Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 İzniniz olmadan açıyorum bu başlığı ama siz birgün demiştiniz ki... Bir gün doğum günümde kendi kendime şarkı söylüyordum... İyiki doğdun .... İyiki doğdun... O günden bu yana kimse doğum gününde kendi başına kalıp bunu yapmasın dedim.... İşte bu yüzden; İyi ki doğdun...iyi ki doğdun...iyi ki doğdunnnn...nice sağlıklı mutlu yaşlara Adminimiz...Tüm güzellikler sizinle olsun... Lütfen böyle birşey yapma bizde yiyeceğiz pastandan... Klasik bir doğum günü şarkısı olsun istemedim,onun yerineee.... Saygılar Sevgiler Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Nice yıllara Sayın Admin Doğum gününüz kutlu olsun Saygılar Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 İyiki doğdunuz sevgili Admin abi Nice mutlu yıllara Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Nice mutlu yıllar dilerim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Doğum günüm değil ama doğum günümmüş gibi aldım teşekkür ederim.... Saygılar Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 doğum gününmüş gibi kutlu olsun adminim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.