Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Selam Dipnot, gecende "21 Mart siir günü" yazmis oldugun iletiye ben yazarken.. rumuzunu yalnis yazmisdim bir harfini, bunu ama ben sonradan fark etim, düzeltemedimde bundan dolayi degistirdiysen hata bendeydi..kusura bakma lütfen. selamlar Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 hayırlı olsun Teşekkür ederim sevgili angelflower... Selam Dipnot, gecende "21 Mart siir günü" yazmis oldugun iletiye ben yazarken.. rumuzunu yalnis yazmisdim bir harfini, bunu ama ben sonradan fark etim, düzeltemedimde bundan dolayi degistirdiysen hata bendeydi..kusura bakma lütfen. selamlar Sizede teşekkür ederim sevgili birce... Evet o gün rumuzumu yanlış yazdınız fakat şiire olan duygularınız ve katkılarınızdan dolayı bu hatayı görmezdem gelmem yeterli bir sebeptir... Sevgiler... . Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 hoş geldin bende dip nottuyum..... dipnot:hiç pişman olmayacan....... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Sevgili dipnot yeni nick'ini farkettiğimde önce yadırgamıştım,nede olsa insan alışıyor... Zaman zaman seninle aynı noktada buluşamasakta yazılarını ilgiyle takip ediyor ve "Aydınlığa giden yolda hep birlikte olmak dileğiyle..." temennine katılıyorum... Hoş görürsen merak ettiğim birkaç sorumu cevaplamanı diliyorum... Birincisi nickini neden değiştirme ihtiyacını hissettin... ikincisi avatarında ki fotoğraf sana mı ait,yoksa herhangi bir resim mi? Bu sorduklarımı cevaplamak zoruna değilsin...Merak işte... Yazılarının devamını ve Yaşamında *başarı ve mutluluklar* diliyorum Selam ve sevgilerle... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Zamaninda benimde bir dipnotum vardi...biraktim...dipnotlar cok gercek oluyar, ama anliyan yok... Nickine sevdim... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Sevgili dipnot yeni nick'ini farkettiğimde önce yadırgamıştım,nede olsa insan alışıyor... Zaman zaman seninle aynı noktada buluşamasakta yazılarını ilgiyle takip ediyor ve "Aydınlığa giden yolda hep birlikte olmak dileğiyle..." temennine katılıyorum... Hoş görürsen merak ettiğim birkaç sorumu cevaplamanı diliyorum... Birincisi nickini neden değiştirme ihtiyacını hissettin... ikincisi avatarında ki fotoğraf sana mı ait,yoksa herhangi bir resim mi? Bu sorduklarımı cevaplamak zoruna değilsin...Merak işte... Yazılarının devamını ve Yaşamında *başarı ve mutluluklar* diliyorum Selam ve sevgilerle... Sevgili GeceKuşu yazılarım ve paylaşımlarıma olan ilgin beni mutlu etti öncelikle bunu belirtmek isterim. Evet aydınlığa giden yolda hep birlikte olabilmek gerçekten de günümüş koşullarının belkide dayanışma ve özgürleşme adına ortak değerlerde buluşarak yol almak kaçınılmaz bir dayatma gibi gözüküyor. Bizlerde çetin ve zor olan bu yolda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu her an üzerimizde hissederek bundan güç bulduğumuzu da bilmenizi isterim. Yeterki günümüz koşullarının ve buna bağlı gereksinmelerin bilincinde olalım... Diğer taraftan merak ettiğin 1. sorun için kısaca şöyle cevaplayabilirim. nicimi değiştirmeye olan ihtiyacım Türk diline ve onun öneminin kalıcılığı sorumluluğu duymaktan öte birşey değildir. 2. sorunun cevabı ise tamamen olmasada hemen hemen benzeri... Bendende Selam ve sevgiler... Esen kalın... Zamaninda benimde bir dipnotum vardi...biraktim...dipnotlar cok gercek oluyar, ama anliyan yok... Nickine sevdim... Çok teşekkürler sevgili H5N1. mesajınızı aldım... Sevgiler... . Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Hayırlı olsun... Teşekkürler sevgili Gece Yağmuru... Güzel paylaşımlar dileğimle... . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.