Φ seviyeli Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Bilir misiniz yalnızlık nasıl acı verir insana? Soğuk bir oda da tek başına uyumak nasıl acıtır yüreğinizi… Yalnızlık çoğuna göre basit bir kelimeden ibarettir. Ama hiç düşündünüz mü sadece istediğinizde değil her zaman yalnız olsaydınız; yaşamınızın nasıl olacağını. Yalnızlık bir annenin karanlık geceler de okuyan çocuğunu düşünerek sabahlamasıdır. Yalnızlık bir askeri bekleyen genç kızın uyumadan önceki duasıdır. Yalnızlık dertlerini boş duvarlara anlattığında onların sana cevap vermesini istercesine boş boş duvarlara bakmandır. Yalnızlık eve döndüğünde sevdiğin kişinin cansız bedeniyle karşılaşmandır. Ölümdür yalnızlık; soğuktur... Ateş gibi yanan kalbinle sevdiğinin sana gelmesini beklemektir yalnızlık. Üşümektir onsuz boş yatakta, ağlamaktır. Özlemektir yalnızlık; hasretle beklemek. ‘Yalnızlık’ sadece bir kelime değil;bir yaşamdır. Umutla beklemek, gözyaşlarını tutmaktır… Alıntı
Φ yalnızkovboy Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 yalnızlık bütün yakınlarının eğlenmek için çekip gitmesidir Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2011 Eskiden derdim ki: ''İnsanın başına gelebilecek en kötü şey; bir gün yapayalnız kalmasıdır.'' Öğrendim ki: ''Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey; yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır.'' [ Johann Wolfgang Von Goethe ] 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2012 Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığından yalnızım ben... Alıntı
Φ nazar boncuğu Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Yanımda olmadığı zaman değil, kalbimde olmadığı zaman yalnızım. Alıntı
Φ berkanberken Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 "Bugün Ağzımı bıçak açmıyor, Çok sensizim. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 yalnız deiliz masum deiliz sezen diyo bunu ben demiyom Alıntı
Φ dramaflow Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2014 Bir Olacağa Teslim Ettim Kendimi Öyle yenildim ki kendime Artık kimi yensem boş Öyle çaresiz bıraktım ki kendimi Bütün çareleri tüketerek Bir olacağa teslim ettim kendimi Belki her şey bu kadar basitti Belki her şey bu kadar zor Ya herkes gibi olmayı beceremedim Ya da kimse benim gibi olamadı Ekrem Ekici Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2014 Can şenliği derler yanında bir insan olması.... yalnızlık bazı insanlara kolaydır, bazı insanlara zordur.... yalnız kalmamakla ne kastediyoruz, eş mi?, sevgili mi?, arkadaş mı?... ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Onunda sizinle zaman geçirip geçirmeyeceğini bilmek gerekiyor.... 70'ler de, 80'ler de komşun, mahallen bir parçandı ama şimdi aynı evde bile herkes ayrı dünyalarda yaşıyor. Sosyal ilişkiler kopmuş... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.