Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ermeni Diasporası'ndan Tarihi Geri Adım

diaspora_panikte.jpg

Başbakan Erdoğan'ın A.B.D ziyareti öncesinde sözde Ermeni soykırımı'yla ilgili olarak sarf ettiği; 

"Benim ecdadım soykırım yapmaz" sözleri Ermeni Diasporası'nda tam bir panik havasının yaşanmasına neden oldu.

Derhal olağanüstü gündemle toplanma kararı alan Ermeni Diasporası Yüksek Şurası, 13 saat süren hararetli bir oturumla Başbakan'ın sözlerini değerlendirdi. Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı toplantı sonrası basına yapılan ilk açıklamada, 1915'te yaşanan olaylarla ilgili olarak Ermeni tarafına ait bütün tezlerin tekrar gözden geçirileceği, öncelikli olaraksa Başbakan'ın soy kütüğünde yer alan herkesten tek tek özür dileneceği bildirildi. 

"Eşekliğimize Doymayalım"

Açıklama sonrası Ermeni Diasporası adına basın mensuplarının sorularını yanıtlayan basın sözcüsü Miran Nişanciyan,

"Yaa biz 'Türkler soykırım yaptı' derken,

bu iddiamızın Başbakan'ın ecdadını da kapsadığını tamamen gözden kaçırmışız.

Yani olacak şey değil ama olmuş işte bi kere. Oysa herkes Tayyip Bey'i de tanır, atalarını da tanır.

Kesinlike en ufak bi şekilde böyle şeyler yapacak, soy kırmaya tenezzül edecek insanlar değiller.

Kime sorsanız söyler yani. Hayır biz yıllarca böyle bir şeyi nasıl gözden kaçırdık hayret gerçekten. Eşekliğimize doymayalım." dedi.

Ermeni Tezleri Revize Ediliyor

Diasporanın, bu tarihi hatayı düzeltmek adına ilk adım olarak Soykırım İddialarını;

"Başbakan'ın soyağacında yer alanlar hariç olmak üzere diğer Türkler 1915'te Ermenilere Soykırım Yapmıştır" şeklinde değiştirme kararı aldığını bildiren Nişancıyan, Tayyip Bey'in soyağacının yeterince geniş olması halinde soykırım iddialarından tamamen vazgeçilebileceğinin de müjdesini verdi.

Kaynak: Zaytung; Bürükselden bildirmiştir...

ÇOK ÖNEMLİ NOT:

*Bu başlık iletisinde yer alan tüm yazılı ve görsel materyal, html kodlarına varıncaya kadar gerçek dışıdır, uydurmadır. 

*Kemik yaşı 18'den küçük olanlar bu başlığa ve iletilerine bakıp hemen çıkmak için dahi girip açamazlar.

*Son olarak, Kemik yaşı 18'den büyük olanlar okuduktan sonra midenizle düşünmeye kalkıp forumu ve beni dava edip mahkemelerde süründürmezseniz gerçekten çok sevinirim.

Saygılarımla....

Gönderi tarihi:

Zaytung'da olsa sonucta Basbakanin ecdadina dokunmus mu?Dokunmus,hemde cok dokunmus.

Aslini ararsaniz Milli Mücadele'de bizim Gürcülerle savaslarimiz olmustur.Sadece bilgilerimizi tazelemek amaciyla yazdim...!

saygilarla

Gönderi tarihi:

Zaytung'da olsa sonucta Basbakanin ecdadina dokunmus mu?Dokunmus,hemde cok dokunmus.

Aslini ararsaniz Milli Mücadele'de bizim Gürcülerle savaslarimiz olmustur.Sadece bilgilerimizi tazelemek amaciyla yazdim...!

saygilarla

Ben de Gürcü olduğuma göre, Başbakanın soyundanım ve benim de 1915 olaylarıyla bir ilgim yok! YIRTTIK ABİCİM!

saygılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.