Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yine, çektiğim fotoğraflarla hazırladığım bir videoyu paylaşmak istedim sizinle, Tüm İzmir sevdalılarına sevgilerimle... http://www.youtube.com/watch?v=T4TKT3U2XvU Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Nedir anlayamadım... Önceki videomu da aynı şekilde eklemiştim, ama bu kez açılmıyor, epey bi uğraştım. Sevgili yöneticilerden ricam... Bu videonun açılması için gereken düzeltmeyi ya da uygulamayı yapabilir misinizz? Şimdiden teşekkür ediyorum... Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Rica ederim tülvent videonuz düzeltilmiştir Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Rica ederim tülvent videonuz düzeltilmiştir Çok çok Teşekkürler Sevgili Legendary... Sevgilerimle Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Ben hala izleyemedim...Bir türlü açılmıyor video... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 Ben hala izleyemedim...Bir türlü açılmıyor video... Tühh, üzüldüm Radya, canım.. istersen youtube' a bu başlığı yaz, belki ordan izlersin... Bence izlemelisin... Ee bilmem artık... İzmirli!! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Olmuyor olmuyor orayada gittim orada da izlenmiyor.... Ama oraya gidince çok sevdiğim başka bişey izledim..."Ne çıkar ateşböceği sansalar bizi"... Bayıldım,fondaki müzikte çok güzel...emeğine sağlık... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Olmuyor olmuyor orayada gittim orada da izlenmiyor.... Ama oraya gidince çok sevdiğim başka bişey izledim..."Ne çıkar ateşböceği sansalar bizi"... Bayıldım,fondaki müzikte çok güzel...emeğine sağlık... Şuradaki iletide yazılanlara bir bak istersen sevgili Radya... http://www.turkish-m...post__p__848760 Eğer Ağ bağlantısı ayarlarında DNS sunucuları yazılı değilse yaz ... Ozaman izlersin eminim... Saygı ve Sevgilerimle Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Ayarları söylediğiniz şekilde değiştirdim gece kuşu ama hala you tube'a giremiyorum. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Ayarları söylediğiniz şekilde değiştirdim gece kuşu ama hala you tube'a giremiyorum. Hangi işletim sistemi kurulu bilgisayarınızda...Xp..... Vista ? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Yine, çektiğim fotoğraflarla hazırladığım bir videoyu paylaşmak istedim sizinle, Deniz kokan kent, Izmir.. Öylesine benim, öylesine vazgecilmez. Kelimelere en güzel anlamı katan ... uzağımdaki dost yüz Eskiden di.... çokk eskiden di Resimler çok güzel sayın tülvent, epeyce dolaşmış olmanız gerek... emeğinize sağlık ve bizler ile paylaşdığınız için çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 burası İzmir kokuyor teşekkürler harika video olmuş tülvent Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Bos-pa'yı bile gördüm sanki... hele şükür izledim... Şuradaki iletide yazılanlara bir bak istersen sevgili Radya... http://www.turkish-m...post__p__848760 Eğer Ağ bağlantısı ayarlarında DNS sunucuları yazılı değilse yaz ... Ozaman izlersin eminim... Saygı ve Sevgilerimle Tabi senin sayende izledim... Ben daha önce değiştirmiştim DNS ayarlarımı ama bağlantımda sorun çıkmıştı,umarım bu sefer olmaz... Teşekkür ederim...Sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.