Φ LostsouL Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 -fisiltilar yankilanir mi? sessisliginin yankısına şiirler yasıyorum ben.. duymuyormusun? Alıntı
Φ cogito Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 dante gibi ortasında olmak istiyorum ömrün yaş 35 diyip iç çekmek istiyorum... genç kızın diri memelerindeki sancı asker ocağındaki hasret kokmak istiyorum bende ki sen, sendeki ben olmak istiyorum her melodide hüzzam her perde de dram, duvarlardaki isyan yazısı ışıklardaki nağme yağmurlardaki çapraşıklık sobada yanan alev pişen kekteki koku kırlarda yetişen papatya olmak istiyorum ana olmak istiyorum... şimdi değilse ne zaman? gözlerindeki damla olmak dudaklarına akmak istiyorum her cümlende nokta olmak başını koyduğun yastık olmak istiyorum bir uzak bir o kadar yakın olmak baktığın gökyüzü taş fırlattığın deniz bastığın kaldırım olmak ben sende son bulmak istiyorum..... cogito Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 AchLys: -bos bi sayfa bosaltmis kendini, hala gecmisten dolayi var olan bi mana silik izleriyle bakiyor sayfadan farkedilecek bi yol olmadan uztunde geziniyor gozler. bosa ama ben bakabiliyorum hala bu silik yazinin ustunden silinmis koyu lekeye.. yine susmam gerekiyor. LostsouL: -her gun bakıyorum sayfana.. ne zaman bişi yazmak istesem kapalı oluyor.. neden bilmiyorum benmi uyduruyorum bunu yoksa senmi özel kapatıyorsun anlamıyorum.. yorgunum bunları dusunmek ve yargılamak istemiyorum.. sen bişiler yazsan diyorum yazmıyorsun.. sen yanımda dursan istiyorum olmuyorsun.. ben ne desem ellerimde ufalanıyor.. oyle yakınımdasın ki seslensen istiyorum sen kendi yankılamalarından baska birsey söylemiyorsun.. yada ben inanmıyorum duyabilecegine sesimi.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 icim icin iciyorum hangi iç`mek kapatır içindeki açık kalmıs yaraları.. hangi iç`mek geri getirir? zamansıs iç`çekişlerini belkide iç`mek için açık bırakılır sadece kelimelerle ulasılan yaralar.. bir şairin şiir yazma yeteneğini kaybetmemek için en güzel yerinde bitirmesi gibi sevdasını... sevdam için yazıyordum.. simdi yazmak için seviyorum.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 koskoca bir acık denizde carpısma ihtmali neyse iki küçük sandalın bizimde o kadar ihtimalimis vardı tuhaf bir mutlulugu paylaşabilmemizin.. .. oldu işte.. simdi iki kazazede koskoca açık denizin ortasında birbirine sarılarak dibe cekiyor... bu kadarmı cohk seviyorduk birbirmizi digerimiz batmasın diye onu hep ustumuzde tutuyorduk.. koskoca bir acık denizin ortasında koskoca bir dakika boyunca.. sonrası hic.. kurtarma ekipleri birbirine sıkı sıkı sarılmıs cesetleri bulunca birbirmizi ne kadar cohk sevdigmizi mi yohksa ölumden ne kdar cohk korktugumusumu dusunecekler..? ikimizde digeri icin ölümü göze almıstık.. cunku daha zordu tek basına yasamanın agırlıgı... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 hoşçakal deip gitme bana.. seni tanıdıgımdan beri hoşçakalamıyorum bu sehirde her gidişinden sonra... Alıntı
Φ ASİ Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Duygular Bu kadar yalın anlatılır okurken adeta yaşadım yüreğine sağlık Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 bahsettigin yolculugun..karanlıgın aydınlıgın beklentilerini ötesinde bir köy olmalı belkide.. tapınaklardan daha yuksekte.. deniz seviyesinin altında her zaman kayıp ruhların gelip seni rahatsıs edemiyecegi bir köy olmalı bir düş kapanından son anda kurtulmus belkide bir karabasanın parmaklarına dokunmuş.. biliyorum bitirmek icin başlamamıstın bunu kurmaya.. belki bitmeside gerekmiyordur.. orda o şekilde gorundugu ve hissedildigi üzr`e kaldıgı icin bu kadar anlamlıdır.. belkide bunun bir anlamı olması gerek`m`iyordur... kimbilir hangimiz kelimelerin soguk sakasına takılmadan uzun bir yazı yazabildikki.. hangimis ayrılmak icin başladık sevmeye... sakın dokunma.. öyle kalsın.. hic bitmeyecekmiş gibi... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 gittiginden beri kar var istanbulda bunu gidişinle yada yohklugunla baglıyor deilim belkide bahaneler uretiyorum kendime gittiginden beri koyu gri bir hava insan istesede kaybolamıyor sokaklarında tabi bunun seni yohklugunla bir ilgisi yohk ama gittiginden beri yalnız yuruyor insanlar kimisinin elleri cebinde kimisinin ellerinde sevgili elleri gittiginden beri kimsenin gözleri gulmuyor istanbulda yada gulenler sokaga bakmıyor artık tabi bunun seni yohklugunla hic bir ilgisi yohk.. d`mi? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 bana demiştinki artık o bitti o yok demiştin bende sana demiştimki sana ilk geldiginde butun yelkenlerin suya inicek yine aynı yine aynı olucak hep olucak.. baksana yıkılmıssın sen gormuyormusun? kendine yalanlar soyliyebilrsin ama bana söyleme bana bahaneler uydurmak zorunda deilsin beni kandırmak zorunda deilsin seni senden iyi tanıyorum cunku sende tum diger kadınlar gibisin bunu sana milyon defa soyledim ama bana inanmadın o herif sana yıllar sonra gelse sen yine ona gidersin butun kadınlar aynısnıs.. benim gibi salakları kullanırsınıs..sonra bir umuda deişirsinis simdi yıkılmıssın bana ihtiyacın olmalı sarıl bana öp beni işin bitince gitmeden ustumu ört ne olur cohk usuyorum yalnızlıgımda.. hala cohk yalnısım..hep yalnızdım.. cunku her kadın senin gibi biras daha eskitti beni.. her kadın senin gibi beni biras kullandı sonra..meshgule dustu telefonları.. ardından aradıgım numaraya ulasamamaya basladım sonra her zamanki gibi o adam kadını terketti ve kadının telefonları yine acıldı ben o`ydum haklısın onun yohklugunda onun bosluguınu doldurabilecek en iyi bendim adım gibi biliyordum ki, ispatladın bir umuda deiştin beni.. her zaman deişeceksin onun bir anlık hayaline satıcaksın kalbimi.. sonra kalkmıs bana soruyorsun kim oldugunu.. sonra kalkmıs benden hesap istiyorsun sana karsı ne hissettimle ilgili adım gibi biliyordum..o gelince bırakıp gidecegini..oldu işte bir umuda deiştin beni.. simdi yıkılmıssın yuzun gozun ıpıslak sarıl bana öp beni canımı al...zaten bunu icin var hadi rahat ol sana sunuyorum al beni ne yaparsan yap daha acımasızım dimi..onun yanında.. belkide benim canımı onun canın yaktıgından daha cohk yakıyorsundur farkındamısın? daha gecen gun soylediklerini hatırlamıyormusun? sana soylediklerimi hatırlamıyormusun bana bitti demedin mi? bende sana asla bitmes demedim mi? sana nasıl guvenirim allahaskına soylermisin? her dakika gidecegini beklerken sna nasıl baglanırım? ne zaman telefonun calıcak ne zaman onu goruceksin ne zaman aklına dusucek diye dusunurken al işte ispatladın.. ben sadece önemsedigim zaman kadınım derim.. daha once duymadın benden bunu cunku hep icimde supheyi tasıdım ben hep gidecegini bildim hep gittinis cunku.. hep yıkılacagım bildim ben hep yıktınıs cunku.. soylesene o allahın belası herif yarın gelse sana olmaz diyemessin o allhın belası gelip alsa seni gitmem diyemessin beni kullandın ama bunun farkında bile deilsin hala icinde tasıyorun umudunu sen hala onun aramasın bekliyorsun hala ona yazmaktan bahsediyorsun bi adam böyle silinmez.. bir adamı boyle yohk edemessin kafanda buyutursun sadece sen hala onu yapıcam, bunu diycem, öle olucak diyorsun yalannnnnnnnnnnnnn sen hala umut besliyorsun icinde gormuyormusun ne yazıcaksın adama ne söyliceksin neden söliceksin neden ona bişi anlatıcaksın neden? sana karsılık versin diyemi seni anlasın diyemi sen bu adamı siliceksen ne gerek var bunlara??? basitsinis işte..dusunduklerinisi uygulayamıyorsuns işinise gelmiyor.. her kadın vazgecemedigi adam icin seni yaptıgını yapıyor sen hala ona gidiyorsun, onu dusluyorsun, ona yazıyorsun benle sevisirken bile ona dokunuyorsun sen ötesi yohk o adam ik ay evvel de kaldıysa simdi kim yıktı seni? soylesene simdi sen kime mail atmak konusmak istiyorsun? iki ay onceylemi konusucan yalan oynama bana sen hala öluyorsun onun icin ben yohkluguna sarıyorum ruhumu.. aglamıyorum artık.. dökülen yaslar yuzumu yakıyor dokunan ellerin icimi susss... yalan bunlar.. senin agladıgın bir baskası ağdalı yalanlarını soyledigin benim senin iç cektigin bir hayalin kurgusu elindeki bıcagı sapladıgın sırt benim.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 durup durup yazdıgına geliyorum sanki yazamıyormusum gibi denedim olmuyor kimse senin gibi yazamıyor belkide ben abartıyorum yazma yeteneksisligime seni yazma kabiliyetinle gecerli bahaneler uretiyorum durmadan sonra canım sıkılıyor türküme geri donuyorum biz varmıydık ask varmıydı.. bu ne senden ilk kacısım nede ilk düşüşün yuregime.. sonra sıkılmaktan sıkılıyor canım cıksın isityorum zorluyorum olmuyor karnım agrıyor uzun zamandır ben yazmıyorum bir surflor tutmusum replikleri aşırmısım ucus eski bir turk filminden ama siyah beyas deil onların s,yahından ben kalmısım beyası hala griye yakın kirlenmiş ben cekseydim o filmi gri mavi olurdu gokyuzu sonra sabah oluyor dönuyorum sagıma yastıgımdaki başının izin aklımdaki sözlerinden belli gitmissin nasıl bir uyusmusluktur bu hangi esrar karısmıs kanıma hala başım dönuyor ruhumun kactıgı delikten cıkası yohk ben hala yohksulluguma kufrediyorum cagırıp seslendigim kadın ellerimden tutuyor yastıgımdaki izin benimle konusmuyor canım yanıyor nefes alamıyorum bu seks tuhaf bir alısverişe dönuyor gittiginden beri kimse beni önemsemiyor küçülüyorum ağlamadım susamadım yazdım.. o gun bugun beceriksis bir mufredatla egitim gormus bir edebiyat ogrencisiyim ben varlıgımı yohklugunla terbiye ettim yohklugunu kışın soguguna yukledim gelen ilk baharda ağlamadım gittiginden beri yastıgımdaki başının izi benimle konusmuyor.. bende herkes gibi yapıyorum yasamak icin.. ayakkabılarımı ve kalbimi kapının girisinde bıraktım o gun bugun ayaklarım soguk icim sakin `sen` desem kanıyorum yalancı bir dilencinin acık avuclarına sen demiyorum artık yılar sonra bile yastıgımdaki başının izi konusmuyor benimle.. yorgunum.. susamıyorum.. yazamıyorum.. olmuyor..başının izini alınca yastıgımdan her sabah uyanmak icin gecerli bir sebebim daha kalmıyor.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 gittin.. beni aldın giderken seni bıraktın yada seni aldın kendine beni unuttun iki kişi sıgmıyordu bu kalbe..sen agır olanı bıraktın gittin.. bir elinde kırıkları kalbinin digerinde sevgilinin elleri beni bıraktın.. beni alsaydın bu sehri bırakıcaktın.. belkide o kadar büyümemiştim senin icinde.. sadece gittin.. sen tasıyabilecegin kadarını aldın.. beni bıraktın.. dualarınla.. giderken birde anılarını aldın birde kırıklarını kalbinin.. elindeki sevgili ellerinin terleyişinin bir anlamı olmalıydı.. söylediklerini turkcede karsılıkları.. olmadı sen tasıyamadın..ve fazlalıkları usulca asagıya attın... gereginden fazla irtifa kaybetmiştik yardım cagrılarına yakınlardaki kulelerden cevap gelmemişti.. ve sen kalbine agır geleni bıraktın.. gittin.. yaşayabilmen icin gerekenleri aldın.. beni bıraktın.. gittin.. .... bıraktıgın yerdeyim.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 özlem.. eski bir dost ismi gibi.. belkide anımsanamayan ama hep aklın bir ucunda duran anılar gibi kimdin sen..? hangi cumlemi kurarken seni yukledim özneye ama hep gizliydin.. sen gittikten sonra hep belirtisis sıfatlarla tamamladım kendimi. simdi isminin golgesinde hatırlamaya calısıyorum kafamı duvarlara vurarak yanlısmı anladım yohksa..? yada isimsis mektupları isimsis adresleremi gondermeye calısıyorum durmadan.. gittiginden beri en cohk iki nokta ustusteyi kullandım ben..: acıklamak icin kendime yohklugunu. olmadı ne senin yohkluguna inandım nede gecerli bir sebep buldum varlıgıma o gun bugun kimin adını duysam tuhaf benzetmeler yapıyorum kimse sen gibi durmuyor ... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bulaşıcı bir hastalık gibi d`mi? onun yaralarını durmadan kanatması bundan zevk alması senin, alınan bu zevk karşısında caresis kalıp icinde yeni yaralar açman..bir gün 3.şahıs girecek hayatına ve senin kabuk tutan yaralarına dokunucak iyileştirmek için..sense durmadan kabukları yolup kanatacaksın yaralarını..3. şahıs bunu anlamıyacak..caresizlik icinde yeni yaralar açılacak icinde.. şizofrenik ve bulaşıcı bir hastalık gibi.. mikrobu içimizde tasıyıp bize en yaklaşana bulastırıyorus.. 3.şahıslara sarkıyor yalnıslığımız.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 hangi gundu anısayamıyorum artık.. kapının onunden ne zaman ayak sesleri gelse icim icime sıgmasdı oysaki kac demelik cay icmiştik senle sabhalrken ve kac paket kısa winston kırmızı kutu.. simdi ne winston nede cay sabahı o kadar cabuk getirmiyor.. aldıgımız alkol desteklerin saymassak.. gittiginden beri yazılmıyor hicbirsey surekli bir erteleme cabası.. sanıyorumki seni aklıma getirenler yazdıklarımdı senin icin.. oysa simdi daha iyi anlıyorum sen varoldugunicin yazabiliyordum.. kalemini yazdıgı sayfaların uzerine kırmıs bir yargıc gibiyim.. ve kırılan kalem benimdi.. tuhaf bir tekrardan ibaretler artık tum siirlerim ben ne kadar uzaga atsam yakına dusuyor.. ve geceler... kara bir tren cıglıgı gibi uzerime geliyor.. hiç mi aslı yok bunun bu asılsız yüzlerin dudağımdan geçtin gözlerin yakmıyor vazgeçsen olmuyor ölsen olmuyor geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler ben de bir resmin var yüzüme bakmıyor nazan öncel`e saygıyla... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ve bir sabah uyanıp pencereden dısarı bakarsın.. sokaklarında düşüp kalktıgın dizlerini yaraladıgın, kutu bir kösesinde yanakların kızararak ilk defa sevgilini öptugun bir otobus duragında hic zamanında gelmeyen otobus icin işletme sefligine kufurler saydıgın bulusmak icin hep aynı meydanın aynı köseinde randevular verdigin her aksam üstü evine dönerken icin icin biras daha üşüdügün ve büyüdügün sehir alıp basını gitmiş.. ve bir sabah uyanır pencereden dısarı bakarsın hic bilmedign bir sehrin bilmedigin sokakları her yeri kaplamıs.. ve sen o sokaklara cıkıp sanki hicbişi deişmemiş gibi yürümeye ve üşümeye devam edersin.. sanırım yalnızlık böle bişi... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sustun mu..? sesin mi baska tarafa akıyor artık. gechtimi.. yohksa zaten baslamıyacakmıydık? gittin mi..ne kadar yakından gectin.. icimdeki ayak sesleri canımı sıkıyor kapımın onunde gezinip duran ve bir turlu kapımı calamayan senmisin..? nefes alıyorsun urkek bir ceylan gibi.. hangi golgeden korktun bu kadar teninin her kıvrımı kıpır kıpır aglıyormusun..? sus. son gordugumden beri sen ne cohk deişmissin tam bir saattir.. ne cohk yazamadım sana. ihmal edilimişligin hala benim yohksullugum olarak geciyor. para piyasalarında devalue ediliyor hissi senetlerim.. gulumsuyorsun.. anlatamadıklarımın agırlıgında yavas hareket ediyorum yazamıyorum seni aklımın bir kosesine koyunca gozlerimi senden alamıyorum gulumsuyormusun.. ne goruyorsunki bana bakınca.. simdi kurdugun hayallerle egleniyorsun ordamısın..? neden icimden geliyor ayak seslerin içiyormusun...? için için içimi kaplıyorsun içini mi cektin ansısın.. bogazımdan asagıya inen nefesin cigerlerimi acıyor aglıyormusun..? yanaklarım ıslanıyor duyuyormusun..? sana sesleniyorum.. anlıyormusun...?? ölüyorum.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hicbirsey olmamıs gibi.. sanki hic yaşamamıssın gibi durmadan alaycı bir ifadeyle sırıtırsın hayata.. sonucu biliyor olmak o sonucu deiştirmeye yetmiyor dimi..? bunun nerde basladıgnı nasıl geliştigini ve sonunda neler olucagını biliyorsun aslında.. bu iliklerine kadar soguk ve yabancı plastik cicekler gibi kokan doğalgasla ısınan sehir eski kükürtdioksitli sıyah kömur cuvallarına boyanmıs sehri aratıyor durmadan sokaklarında nefes alamamayı bile özlersin.. sonra anlarsın ki kaldırımalrına laleler ekili sehrin gusel gorunuyor ama gusel kokmuyor.. ve bilirsin bu belirtiler ölümcül bir hastalıgı isaret ediyor..cırpınmak yada ilaclar almak uyuşturulmak yada isyan etmek bi halta yaramıyor.. geriye dönmek ve anımsamak camurlu sokaklarını ömrun.. platonik dikenleri..ansızın öfke nobetlerini..ve elindeki yeni bozdurulmamıs 50 ytl gibi duran hayatına bakarsın senin olmaması neyi deiştirir? bundan sonra yasayacaklarının sana ait olmaması neyi deiştirir? insanlarını, sehrini, sevdalarını acılarını ve umutlarını, anılarını unuttuktan sonra..gercekten unutabilecekmisin sanıyorsun? ilk adımı atmaktan korkar insan dogru..daha onceki ilkleri unuttugu icinmi korkar? yohksa daha onceki ilkleri yeniden tekrar edecegi icinmi korkar? onceki yasadıgın hayatların hangisi fazla geldiki sana.. simdi yeni diye vaat edilen karsısında ayağa kalkmadan dizlerini uzerine cökmüşsün.. kendini aldanmıslıgın hazzına bırakmaktan korkma.. kaybedicek ne kaldıki.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 öle yani..o gun bugun coHk_yaLnIsIm.. hangi ösele gitsem bir yanım burda kalır ben ne kadar burda kalsam aklımda bişiler ufalanır sonra aldırmadan olan bitene alaycı bir gulumseme takınır tadını cıkarırım.. kaybedicek ne kaldıki..? istersem kafiye bile yapabiliyormusum aradaki bası harflerin eksik olması okudugundan bişi anlamana engel olurmu senin? yada illaki belirtilen kurallara gore yaazamassam bunu cezai ehliyet tasımıyor olmamla bagdastırabilrmisin.. yada beni hangi dgm ye sikayet edebilrsinki..yanımda yine o dgm nin bana verdigi stajyer bir avukatla hakkımda cıkartılan asılsıs dedikoduların gercek bir yanı olmalı.. ben hic bu kdar yalnız olmamıstım bardagın yarısı doluymus... hala gozlerimle ilgili bir sorunum yohk.. o kadar doluki bardagım dudak payı bile bırakmamıs kahveci.. belkide bu doluluk yuzunden boşlugun ayırdına varamıyorum.. yohksa bu bardak boş deilmiydi? ne kötu olur dimi ..tasmak usere olan bir bardaga damlamak ve belkide daha kötu...bombos bir bardaga ilk damla olmak... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 biras alkol..biras kalp agrısı.. kıskanclık krisleri.. öfke nöbetleri.. biraz insanlara ben nakli sınırlarını kelimelerle cizdigim bir ulke.. körler arasında tek gözü gören gibiyim.. yaLnısım, canım sıkılıyor.. durup durup onu özluyorum sonra buraya gelip bişiler karalıyorum.. sonra alkol ve caresisligin karın agrısı.. eskidend uvarları yumruklerdım simdi forum sitelerine iddialı cumleler yazıyorum.. ve ertesi sabah uyandıgımda hicbisi hatırlamıyorum.. şizofrenik bir alkoligin parmaklarından cıkan her satırın şiir olma olasılıgı oyle yuksekki.. belki de o kadar ciddiye alınmamalı okunurken.. ve belkide ben bir kadının suya değiyor ayakları diye baslarsam cumleye aslında o kadın cohktan duşunu almıs yatagına uzanmıs ve hayallerinin arasına dalmıs olabilir.. ölüm aynı ölümdür aslında aracları farklı.. ve hangi ölüm daha şiirseldir okundugu zaman.. aşkın sehvetiyle yanıp kavrulan ve isli bir et gibi kokan ölümmü.. demiş ya sair..solup gitmektense yanarak ölmeyi tercih ederim.. yada asılarak ölmek mi..? giydigim hukumlerin ustlendigim sucların hic bir gerekcesi yohktu.. bunu ben soyluyorum diye hala burdayım.. ve en romantigidir insanın asılarak ölmesi.. cunku en son orgazmı saklar beden nefessis kaldıkca.. insan son nefesini verirken ve kırılırken boyunu hangi sevgili düşler.. yada hangi düşler insanı ölürken sevgiliyle meshgul eder.. alkol kıvamında başıbozuk bir adamım ben.. surda yalnızım yazmak istiyorum bir bakıyorumki onlarca kelime yıkılmıs surların arasında akıp gidiyor.. oysa hala ben boynum kırılırken düşledigim sevgilimi özluyorum.. herkes beni şair sanıyor... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bende sana yeticek kadr ben kalmadı.. deris durmadan ve genis zamanlara sarkar yalnızlıgımıs.. kimse bir digeri icin hayatın buyuklugune inanmaz sıradan basit ucuncu sayfa haberleriyle uyustururus bilincimizi televolelerin reklam aralarında gideris ihtiyaclarımıs icin dısarıya.. sahip oldugumus reyting kaygısı nedeniyle hala sevgiliyi dusunurken slogan cumleler arıyorus kimse sıradan bir seni seviyoruma kanmıyor artık herkes abartılası bir komiklik pesinde ama kimse gülünsün istemiyor tuhaf bir oyun bu bir suru komedyen..ama tek bir kahkaha duyulsun istenmiyor herkes benim kadar yalnıs ama kimse bunu itiraf etmiyor Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 tuhaf bir oyun gibi bu..isimsis mektupları yanlıs adreslere gonderip olacakları bekliyorus.. yada zilleri calıp calıp kacıyorus..sonra geceni bir yarısı sessis telefonlar acıyorus bu sefer bildik numarlara..mesajlar atıp tepkileri ölcuyorus..tuhaf umutlar ve hayal kırıkları arasında her gece kendi icmise gomuyorus sancılarımıs..ertesi gn bişi olmaıs gibi devam ediyorus hayatımısa..ansısın olmadık yerde biri o`nu soruveriyor ve cevap veremiyorsun.. kimbilir bazen insan bir yabancı söylemeden farkedemiyor, dun gece kimi pamuklara sardıgnı ve kimin icin agladıgını.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 tüm bu ertelenmişlikler icinde yasadıgın ask ne kadar aşktır aslında.. soylesene..bir aşkı tasımakmı daha zordur kaybettikten sonra..yohksa onun dizlerin dibindeyken onun sevgisni tasımakmı.. bazen intiharlar okuyorum gazetelerin ucuncu sayfalarında..aşk intiharlarıd iyorlar..telefonlarda sevgi dolu mesajlar geriye bırakılan bir kac satır yazı..hatta dinlenen son sarkının melodisi.. aşkı icin ölümü secti diye baslık atıyorlar..kimbilir.. ama asıl aşk olsaydı insanın damarlarındaki ölmek gibi bir kolaylıgı secmek yerine, kaybettigi aşkıyla yasayabilirdi.. sanırım hayat işte o zaman gercekten bir anlam kazanıyor..onunla birlikte yapabilecegin herseyi onsus ama onu aklından cıkarmayarak onun yerinede de mutlu olarak yapmak.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ölmek sevgiliye kavusmaksa neden olmasın.. bu dusunceye sahip oldugumus gun neden atmayıs kendimsi en yakın pencereden.. peki neden o sevgililer bizden koparlar ve sonra geri donmemisi beklerler.. yazılı olmayan bir kanun maddesimidir bu? ve neden hasretimisin buyukluguyle askımızın buyuklugu dogru orantılıdır.. ayrılmasıs tek bir sevda yohkmudur? bir sarkı daha vardı..sanırım adı ben ölmeden önce... söyle bir bölum vardı.. tüm asklarım yalanmıydı ey tanrım cohk yalnısım ölüyorum yavas yavas.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 belkide okumamalısın.. sıradan bir manzara resmi bu.. yeşil bir agac mavi gokyuzu mavi deniz guzel kızlar yohk.. sadece ruzgarlar var.. incelemeye kalkarsan bol miktarda karanlıklar var.. belkide hic bulasmamalısın.. ayrıntıdaki karanlıklar senide alırlar.. kendine geldiginde hicbisi eskisi kadar parlak deildir artık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.