Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 balayı kin gi oynardım 1 Alıntı
Φ nanorator Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Daha dünyayı yaşayamadım ama sonu geldi derdim. Susar ve olduğum yerde kalırdım galiba. 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 balayı batağı oynardım Alıntı
Φ obenim Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Ailem ve canımdan çok sevdiğim kız arkadasımla olurdum... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 Amerika' da bir Üniversitede , Profesör derse şöyle başlamış. : - "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?" dünya; bilinemeyen/görülemeyen yöneticilerin ve organizasyonlarının, insan'a yüklediği bir yük: burgen: yoke/boyunduruktur.. öyleyse, bu soruya karşılık olarak ve belki.. bu gece "dönüş ve vuslat gecesi" bu gece "düğün gecesi" diyerek.. heyecanlanır.. Yâr'in beni yanına kabul günü diyerek.. "boyunduruktan kurtuluş günü.." diyerek.. telâşlı bi coşku duyardım.. çok mu üfledim örtmenim? ne dersin? .. .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.