Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl Gelince bir seslen,deden seni çok özledi.. Seeess Bende hepinizi çok özledim
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl hayılır bayramlar çekirge hocan olarak ben senin ayağına geliyorum bi daha olmasın...
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Nataliacıım..şeker gibisin zaten..tam bayramlık..iyi bayramlar canım..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Bitanem,Fıstıkiçim,esmer güzelim..Naty'm; Artık bayramdan bayrama görüşür olduk..Eee,işte böyle oluyor..Torunlar büyüyor dedelerini unutuyor.. Bayramın mübarek olsun..
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl natalia yeni yılın kutlu olsun canım Yeni yılının okyanus gibi mavi berrak, kar kadar beyaz temiz, ateş gibi kırmızı asi ve yıldızlar kadar parlak özgür ve aydınlık olması dileklerimle....
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Nataliacıkım yeni yılın kutlu ve mutlu olsun arkadaşım ( Umarım artık yeni üye sıfatından kurtulabilirim )
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Cevap veremediğim için üzgünüm. Kusura bakmayın topluca hepinize teşekkür ediorum şekerler Sizin de yeni yılınız kutlu olsun
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Toprağım Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.