Φ emineelma Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Bayan arkadaşım anlattı, ben de sizlere sorayım istedim: Arkadaşım ve eşimin sevişirken kullandıkları fantezi bayan arkadaşımın üstsüz olarak denize girmesiymiş. Bunlar bir ay sonra denize gidecekler. Ama arkadaşımın eşi illa ki gittiğimizde denize üstsüz gir diyor (Otelin plajında). Bu bir bayan olarak bana tuhaf geldi. Bir bay olarak siz ne düşünüyorsunuz böyle bir konuda? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Bayan arkadaşlardan biri cevap versin artık yaa... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2010 Kadının üstsüz denize girmesi kocasının istemesi veya istememesiyle alakalı birşey değil, kadının bunu isteyip istememesiyle alakalı birşeydir. İstiyorsa girer, istemiyorsa girmez. Tuhaf değil, belki toplum yargılarıyla değerlendirildiğinde az rastlanılan bir durumdur, ya da beklenmedik bir durumdur, ama tuhaf değil, çünkü Türkiye'nin sahillerinde üstsüz güneşlenen bir çok kadın var.Ayrıca tüm erkekler üstsüz güneşleniyor Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 Kadının üstsüz denize girmesi kocasının istemesi veya istememesiyle alakalı birşey değil, kadının bunu isteyip istememesiyle alakalı birşeydir. İstiyorsa girer, istemiyorsa girmez. Tuhaf değil, belki toplum yargılarıyla değerlendirildiğinde az rastlanılan bir durumdur, ya da beklenmedik bir durumdur, ama tuhaf değil, çünkü Türkiye'nin sahillerinde üstsüz güneşlenen bir çok kadın var.Ayrıca tüm erkekler üstsüz güneşleniyor Değil miiiii? Türkiye de mi? Bayan arkadaşım anlattı, ben de sizlere sorayım istedim: Arkadaşım ve eşimin sevişirken kullandıkları fantezi bayan arkadaşımın üstsüz olarak denize girmesiymiş. Bunlar bir ay sonra denize gidecekler. Ama arkadaşımın eşi illa ki gittiğimizde denize üstsüz gir diyor (Otelin plajında). Bu bir bayan olarak bana tuhaf geldi. Bir bay olarak siz ne düşünüyorsunuz böyle bir konuda? Arkadaşınızın eşi buna fantezi gözü ile baktığına göre, belli ki eşine bakılmasından haz alıyor... Çok alışılmış bir durum değil ama bencede tuhaf değil. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Bayan arkadaşım anlattı, ben de sizlere sorayım istedim: Arkadaşım ve eşimin sevişirken kullandıkları fantezi bayan arkadaşımın üstsüz olarak denize girmesiymiş. Bunlar bir ay sonra denize gidecekler. Ama arkadaşımın eşi illa ki gittiğimizde denize üstsüz gir diyor (Otelin plajında). Bu bir bayan olarak bana tuhaf geldi. Bir bay olarak siz ne düşünüyorsunuz böyle bir konuda? adı üstünde fanteziymiş... bizlerden düşünce almak istiyorsun madem paylaşalım. çok yadırganacak bir durum değil, üstsüzlük son yıllarda çığ gibi büyüyor zaten. bence tek sorun plajda aşırı sarkık bir manzarayla karşılaşmak. bu durum ********* oluyor bence.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 adı üstünde fanteziymiş... bizlerden düşünce almak istiyorsun madem paylaşalım. çok yadırganacak bir durum değil, üstsüzlük son yıllarda çığ gibi büyüyor zaten. bence tek sorun plajda aşırı sarkık bir manzarayla karşılaşmak. bu durum ********* oluyor bence.. Puha hah haa Süper... Yani üstsüz olmasına değsin, yeter diyorsun! Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Bu biraz guzin ablaya dert yanar gibi olmus.. ben esimle fantazi yapmak istiyorum ama esim kabul etmiyor ne yapmam gerek.. Vahh evladim vahh.. Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Denize çıplak girmeli, zaten sıcak, mayo iz yapıyor benekli bir ten berbat duruyor. Aklı başında belli bir seviyeye gelmiş insanların girdiği bir plajda kimse kimseyi görmez bile. Çıplaklık hayat kadar doğal. Ama yasaklanan her şeye olduğu gibi ilgi çekip fantezilere konu olması da mümkün bu durumun. Yasakları çiğnerken hissedilen adrenaline bağlı duygular, sanırım seksin heyecanını da arttırıyor. Çıplaklar kampında kısa bir süre sonra alışıp kimseye bakmayacağınıza eminim ben. Yeter ki ilk utanma ve şaşkınlık duygularını üzerinizden atabilin. Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 Girsin girsin, bence hiç sorun yok Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Puha hah haa Süper... Yani üstsüz olmasına değsin, yeter diyorsun! yani... kamu hizmeti Alıntı
Misafir bizdenkimene Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Benim esim ustsuz kalabalik bir plajda guneslen baska ustsuzlerde vardi ama azdi yanimda hosumada gitti kimin ne dusundugude umrumda degil Alıntı
Misafir deli deli Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2016 yani gayet normal benimde eşim üstsüz giriyor Alıntı
Misafir bizdenkimene Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2016 Cesit cesit insan var esini paylasip ama ustsuzluge nsmussuzluk gibi gorenmi dersin ooo cok sukur esimizi kimseye meze yapmadik Alıntı
Φ lotuseaster Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 yapsın ki bir daha istemesin yani. En fazla biraz bakarlar ki o adamlar normalde de bakıyor zaten. kısıtlamaya gerek yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.