Φ kerrahatun Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Bu zamana kadar çok konuştum ama pek bir faydasını görmedim. Tabi vargeçmeye niyetim var mı hayır Ben bu fazla konuşmalarımı anlamlandırmak için tartışmada yarar var diye düşünürüm derken bu siteyi buldum işte beni aranıza kabul ederseniZ bilgim olan her konuda paylaşmak ve tartışmak istiyorum... ..........MERHABALAR Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Admin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Hoş geldiniz... Alıntı
Φ HASANZC Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Aramıza hoşgeldin Kerrehatun Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Bu zamana kadar çok konuştum ama pek bir faydasını görmedim. Tabi vargeçmeye niyetim var mı hayır Ben bu fazla konuşmalarımı anlamlandırmak için tartışmada yarar var diye düşünürüm derken bu siteyi buldum işte beni aranıza kabul ederseniZ bilgim olan her konuda paylaşmak ve tartışmak istiyorum... ..........MERHABALAR Bu foruma girdiginize göre aramizda sayilirsiniz artik.Tartismaya gelince sivayin kollarinizi o zaman... saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Aramıza hoşgeldin Kerrehatun Sizde hosgeldiniz saygilarla Alıntı
Φ hangisi kullanılmıyo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2010 Faydadan kasıt kendi gerçeğinizi kendi kavram, kelime ve o kavram ve kelimelere yüklenmiş olan "sizin zihninizdeki" anlamlarla karşı tarafa kabul ettirmekse sizi temin ederim ki burada da başka yerlerde olduğu gibi bir fayda göremezsiniz. Karşınızdaki insanın gerçeğini kelimelere ve kavramlara "kendi zihninde" yüklediği anlamlar çerçevesinde öğrenmeye, anlamaya -kaul etmeye değil- çalışırsanız başka yerlerde de, burada da fayda görürsünüz Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, çay alır mıydık (bu kadar pisliğin ardından gelen sevimlilikle paçayı kurtarma çabası, kendimden utanmalı mıyım) Alıntı
Φ kemalucar62 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 arada kalmak kararsızlığı gerktirir oysa sen kararlısın araya girmekten bunuda başardın bir şekilde Alıntı
Φ ezgikocakusaklar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 herkese merabaa:) bende yeniyim dostlarr:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.