyle bir şey? Ancak halisünasyonlarınıza karışamayız, istediğiniz hayali görürsünüz... Yok şimdi "beni şeriatçı olmakla mı, Türk düşmanı olmakla mı suçluyorsunuz" diye şikayet edenler oluyor. Bunun nesinden şikayet edildiğini anlamıyorum. Her farklı bakış açısından farklı görünür herkes, ne var bunda şikayet edecek? Ben beni Türk ırkçısı mı, Yahudi ırkçısı mı olmakla suçluyorsunuz diye sormuyorum. Neyle suçlayacağınıza siz karar verin, beni ilgilendirmiyor. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 gerçekler dımdızlak ortada duruyor ama anlatamıyorsun ne yazık ki... Doğru, Hamas'ın bir terör örgütü olduğu ve Gazze'ye ambargodan kaçırarak silah soktuğu, bu silahlarla terörist saldırılar yaptığı, Hamas yanlısı organizasyon ve hükümetlerin ambargoyu insani yardım maskesi ile delip silahların arkadan gelmesine yol açmaya çalıştığı gerçekleri gibi değil mi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.