Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 15 yıl Yeni bir yılın başlangıcında, aranıza ben de katılmak istedim. Bana da yer var mı aranızda? Sıcacık sevgilerle; sizlere '' merhaba '' diyorum. Burada olduğum için mutluyum ve sizlerle '' İnsanca ve güzel olan her şeyi paylaşabilmeyi '' istiyor ve diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle, mutlu yıllar...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 15 yıl Hoş Geldiniz aramıza sevgili ‘’ tülvent ‘’; Her şey gönlünüzce olsun, size de mutlu yıllar...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Hoş Geldiniz aramıza sevgili ‘’ tülvent ‘’; Her şey gönlünüzce olsun, size de mutlu yıllar... Çok teşekkürler GeceKuşu. Konukseverliğiniz ve ilginiz için teşekkürler. Size de mutlu yıllar...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 15 yıl Hoş geldiniz Tülvent 2010 yılını istediğiniz gibi geçirmenizi temenni ederim.
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Merhaba Legendary, S&S, ilkay saridogan, Radya, çok teşekkür ediyorum. İlginize de ayrıca tabii... Sevgili Radya, seni görmek ne güzel! Hepinize sevgiler ve iyi seneler...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 15 yıl Merhaba Legendary, S&S, ilkay saridogan, Radya, çok teşekkür ediyorum. İlginize de ayrıca tabii... Sevgili Radya, seni görmek ne güzel! Hepinize sevgiler ve iyi seneler... Seni görmekte öyle...Ne iyi ettin de geldin... Bende iyi seneler diliyorum...Sevgiler
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Seni görmekte öyle...Ne iyi ettin de geldin... Bende iyi seneler diliyorum...Sevgiler Sağolasın canım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.