Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 İşsizlikle Mücadelede Nihai Çözüm dönemine Geçiliyor... Ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için çözüm arayışlarını sürdüren hükumet, "Çalışan Türkiye, Özgür Türkiye" sloganıyla işsizlik sorununa son verecek bir program tasarısını TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Bu proje sayesinde her vatandaşa ömür boyu iş ve barınma imkanı sağlanması planlanıyor.... devamını okumak için ... Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Böyle bir planları vardı da yıllardır niye akıllarına gelmedi. Yıllardır işsizlik diye bir sorunumuz yoktu da bugün mü ortaya çıktı? Türkiye nin asıl sorunu bunlar, ama bu sorunları çözmek isteyen yok; sadece birşeyler yapılıyor görüntüsü verilip tabanlara hoş görünmek çabaları var. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Bu sadece bir balondur.Ilerde olasi bir referandum var.Daha sonra büük ihtimalle birkac ayda olsa erken secim ihtimalide yüksek.Adamlar her imkani kullanmaya basladilar simdi.Halki aldatma senaryolari baslatildi.Dikkat edin son günlerde özellikle yandas medyada yogun bir AKP propagandasi yapilmaktadir.Borsa yükseliyor,Ekonomi aldi basini gidiyor,ihracat artti,bilmem kacbin polis alinacak,enflasyon yine tek rakamlara indi,TUIK'in aciklamaisna göre Türkiye'de 3,5 milyon issiz var,vs,vs gibi tamamen hükümet propagandalari yapilmaktadir.Bunlar devlet imkanlarinin kendi amaclari dogrultusunda kullanildigini gösteriyor.Türkiye'de yapilan arastirmalar hem ekonominin hükümetin dedigi gibi olmadigini,issizligin de TUIK'in iddia ettigi gibi 3,5 milyon degil 7 milyona yakin oldugunu,enflasyonun düsmesinin halka hicbir yararinin olmadigini,Ekonomi Prof.Dr.Osman Altug'un dedigi gibi "BORSA TAM BIR KATAKULLIDIR"yani inmesi cikmasi tamamen bir manipülasyondur. Türkiye ÖZGÜR degildir ÖZGÜR olmadigi gibi Türk insani calismak isteyip calisamayan ve her gecen günde yoksullastirilan ve afyonlanan bir insandir. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Bu sadece bir balondur.Ilerde olasi bir referandum var.Daha sonra büük ihtimalle birkac ayda olsa erken secim ihtimalide yüksek.Adamlar her imkani kullanmaya basladilar simdi.Halki aldatma senaryolari baslatildi.Dikkat edin son günlerde özellikle yandas medyada yogun bir AKP propagandasi yapilmaktadir.Borsa yükseliyor,Ekonomi aldi basini gidiyor,ihracat artti,bilmem kacbin polis alinacak,enflasyon yine tek rakamlara indi,TUIK'in aciklamaisna göre Türkiye'de 3,5 milyon issiz var,vs,vs gibi tamamen hükümet propagandalari yapilmaktadir.Bunlar devlet imkanlarinin kendi amaclari dogrultusunda kullanildigini gösteriyor.Türkiye'de yapilan arastirmalar hem ekonominin hükümetin dedigi gibi olmadigini,issizligin de TUIK'in iddia ettigi gibi 3,5 milyon degil 7 milyona yakin oldugunu,enflasyonun düsmesinin halka hicbir yararinin olmadigini,Ekonomi Prof.Dr.Osman Altug'un dedigi gibi "BORSA TAM BIR KATAKULLIDIR"yani inmesi cikmasi tamamen bir manipülasyondur. Türkiye ÖZGÜR degildir ÖZGÜR olmadigi gibi Türk insani calismak isteyip calisamayan ve her gecen günde yoksullastirilan ve afyonlanan bir insandir. saygilarla Sn.Politika çok haklısınız. Hem haktan, adaletten, inançtan dem vuracaksınız hem de çıkarlar için her türlü hile, yalan dolana baş vuracaksınız. İmza atacaksınız daha sonra ben imza atmadım diyeceksiniz; imza attığınız ortaya çıkınca da teklifi geri çekeceksiniz. Allah aşkına yalanla İslam bir arada olur mu? İnsanımız bunları nasıl görmez. Peygamberimiz s.a.v üç yerde yalan söylemeye cevaz vermiş. Aileyi korumak için, savaşta, iki kişinin arasını düzeltmek için. Bunlar acaba hangi kritere dayandırıyorlar? saygılarla... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Böyle bir planları vardı da yıllardır niye akıllarına gelmedi. Yıllardır işsizlik diye bir sorunumuz yoktu da bugün mü ortaya çıktı? Türkiye nin asıl sorunu bunlar, ama bu sorunları çözmek isteyen yok; sadece birşeyler yapılıyor görüntüsü verilip tabanlara hoş görünmek çabaları var. Bu sadece bir balondur.Ilerde olasi bir referandum var.Daha sonra büük ihtimalle birkac ayda olsa erken secim ihtimalide yüksek.Adamlar her imkani kullanmaya basladilar simdi.Halki aldatma senaryolari baslatildi.Dikkat edin son günlerde özellikle yandas medyada yogun bir AKP propagandasi yapilmaktadir.Borsa yükseliyor,Ekonomi aldi basini gidiyor,ihracat artti,bilmem kacbin polis alinacak,enflasyon yine tek rakamlara indi,TUIK'in aciklamaisna göre Türkiye'de 3,5 milyon issiz var,vs,vs gibi tamamen hükümet propagandalari yapilmaktadir.Bunlar devlet imkanlarinin kendi amaclari dogrultusunda kullanildigini gösteriyor.Türkiye'de yapilan arastirmalar hem ekonominin hükümetin dedigi gibi olmadigini,issizligin de TUIK'in iddia ettigi gibi 3,5 milyon degil 7 milyona yakin oldugunu,enflasyonun düsmesinin halka hicbir yararinin olmadigini,Ekonomi Prof.Dr.Osman Altug'un dedigi gibi "BORSA TAM BIR KATAKULLIDIR"yani inmesi cikmasi tamamen bir manipülasyondur. Türkiye ÖZGÜR degildir ÖZGÜR olmadigi gibi Türk insani calismak isteyip calisamayan ve her gecen günde yoksullastirilan ve afyonlanan bir insandir. saygilarla Sayın yılmaz size bir şey sormam gerekiyor... Başlık yazısını okuduktan sonra devamını okumak için tıklama yaptınız mı? Öyle görünüyor ki okumamışsınız... Bence devamını muhakkak okumalısınız... Bence Politika çok haklı... Bu bir balon gerçekten, bu kadar gerginliğin ve ciddiyetin içinde biraz gülümseyelim istemiştim... Bu kadar ciddiye alınıp, ciddi ciddi yorumlar alacağı aklıma bile gelmemişti... Özür diliyorum... Ama gülümsemekten de alamıyorum kendimi... Gülmece bir yazıdan ; Allah aşkına yalanla İslam bir arada olur mu? İnsanımız bunları nasıl görmez. Peygamberimiz s.a.v üç yerde yalan söylemeye cevaz vermiş. Aileyi korumak için, savaşta, iki kişinin arasını düzeltmek için. Bunlar acaba hangi kritere dayandırıyorlar? Gibi bir sonuca ulaştık ya... Siz çok yaşayın emi... Galiba kriter Espri yapıp hep birlikte gülümseyebilmekti... Sevgilerimle değerli arkadaşlarım Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2010 Sayın yılmaz size bir şey sormam gerekiyor... Başlık yazısını okuduktan sonra devamını okumak için tıklama yaptınız mı? Öyle görünüyor ki okumamışsınız... Bence devamını muhakkak okumalısınız... Bence Politika çok haklı... Bu bir balon gerçekten, bu kadar gerginliğin ve ciddiyetin içinde biraz gülümseyelim istemiştim... Bu kadar ciddiye alınıp, ciddi ciddi yorumlar alacağı aklıma bile gelmemişti... Özür diliyorum... Ama gülümsemekten de alamıyorum kendimi... Gülmece bir yazıdan ; Gibi bir sonuca ulaştık ya... Siz çok yaşayın emi... Galiba kriter Espri yapıp hep birlikte gülümseye bilmekti... Sevgilerimle değerli arkadaşlarım Böyle bir başlık görünce okumaya gerek görmedim. Nereden bileyim espri olduğunu, burada hep ciddi konuları tartışıyorduk. Nereden çıktı bu sleepwalker? Tartışılan konuları nasıl ayırt edeceğiz şimdi? Valla sazan olduk. saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.