Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Aşkın 500 Günü (2009) - (500) Days of Summer - 500 Days of Summer

Uzun zamandır aradığım o güzel filmi buldum galiba. Galiba Zooey Deschanel'da kendimi buldum. Belkide o beni oynuyordu filmin bir kaç sahnesinde. Romantik bir aşık olan Tom (Joseph Gordon-Lewitt) kız arkadaşının, Summer (Zooey Deschanel) sadece arkadaş kalma isteğini anlayamadığından içine girdiği ve anlamlandıramadığı bu ilişkiyi zamanın ileri-geri tünellerinde size sunan bu filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Daha önce gördüğümüz bir çok sahneyi tekrarlayacak bir film ama farklı bir yaklaşımla. Aslında film kurulu düzene karşı gelen bir genç kadının 'O an' nitelemesini çok güzel ortaya koymuş. 'O An'ı anlamayan o kadar çok insan varki bu film belkide gene anlatamayacak 'O An'ı. Kendini tanıma ve tanıdığın insanın istekleri doğrultusunda kendine verdiğin özgürlüğü, ilişkilerin içinde ararken de benliğine sınırsız özgürlük tanımanı anlamlandırmak gibi birşey bu. Kaçırmayın diyorum.... smile.gif

Yönetmen: Marc Webb

Oyuncular: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Clark Gregg, Minka Kelly, Matthew Gray Gubler, Rachel Boston, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Yvette Nicole Brown

post-2-1263232081,2209_thumb.jpg post-2-1263232098,9876_thumb.jpg post-2-1263232109,8931_thumb.jpg

When his girlfriend, Summer (Zooey Deschanel), unceremoniously dumps him, greeting-card copywriter and hopeless romantic Tom (Joseph Gordon-Levitt) begins sifting through the year-plus worth of days they spent together, looking for clues to what went awry. As he recalls the good and bad times he spent with the commitment-phobic girl, his heart reawakens to what it cherishes most. Marc Webb directs this uncommon love story.

Director: Marc Webb

Cast: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Clark Gregg, Minka Kelly, Matthew Gray Gubler, Rachel Boston, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Yvette Nicole Brown

Not: Filmin ismi insanı en çok düşündüren tarafı diyebilirim. Hele filmin en sonunda Tom'un başına gelecek o küçük olay çok güzel bir sahne diyebilirim... Film'i seyretmeden önce 500 Days Of Summer'ı okuduğumda kafamda kurduğum o film seneryasu filmi seyrettikten sonra hiç bir şekilde filmle alakalı olmadığını gördüm... :)

Gönderi tarihi:

Aşk feci bir şeydir..Neydi o... Aşk Yakar :D işte filmin özü bu. Ama sululuğun olmadığı bir romantik komedi izlemekten memnun olmuştum seyrettiğimde filmi. Klişelerden de uzaktı bana göre. Ayrıca çiftimizin en sevdiği film de "The Graduate"... Sevdim bunu :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Aşk; sinema için oldukça klişe bir konu...

Filmin diğer aşk konulu filmlerden farklılığı ise aşk gibi klişe bir konuyu diğerlerinden farklı olarak, sıra dışı bir anlatımla aktarmış olması...

Beğendim...

Yok yok beğendim kelimesi yetersiz kalır ben bu filmi çok beğendim... yukari.gifwub.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.