Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BAYKAL, CÜBBELİ’Yİ ARADI MI?

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “CHP’nin artık rejim sorunu yok. Baykal Cübbeli Ahmet Hoca’yı telefonla arıyor” dedi.

 

NTV’ye özel röportaj veren Arınç, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Meclis’te Başkanvekili Güldal Mumcu’nun odasına gitmesiyle ilgili Mumcu’nun gururunu incitmiş olabileceğini belirten Arınç, “Gerginliğin giderek yükseldiğini görüyoruz, bu durum sokağa da yansıyor. Benim kadınlara karşı bir saygısızlığım olmamıştır. Ben Sayın Güldal Mumcu’ya saygısızlık yapmadım, eleştiri hakkımı kullandım. Ancak gururunu incitebileceğimi düşünmeliydim. Bu yüzden üzgün olduğumu ifade etmeliyim. Güldal Mumcu, Sayın Toptan yurtdışındayken 301’le ilgili tasarıyı komisyona sevk etmemişti. Mumcu, CHP’nin bütün isteklerini yerine getiriyor” şeklinde konuştu.

 

‘SİYASET BELGESİ OLMAMALI’

Başbakan Yardımcısı, Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’nin olması gerektiğini belirterek “Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’yle geçmişte çok uğraştım, bu belgenin olmaması gerektiğini söyledim. Keşke belgeyi TBMM hazırlayabilse. CHP artık irticanın rejim için tehdit olmadığını gördü. Ancak CHP lideri Deniz Baykal birkaç gün önce Cübbeli Ahmet Hoca’yı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi. Biz hocayla aynı karede bir fotoğraf versek başımıza gelmeyen kalmaz. Geçmişe göre TSK ile ilişkilerimiz daha sağlıklı, ancak yüzde 100 iyi diyemem, henüz ideal seviyede değil. Önemli olan TSK ve hükümet arasındaki karşılıklı endişeleri gidermek. Orduevindeki oğlunun düğün töreninde türbanlı kadın giremiyor.”

 

‘ANAYASAYA GİZLİ DESTEK GELEBİLİR’

Arınç, yapılması planlanan anayasa değişikliği ve beklentilerini ise şöyle anlattı: “Gizli oylamada CHP ve MHP’den bize destek gelebilir. Tüm partilerin oy vereceği değişiklikler peşindeyiz. AK Parti’nin getireceği her teklif Meclis’te 330 oyu aşar.”

Kaynak: -http://www.birgun.net/actuel_index.php?news_code=1265368366&year=2010&month=02&day=05-

Gönderi tarihi:

Sayın Dominik;

 

Gündemi bu kadar yakından takip edip bizlere bu paylaşaımları sunan biri olarak size açtığınız bu başlık konusu üzerinden sormak istiyorum?

 

Gerçekten " BAYKAL, CÜBBELİ’Yİ ARADI MI.? "...

 

Bizi bu konuda objektif olarak bilgilendirir misiniz lütfen?

Aradıysa sonuçları nedir, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?..

 

Aramadıysa sonuçları nedir?..

Konuyu kamu oyuna bilinçli olarak olduğundan farklı yansıtan sayın Arınç ile ilgili ne düşünüyorsunuz?..

 

Saygılar smile.gif

Gönderi tarihi:

Sayın Dominik;

 

Gündemi bu kadar yakından takip edip bizlere bu paylaşaımları sunan biri olarak size açtığınız bu başlık konusu üzerinden sormak istiyorum?

 

Gerçekten " BAYKAL, CÜBBELİ’Yİ ARADI MI.? "...

 

Bizi bu konuda objektif olarak bilgilendirir misiniz lütfen?

Aradıysa sonuçları nedir, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?..

 

Aramadıysa sonuçları nedir?..

Konuyu kamu oyuna bilinçli olarak olduğundan farklı yansıtan sayın Arınç ile ilgili ne düşünüyorsunuz?..

 

Saygılar smile.gif

Sayin gecekusu, dikkat ettiyseniz baslik soru isaretiyle bitiyor. Yani ben burada sadece okuyucularin bilgisine sunarak görüslerini yazarlar umudum vardi. Türkiye siyasetinde politikacilari hemen hemen tümünün istisnasiz tarikat liderlerinin desturunu aldiklarini biliyoruz ve almayanlarda zaten fazla basari gösteremiyorlar. Türkiye'nin geldigi nokta itibariyle baktigimizda gelmis gecmis tüm siyasilerin ve iktidarlarin dini siyasette kullandiklari ve her dönem onlara taviz verdiklerini de görüyoruz. En son sayin Ecevit ile Fehtullah hoca arasindaki iliskileride kamuoyundan önmistik.

Bakin bir gazetenin verdigi haberde Baykal cübbeli hocaya gecmis olsun syöledigini itiraf ediyor ama tabiiki gecmis olsun söyleme zamani ve olusumu sayin Arinc'in imaa ettigi gibi degil. Ama sizde gündemi yakindan takip eden birisi olarak degisik kaynaklardanda arastirip bize aktarabilirsiniz.

 

"ANKARA - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Cübbeli Ahmet Hoca'yı telefonla aradığı" iddiasına ilişkin olarak, "Aylar önce bir eski AKP'li bir milletvekili beni aradı, konuşmanın bir noktasında 'yanımda Cübbeli Ahmet Hoca var. Bir geçmiş olsun demez misiniz kendisine?' dedi. 'Gayet tabii, niye demeyeyim' dedim. Verdi telefonu telefonda 'geçmiş olsun' dedim" diye konuştu.

 

Baykal, CNN Türk'de canlı yayınlanan "Ankara Kulisi" programına katılarak gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.

 

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bu konudaki sözleri hatırlatılarak "Cübbeli Ahmet Hoca'yı telefonla aradınız mı?" diye sorulması üzerine Baykal, Türkiye'nin gerilimli tartışmalar yaşadığı bir ortamda bu konuya gösterilen ilginin düşündürücü ve ibretlik bir yaklaşım olduğunu söyledi.

 

Böyle bir telefon görüşmesini kendisinin gündeme getirmediğine de dikkati çeken Baykal, kamuoyunda tanınan ve sağlık problemiyle karşılaşan bir kişiye "geçmiş olsun telefonu" etmiş olsa bile bunun çok büyük bir heyecan yaratmasına anlam veremediğini söyledi. "Yaradılanı severim yaradandan ötürü" diyenlerin böyle bir telefon görüşmesine gösterdikleri yaklaşımı anlamanın da mümkün olmadığını ifade eden Baykal, "Siyasi tartışmalarla, dünya görüşü farklılıklarıyla insani ilgileri ayırmamız gerekir" dedi. Baykal, şöyle konuştu:......"

 

Kaynak: -http://www.dunya.com/baykal-cubbeli-hocaya-gecmis-olsun-dedim_77224_haber.html-

Gönderi tarihi:

Sayın Dominik;

 

Gündemi bu kadar yakından takip edip bizlere bu paylaşaımları sunan biri olarak size açtığınız bu başlık konusu üzerinden sormak istiyorum?

 

Gerçekten " BAYKAL, CÜBBELİ’Yİ ARADI MI.? "...

 

Bizi bu konuda objektif olarak bilgilendirir misiniz lütfen?

Aradıysa sonuçları nedir, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?..

 

Aramadıysa sonuçları nedir?..

Konuyu kamu oyuna bilinçli olarak olduğundan farklı yansıtan sayın Arınç ile ilgili ne düşünüyorsunuz?..

 

Saygılar smile.gif

Arzunuz üzerine bir haber daha sayin Gecekusu.

 

"

 

Cübbeli’yi TV’de keyifle izliyorum

6 Şubat 2010 Cumartesi, 00:30 POLİTİKA

 

Ahmet Hoca ile görüşmesinin ‘insani bir geçmiş olsun’ dileği olduğunu söyleyen Baykal, “Kendisini televizyonda eğlenceli program izler gibi zevkle izliyorum” dedi

 

Eski vekilin ricası ile görüştüm

 

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cübbeli Ahmet Hoca ile yaptığı telefon görüşmesinin insani bir geçmiş olsun dileği olduğunu söyledi. “Kendisini televizyonda eğlenceli bir program izler gibi zevkle izliyorum. Fatih Altaylı o kişinin tadını çıkarıyor, biz de izliyoruz’’ diyen Baykal, Cübbeli’yi daha önceden tanımadığını belirterek, kendisini arayan eski bir vekilin görüşmeleri sırasında ‘’Yanımızda bir süre önce kalp operasyonu geçiren Ahmet Bey var. Geçmiş olsun dilemek istemezsiniz’’ diyerek telefonu bu kişiye verdiğini anlattı. Baykal, bu olaydan önemli siyasi sonuçlar çıkarılmaması gerektiğini savundu.

 

EMASYA’YI SAVUNDU

 

Baykal, EMASYA Protokolünün kaldırılmasına ilişkin ise, ‘’Bu protokolün kaldırılmasına yönelik tartışmalar bence ucuz bir siyasal gösteri olmanın ötesinde bir anlam taşımıyor. Kullanımıyla ilgili toplumumuzu tedirgin edecek bir tatbikata rastlamadık öyle bir şey yok’’ ded. Bu protokole yol açan deneyimin ardında Sivas’ta Madımak’ta yaşananların yattığını ileri süren Baykal, ‘’Umarım bir ihtiyaç ortaya çıkarsa, ‘senin yetkin, benim yetkim’ tartışması çıkmaz. Bu konunun kaldırılması şu anda kendisini dayatan bir ihtiyaçtan ortaya çıkmış değildir’ diye konuştu. • ANKARA star

 

Görüşmeyi Baykal istedi

 

CHP Genel Başkanı Baykal’ı, Cübbeli Ahmet Hoca ile görüştüren, eski ANAP Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, Cübbeli ile görüşmeyi Baykal’ın istediğini söyledi. Baykal “Eski vekilin ricası ile görüştüm” derken Koçak şunları anlattı: Zaman zaman Baykal ile görüşüyorum. Hocaefendi’yi ziyaretimden bir gün önce yine görüşmek için aradım ama bulamadım. Ertesi gün yine aradım. O sırada Cübbeli Ahmet Hoca’ya ‘geçmiş olsun’ dileği için İstanbul’daydım. Baykal, neden İstanbul’da olduğumu sordu. ‘Sevdiğim bir insan anjiyo olmuş, ziyaretine geldim, kapısındayım şu anda’ dedim. ‘Aileden birisi mi?’ dedi. Ben, ‘Cübbeli Ahmet Hocaefendi’ dedim. Geçmiş olsun dilerseniz telefonu vereyim dedim. “Beni tanımıyor musun, niye tereddüt ediyorsun. Memleketimizin evladıdır ver telefona’ dedi . O sırada Ahmet Hoca’ya da Deniz Bey ile görüştüğümüzü hissettirdim. O da ‘ver’ dedi. 1 dakika 45 saniyeye yakın görüşme yaptılar ikisi. Baykal, ‘Geçmiş olsun, yaşınız çok genç bu yaşta neden böyle oldu’ dedi. Hoca Efendi de, ‘Babamda da var, herhalde bu biraz ırsi’ dedi. • HABER MERKEZİ"

Kaynak: -http://www.stargazete.com/politika/cubbeli-yi-tv-de-keyifle-izliyorum-haber-242680.htm-

Gönderi tarihi:

Arzunuz üzerine bir haber daha sayin Gecekusu.

 

 

Teşekkürler sayın Dominik; Bizleri bilgilendirdiğiniz için... Umarım sizi yormadım, :)

 

"Konuyu kamu oyuna bilinçli olarak olduğundan farklı yansıtan sayın Arınç ile ilgili ne düşünüyorsunuz?.." diye sormuş

Ve bu soruya karşılık sayın Arınç ile ilgili görüşünüzü almak istemiştim aslında...

 

Saygı ve sevgilerimle ... :)

Gönderi tarihi:

Türkiye siyasetinde politikacilari hemen hemen tümünün istisnasiz tarikat liderlerinin desturunu aldiklarini biliyoruz ve almayanlarda zaten fazla basari gösteremiyorlar. Türkiye'nin geldigi nokta

Tarikat liderlerinin desturunu almak ap ayri olay.. yani bu kadar bozmanin anlami yok örnegin Fettullah Hoca'dan destur aliyorsan onun yoluna bas koymak anlamina gelir ki? yoksa sana ne diye destur versin.. Eger aganin dizin dibinde oturuyorsan destur aliyorsan oda sunu gösterir ya daga yada sinirdan öte uyusturucu kacakciligi anlamina gelir.. Simdi bütün köyü sarmis bu hastalik yüzünden meydanlarda selam vermekten mi kacinacaksin böyle mi korunacaksin.. O zaman uzadikca uzar bütün Türkiye karantina altina alinmasi gerekir..

 

Bakin saglam örnek Avrupa´dan.. Avrupali siyasetciler acimasizca secim meydanlarinda yabancilari secim malzemesi yapmasalar, gerci her daim yapiyorlarda secim meydanlarinda bilakis hitler´den daha acimasiz oluyorlar..yabanci düsmanligini kimlerin yaptigi ortada yoksa o senin dedigin basariyi onlar onda birini gösteremez.. CHP gibi temiz dürüst siyaset yapsalar silinirler yok olurlar bunlari biliyormuyuz farkindamiyiz..

 

Gercekten Türkiye´de temiz siyaset var.. vardi düne kadar bu da AKP, DTP ile tarihe karisti..Bakin simdi genel eve takmislar.

 

Allah korusun farzet ki ben sana gecmis olsun desem.. bundan ne anlam cikar?

Gönderi tarihi:

Teşekkürler sayın Dominik; Bizleri bilgilendirdiğiniz için... Umarım sizi yormadım, :)

 

"Konuyu kamu oyuna bilinçli olarak olduğundan farklı yansıtan sayın Arınç ile ilgili ne düşünüyorsunuz?.." diye sormuş

Ve bu soruya karşılık sayın Arınç ile ilgili görüşünüzü almak istemiştim aslında...

 

Saygı ve sevgilerimle ... :)

Benim icin acikcasi seriatci Arinc ile seriatcilarin gelisinde yillardir yaptiklari taviz siyaset ile hala bizlere gazel okuyan baykal ve digerleri arasinda hic bir fark görmüyorum, gördügüm sadece makyaj farki, o farkta derhal kayboluyor. Al birini vur digerine, aralarinda halkin ve ülkenin cikarlari cercevesinde zerre kadar fark yok, yöntem haric. Umarim sorunuzu cevaplandirabilmisimdir. Ama aslinda beni tanimadiginiz, yani yorumlarimi arastirmadan sordugunuz belli. Tanisaydiniz sorunuzun cevabinida ayni anda bilirdiniz. Ama önemli degil, herkes beni tanimak zorunda da degil.

Gönderi tarihi:

Baykal üzerinde,Arinc'in yeni komplosu degil bu olay.Bir arada Basbakanini savun ma icgüdüsüyle takmisti Baykal'in hanimina mal varligi yüzünden.Bunun adi Arinc'tir,kalitesi bellidir bu nedenle onunla ilgili fazla yazmiyorum.

 

Baykal'in Cüppeli ile konusmasina gelince,Baykal hem bir siyasetci ama ayni zamanda hem de bir insandir.Gerek siyasetci olarak gerek insan olarak kendisine "yanimda cüppeli var gecmis olsun demezmisin"teklifine her insan gibi o da "olur"yanitini vermis ve gecmis olsun demistir.Cüppeli sonucta Türkiye'nin insanidir.Siyasetcinin görevlerinden biriside insanlari kazanmaktir.Baykal Cüppeliyi kazanmak icin degil insan olarak ona gecmis olsun dilegini bildirmistir.Bunu demagoji yapmak aslinda art niyettir.Öküzün altinda buzagi aramaktir.Fetullah Gülen'de neredeyse Papa'nin elini etegini öpüyordu,nedense Arinc ve din simsarlari hic bunlardan bahsetmezler,heralde Fetulah uzakta oldugu icindir.

 

 

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.