Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Joshua Walker: Türkiye süper güç olacak!


ahmetsecer

Önerilen İletiler

Joshua Walker: Türkiye süper güç olacak!

 

ABD Transatlantik Akademisi düşünce kuruluşundan Joshua Walker, Türkiye’nin gelecek 10 yıl içinde “süper güç” olacağını söyledi. Siyaset ve Toplum Araştırmaları Vakfı konferansında konuşan Walker Türk iç siyasetinde en önemli değişikliğin sivil asker ilişkilerinde görüldüğünü, “Deokratik Açılım” projesinin ise, “10 yıl önce fikri düzeyde bile tartışılamayacak, tüm tabuları yıkan tarihi bir adım” olduğunu kaydetti. AK Parti’nin ülke tarihindeki en reformcu hükümet olduğunu ve ülkenin çıkarlarına uygun hareket ettiğini ifade eden Walker: “Tüm bu gelişmeler şu anlama geliyor, Türkiye gelecek on yılda bölgeler arası süper güç olacak” dedi.

 

Aylardan beri yazdıklarım tüm dünya basınında yankılanıyor, hem Amerika’dan hem Avrupa’dan Türkiye’nin süper güç olacağına dair haberler yağmaya devam ediyor. Fakat her ne hikmetse bu gerçeğe bir tek Türkler tam anlamıyla inanamıyorlar. Bakın, göreceksiniz, Türkiye tarihte olmadığı kadar süper büyük bir devlet olacak. Türk İslam Birliği, Türkiye’nin liderliğinde mutlaka kurulacak. Şu anda bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan ve her türlü acıdan kurtaracak olan Türk Milletidir. Hep birlikte mükemmel gelişmelerin yaşanacağına şahit olacağız. Tüm dünyadan gelen haberleri de, Türk İslam Birliği’nin nasıl adım adım kurulduğunu da sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'nin degilde AKP'nin reklamlarinin yapildigi bir iddiaya Türkler'in inanmadigini söylemek herhalde Türklerden sikayet anlamina geliyor.Islam Birliginin Türklerle pek arasinin olmadigini biz Araplar tarafindan arkamizdan vuruldugumuzda anlamistik zaten.Hitlerle birlik olarak Yahudi avciligina ortak olanlarin müslümanlar oldugunuda unutmadik.

 

Fazla uzatmadan,sizin kimlere nerelere yazdiginiz önemli degil kimlerin size´inandigidir önemli olan.Ve sizin yazdiklariniza da saniyorum;AKP'liler disinda pek inanan yok ha birde JOSHUA WALKER...ama o söyledigine göre siz ona inaniyorsunuz anlamina geliyor.Anadolu'da bir örf varmis.Kurban kesmeden önce Kurbani süsleyip bezeyip gezdirirlermis ki son bir defa daha dünyayi görsünde sonra kellesini koparalim diye.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.