Φ LostsouL Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 seni kıskanmamdan hoslanıyormusun? ciddi bir zamanlama ve mikat sorunum oldu benim her zaman düşündükce abartıyorum hissettikce batırıyorum en yakınımdakierle brlikte dün gece yoklugun öyle canımı yaktı ki butun gun her dakika aklımdaydın bir hayalet gibi yanımda seni tasdım buna ne kadar dayanbilrim bilmiyorum birsey olmayacak zaten hersey geciyor yavas yavas her parcan icimden buyuk bir gurultuyle kopuyor ve uzerime gelen bu çığdan kacmak istemiyorum artık... seni bir an olsun aklımda cıkarabilmek icin ne delilikler yaptım kollarmın arasında benim icin aglayan bir kadın gozlerimden suzulen yaslar senin icin seni aramamak sana yazamak icin herseyi yapıyorum artık bu savas öyle yorucu ki dedigin gibi zamanla gecermi acısı, alısırmı insan yenilgilere? yaptıgım butun hataların ve yanlısların farkındayım ve telafisi yok kayıplarının seni seviyorum daha once hicbir kadını sevmedigim ve senden sonra hicbir kadını sevmeyecegim gibi istemedigin zaman sus de bana nolur öyle korkuyorum ki artık yanlıs yapıp seni kaybetmekten.. ürkek sesini duymayı özledim sen icine kapatıyorken bana dair söyleyemediklerini simdi üstünü örtuyorum aklımdaki sana dairlerin zamanında yetişememiş yolcu gibi hayatında neye yetişmiştiki simdi sırıl sıklam terlemiş kosturmaktan buna yetişse ne değişirdi ki sana yetişsem senin olsam beni öpsen benim olsan öyle korkuyorum ki artık seni anlamını yukledigim her kelimeden bu anlamı tasıyamayacak diye sorumluluk almaktan yoruldum kapını calıp kacan kucuk cocuk olmak istiyorum yakalarsan bir gun kızmaktan cok sarılıp koklayacagın... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 bundan yıllar sonra başkalarına gururla gosterecegimiz türden izler olmayacak, birbirimizin icinde acmıs oldugumuz yaralardan arta kalan... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 yıkıp yıkıp yeniden örüyorum surlarımı aklımda eskilerden kalmıs az kullanılmıs bir sevdadan kelimelerle bundan yıllar sonra baskalarına gururla gosterevbilecegim turden yara izlerim yok benim izini tenime bırakanların defterinde isminin üzeri cizilmişlerdenim unutulmaya yüz tutmuş ama unutulmamak icin yüzsüzlük yapan eski sevgili gibi durup durup yeni sevdalarıma yalakalık yapıyorum ucuz bir fiyaka bu duydugum alkış seslerini hissedemiyorum artık söyleyemedigim sözleri umursamıyor nerde kırılan bir kız cocugu görsem icim tuhaf olmuyor yutkunamıyorum... bunca zamandan sonra geri dönüşlerin belki de kendi acımı unutmak icin senin acılarını dinlemek isteyişlerim sabah olur gecer, gece olur sabahı beklerim diyorsun... sonra sabah olur ve gecer... şair diyorlar artık bana ben içimi kanatıp yazdıkca adam diyorlar yazdıgım her kelimeyi üstüne alınanlar.. yorgunum artık üstünde durmuyorum olan bitenin kendimi seviyorum artık son gunlerimi kendmle gecirmek tüm bu kargasanın icinde kafamı dinlemek.. sana hayrandım ben yazdıgın her kelimenin kör tutsağı boynunda zincirleriyle kürek mahkumu gibi ben sana yazdım baska kadınlar cok begendi baska kadınlar cok begendi diye sana yazmaya devam ettim senden sonra kalanları biriktirip bir resmini yaptım resmine yazdım bir andın belki hayatımda en buyuk yangınlarıda baslatan bir kıvılcım değilmiydi her zaman? kelimeler... ikimizin elindeki tek kalan ve en cok olan değil mi? kullanmayı bilenin kapısından girebilecegi bilmeyenin zaten işi yok bu dehlizde hic dusundun mu bu kadar derinde kac kişiye rastladın seni son gordugumde aglıyordun o gunden beri satırlarım ıpıslak benim ve bununla bir ilgin varmı bilmiyorum hatta sana yuklesem bunun sorumlulugunu ve sen bilmesen sorun olur mu... sonradan inkar etsem bakışlarının buğusunda yalnızlıgım senden sonra ne cok agladım ben susmaya calıstıkca avazım cıktıgı kadar bagırdıgım sesimin gömüldügü bu duvarların benden sonra hangi sevdaya tanıklık edecegini bilmek isterdim hangi aşkın ateşinde kurutulurdu eski bir sevdanın ıslaklıgı.. zekamın karsındaki eksikligini kapatabilmek icin hep gereginden fazla konustum hayatımda kac kadın oldugunun ne önemi var.. harcamalarım ne kadarın üzerinde olursa ekstra bonus alabilirim sen karsısında egildiğim tanrıçam dizlerine kapanıp merhametler dilendigim elini basıma ve omuzlarıma değdirmeni ve beni kutsamanı bekliyorum... sana yazıyorum diye bu kadar kutsal kelimelerim.. seni cıkar geriye kalan anonim olur her şairde biraz kamu mallığı vardır değilmi? gidersen eger geride kalanı kullanıp atacagım odanın en soguk köşesine beni bırakırsan eğer üstünü sıkı sıkı kapatıp susacagım ısırıp dudaklarımı ne zaman kullanıp atmak istersen gönüllü olacagım üstü kalsın... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ansızın cekip gitmelerin yarım bırakılmıs bir cumle gibi hangi isareti koyarsan koy yetim kalır bu sözler ve hicbir örgut tarafından korunma altına alınmaz ansızın cekip giderken acık bıraktıgın kapım, ısıklarım ve üstüm senden sonra uyanmazmıyım sanıyorsun... senden baska bir hayat olmazmı yasayacagım... bu kadarmı baglıydım sana benden ötesi olmazmı sanıyorsun? teninin kıvrımlarında alev alev yanarken icime cektigim nefes seninmi bu yakarken icimi buyuyen yangın senin kundakladıgın mı? sabahın köründe aklımın bir yanın esir edip aklına uykuya hasret bırakan senmisin alkol bastıgım yaralarımı bile önemsiz kılan senin afyonun mu cigerlerime cektikce baska bir tanrıya iman ettiren hangi çölde yolunu sasıran bedeviydim ben simdi gordugum hayalleri gercek sanarken senden kalan tek bir kanıtla aklıma seni acıklamaya calısıyorum ne zaman icime girdin simdi sıgınma talep ediyor tum multeci isteklerim ne zaman kontrolumu eline aldın simdi seni bekliyor hareket etmek icin tüm bedenim... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 esrarlı gözlerinmiydi beni sana baglayan sensizligin korkusumuydu ilk konustugumuz anda icimde büyüyen rahatsızlıgım dogustan belki anladıgımda zaman icin gec senin icin erken oldugunu... ne öptükce doyabildim sana nede dokundukca yetindim içimi kaplayan bu sıcaklık ölmeden once hissettigim son huzurmudur karsıma cıkan sen tanrımın hayatımdan cıkarken bıraktıgı bahşişmisin simdi adın aklımda bakısların ve hüznün icime işlemiş sesin kulaklarımda cınlıyor ansızın cekip gitmelerin akla mantıga sıgmasada affediyorum seni benimle seviştigin son gecenin hatrına... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 ne kadarı gercekti hayatımızın en cok aklımızda kalan yasadıklarımızdan acısı en derin olanları değilmiydi ne kadar azınlıkta kaldı mutluluklarımız simdi eziliyorken mutsuz bir diktatörün egemenliginde en gercegi hangisiydi ve bu gerceklik süsü ne kadar tasınabilirdi her mutlulugumuz karsısında ipotek verdigmiz neydi aslında bir turlu üzerimize oturamadıgı icin defalarca terzilere verlip duzeltilmeye calısılmıs ama hep acemiye rastlamıs sökülüp dikildikce dikiş tutmaz olmus bir sure sonra öylece bırakılmıs ruhumuz... en masumu hangisiydi soyledigmiz yalanların ne kadarı hafifletici olarak gorulebilirdi sonuclarının alacagımız cezalar karsısında ayrıntılarına bu kadar dikkat ettigim kac kadın girdi hayatıma kac kadının gülümse numarası yapsın diye uyuma numarasıyla uykuya daldım kolları arasında bu kadar iyi oynayamadıgmız icin belki de simdi bu kadar kolay vazgecebiliyor olmak Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 ne kanımdaki alkol oranları tutuyor artık nede sevdayı konu alan kelimelerin kafiyesi tarifi bir turlu tamamlanamamış sonradan yapılan eklemelerle tadı iyice bozulmuş gibi parmaklarımın ucuna gelene kadar kuruyor hislerim aklıma böyle bir kaybı nasıl anlatırım bilmiyorum en cok seni seviyorum dedigim zamanlarda en az senin bana bağlandıgın kadar kendimi sana bagladıgım ipini cözünce bu ucurtmanın saclarını sımsıkı bir arada tutan tokaların yorgun alnına düşerken turuncu ayrılıgın seni alıştığın benim yoklugum benim kabul edemediğim bu uzaklık tenimde yanıp duran kafiyesi bir turlu tutturulamayan seni istedigimi bildigin için mi bu kadar uzaksın bana bitiyorsa eğer bitmiştir aksini ispat etmekten yoruldum onsekiz yasında kücük bir cocugum hala telli arabalarım camdan bilyelerim gazos kapaklarım hala kucuk bir cocugum gozlerimin icine bakınca gorebileceklerin ağır bir hüzün deryasından baska bir sey değil dudaklarımdaki tebessumden arda kalan nokta kullanılamayan cumlelerim uyandım gozlerimi actıgımdan beri ihtiyarlıyorum kafamın icindeki her düşünce kabuk bağlıyor doğru kan grubu bulunamadıgı icin yogun bakımda tutulan hasta gibi bedenim dijital makinalardan aldıgım sen takviyelerim yetmiyor ne biri fişini cekiyor ne de izin veriliyor yüce yargı tarafından yuce yargı bir suredir başka işlerle mesgul varlıgım karsılıksız bir armagandı karsılıksız cıktıgım icin belkide üzeri karalanıp teşhire sunuldum simdi elimde telli arabalarım bitmişse bitmiştir zorlandıgım bunu anlamak belki de bu yuzden bir turlu susup alıp aklımı başıma ellerimi cebime sokup yol alamayışım... durup durup aynı kafiyeyi kurarken nasıl oluyorda bir kadına bu kadar kolay teslim oluşlarım... yeni bir sayfa araladım kendime... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 bitirebiliyorsam eğer eski bir aşkın küllerinden arınıp yeni bir aşkın koynunda nefes almak içime cektigim bu koku hangi bilimsel formulle acıklanabilirdi sana sarıldıgım anda icimde yanan ateşin dereceleri... öperken dudaklarını bakıslarının altında kızarırken bunca yaşıma rağmen utanırken sanki daha yeni baslamısım liseye ilk öptügüm kızın tadı parmaklarımda anla öyle titrerken tutmak kendimi yakıştıramayıp yaşıma yürürken yanında elini tutmak icin sudan bahaneler ararken buldugum hicbir tutarlı bahaneye kanamayıp dillendiremeden carparken elim eline üşümüşken bu kadar yorgunken az once öpmemişim gibi seni öptükten bir kac dakika sonra sana susamışlığım elin avucumun cinde terlerken her dokunuşumun icinde yaktığı yakmak değil bu sabote etmek gibi ve nasılda razıydın bu saldırıya nasıl da özlemişim seni dokunmaya doyamıyorken dudaklarının ıslaklıgı hala aklımı esir ediyor ne yazıyorum ne soyluyorum neden diyemiyorum hala anlayamıyorum sanki liseye yeni başlamış sanki ilk defa öpmüş bir kız cocugunu utancından kızarmış kacırmıs gozlerini ama tadına varamamış bir daha öpsem diyen küçük cocuk gibiyim bahanelerim ellerimde ufalanıyor durmuyor dimi zaman sonra uyanıyorsun uykundan hayat devam ediyor anlıyorsunki yavaşlamıyor bile avuclarımın icinde terleyen ellerin kokunu icime cektikce bi sahil kasabasında acıyordum gozlerimi hani kurdugumuz o hayaller gibi neresinden baksan yada kapatsan gozlerini anlamadan sadece yaşasan şimdi sana yazıyorken dokunuslarımı icinde saklayıp her öpüşümü ezberleyip kelimelerine paylastırıyorken bir sonu olacakmı diye değil biz daha yeni baslıyorken bu sevdanın karasına sesini duyamasamda dudaklarını okumak bile öyle guzeldiki o an yaklaşıp öpememeye rağmen... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 mezarının basına gelip ne soyliyecegini bilemedigi icin susan bir yetişkinim artık ellerim avuclarımda yutkunamıyorum soğuktan ayaz işlemiş yuregime dualarımın ne kadarı sana ulasıyor emin değilim ama gittiginden beri aklımın bir köşesinde mumlar yakıyorum ipini kopartmış bir ucurtmaydım ben simdi ruzgarların kollarında dolasmaktan yorulmus ne sözlerim kaldı geriye ne anılarım inkarlarımın buyuklugu kadar adım yayıldı arkasında durdugum sözlerim gibi telafisi kabul edildi hatalarımın şimdi her bayram gelip başında ağladıgım senmisin? akıp gidiyor zaman yaşam akıp gidiyor hırslarımız arzularımız acılarımız gundelik mutluluklarımız şimdi aşık oldugum kadının kollarımda olması tanrıya minnettarlıklarım bir kac gun daha mutlu yasayacagım diye yaptıgım yalaklıklarım bu ben değildim belkide üzülmemek icin başımı eğmelerim belkide ansızın gittin diye bunu akla mantıga sıgdıramayıslarım şimdi elimde avucumda kalan soğuk bir web sayfasına girip içimden ettigim duaları türkceye cevirme cabalarım tanrım anlar dimi konustugum dil farklıda olsa bilmek isterdim bunca yıldan sonra gittigin yerde mutlu olup olmadıgını bilmek bir halta yaramıyor olsada bir bayram daha sensiz geciyor arkadasım ve ben hala sırf bu gune bayram gunu deniyor diye gulumsuyorum kimse gormuyorsa da bu demek değildir akmıyor gozyaslarım... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 öylesine... ne büyük kalabalık bu yoksun yalnızlıgım damarlarımda dolasıyor ve teşhis koyamıyor doktorlar susunca ben yazmayı bırakınca hangi şairin kalemi kırılır idam edilen hangi aşktır ve bir şair kursuna dizlirse onunla beraber kac aşk kaybeder... ordunun derelerimidir suclu olan yukarı akmıyor diye yoksa hayatmıdır beklenildigi üzere bir turlu yardım etmeyen seven adama simdi damarlarımda dolasan ve bir turlu teshis konulamayan bu hastalık yan etkileri belirtilmedigi halde prospektusunde inadına bir umutla kullanılan bu ilacların yarıda kesilmesiyle tedavi aksatılacaksa ve ölecekse bu hasta sonrasının ne önemi var.. aşkımmm seni seviyorum derken ki cesaretim ölüm ensemdeyken ki korkaklıgımı karsılayacakmı bilmiyorum tek bildigim senin kafiyesi oldugun bu hayatımın kural tanımaz ama her uymadıgım kuralın hesabını verdigim tanrı tanımaz ama her tanımadıgım tanrıya secde ettigim bir ölümlüye baglanılmaz ama senin kollarında varlıgımı inkar ettigim bu hayatımın bir değeri varmıdır bilmiyorum ben cok sevdim varsın diye olmasaydın eger bir gün olabilirsin diye bütün acıları kabul edebilrdim... isyankarlıgımın cezası büyük seni tanıdım seni gördüm seni öptüm dokundum şimdi tahsilatı yapılsın gunahlarımın bir of dersem acımdan namerdim üstü kalsın yasadıklarımın... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 kırılganlıkları toplayınca elde var sıfır sonucu onceden tayin edilmiş ve secenekler arasında gizlenmiş çoktan secmeli ama genelde seçme engelli benim icin hangi imla kuralından notum kırılacak ve tekrar edecegim bu seneyi merak ediyorum azdan sevmeli cok baglanınca ucunu kacırıyorsun yasadıklarının simdi elimde avucumda yamalı bir sevda her ay sonu alacak bakiyesi veren bir hesap ekstresi bu kadar alacaklı olupta küsmeyen baska kim var bu dunyada aşkın veresiyesi olmaz nakdin kadar deger buluyorsun nakdin ve vaktin sonunda elden cıkarılıyorsun elimde avucumda ucuz bir fiyaka yaktıgım sigaranın dumanına karısıyor artık yalanlarım göz gözü görmuyor gözden cıkarılmıs bir aşkın geride bırakılanıyım yetişmek icin cabalamıyorum artık vaktim kalmamıs kolumdaki akrep yelkovan arasındaki kovalamacaya son vermek icin pilini söktüm saatimin akrep yelkovanın elinden tutarken hemde aklımdaki sorularıma yanıtlar buluyorum gunlerdir her cevabım mutluluk resimleri gibi mutlulugun resmi yapılırmı diye sorma yaşamadan bilemessin simdi elimde avucumda köşeleri kıvrılmıs harita metod altı ortalı kareli bir defter ne el yazım kalmıs uzerinde neden kirli bir silgiyle silinmiş cıkmamıs şiirler artık melek değilim her gece peşinden geldigim o karanlık sokakların koşesinde bekledigni bildigin gormesende hissettigin ben deilim kemirilip atılmıs tadına varılamamış umuduna yatırılan paranın karsılıgını verememiş kirlenmiş artık muslugun altına tutsanda temizlenemez hicbir suyla arınamaz duayla en merhametli tanrının bile uzak durdugu bir lanet değil bu henuz turkceye cevrilmedi caresizligim söyle aşkım susuyorum diye icinde kapadıgın kapıların yüzümde hissettigim soğuk nefesin neresine kadar dayanabilrsin bu fırtınanın ayakta kalarak yada ne zaman karar vereceksin alıp basını gitmek icin kalırsan bu kimin zaferi olacak durmalısın simdi karnımdaki bu ağrının bir tarifi yok ögreneceksin derken bahsettigin yeni bir caresizlikmiydi dokunulmazlıgın nerden geliyor? maddesini cıkarınca bu aşkın manasına ne kadar dayanabilir bu beden? nerde kalmıstık? yeni sözlerim eskilerinden daha hafif dudaklarımın arasından cıkmadan dumanlanıyor aklım ulasılmazlıgın tekrara dönüyor icimde aynı sözleri söylememek icin belkide suskunlugum aynı orgazmda yanmamak icin seni duşünüp dudaklarımı ısırmalarım utanılası bir düşüncenin esiri olmak utanmıyorum demek ayıpmı bu kadar uzak dur benden baska bir adamın koynunda sabahla sonra beni özle tenindeki yangınları söndür aklını benimle süsle... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 avuclarmın arasından akıp gidiyor zaman bu hesabını tutamadıklarım bu yol alamadıgım icin kendi yakamdan tutup sarsmalarım öptügüm kadınların hesabını soruyorum öpüldügüm dudakların ten kokusuyla sarhos edilirken içkime karıstırılan neydi aslında bu kadarmı hazırdım kandırılmaya daha ne kadar surer bu yolculuk her uyandıgımda baska bir sehrin insanı olmak sonra kalkıp aynı şehre geri dönmek baska bir kadına sevdalanıp gece aynı kadının koynunda sızmak her damlasına kutsal su edasıyla yaklastıgım bu içki bu sarhoslugunu aklıma karıstırırken öptügüm dudakların tuzu aklımdan cıkartamadıgım icinmi kokunu durup durup senin hayaline mumlar yakmam? karanlıkların canı cehenneme en soguk cennetin ateşinde gunahlarımdan arınmak istiyorum şimdi yazıyorum diye değil seni cıkarsam aklımdan susarsam olmaz susmasam kafiye oluyorsun ne cok sevdaya böldüm aklımı simdi hangisini arasam cagrılarım cevapsız dileklerimin duyulmaması gibi tanrım tarafından Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 elinden tutup yururken kalabalıkların arasında yüzüme carpan soguk ruzgar kulaklarımdaki soguk kelimelerin içimde yankılanırken her yutkunusum gögsümde ur gibi buyuyordu simdi yoklugunu yüklüyorken sudan bahanelere sudan bahaneler uretme konusundaki becerime her zaman hayran olurdun ya simdi kendi şakağıma dayadığım bu silahımla ne geçmişe bakabiliyorum artık ne de önüme gözlerimdeki telaş avuclarımdaki terleme kalabalıgın icinde elinden tutup yürürken sürüklerken seni ardımda nasılda bırakmıstın kendini benim kendi yazgıma teslim olup bıraktıgım gibi kendimi yorgun bir savascının girdigi son savastan artık cıkamayacagı kesinleşmişken elindeki kılıcını yere bırakıp diz cökmesi gibi onurlu bir ölüm icin onurlu bir aşkın bitmesi ne kadar adilceydi yoksa biten aslında aşk değilmiydi avuclarımda sıkı sıkıya tuttugum bu el icimde yankılanan soguk kelimelerin sahibinemi aitti bu kalabalık nerden geldi bu soğuk rüzgar satır bası yapmak icin araladıgım satırlarım ne cok zaman oldu öylesine tutulmuştum ki küçük ellerine beni aylar once bırakıp gittigini bile görememiştim kelimenin de soğuğu olurmu? hangi ayrılık cumlesinde kullanılıpta buz tutmamış en sevdalı sevgi sözleri seni seviyorum aşkım...hoscakal... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ya lostsoul nasıl kurtaracaz bu memleketi ya ne yapalım? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Acıyla Erir Yüzüne Aşık Çocuk Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum,acılarım hiç bitmeyecek,bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam,biliyorum ikimizi de aşar,o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar,kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur,evler dolar boşalır acıyla erir,yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam,biliyorum İkimizi de aşar,o kapının ardındaki masal cezmi ersöz Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 eski türk filmlerinden aşırma repliklerim sonu mutlu bitmesede montajda kesilip alınıyor mutsuzluk sözlerim birbirine düşkün iki fakir genci canlandıracak yaşları gectik artık sevgilim belkide bu yuzden sahte hastalıkların tedavilerine bu kadar kolay paralar yatırmalarımız tadı kalmayan hayat değil belkide bizim tad almaya yarayan yanları ruhumuzun bir sure sonra kaybettigimiz gibi işe yaramıyor artık deyip cıkarıp astıgımız kapı ardına gunlerdir zorluyorum kendimi yazabiliyormuyum artık diye yoksa öpülünce büyüsü bozulan masal kahramanımıydım öpüşlerinden geriye tebessumlerim kaldı yuzumde sen gittiginden beri olur olmaz herseye gülümsemem bundan ne zaman elime kalemi alsam kokunu icime cekip aklıma gömüyorum teninin kıvrımlarını ne klavyem işe yarıyor artık nede alkol ne kadar icersem iceyim ne el yazım düzeliyor nede tasvir edebiliyorum güzelligini öptügünden beri bir masal kahramanının bozulan büyüsü kaldı yüzümde yazmayı unutup hatırlayan konusabilmeyi... geciyormu gece dedigin bu kör karanlık zaman dolunca sabah olunca üstünü örtünce eskilerini sakladıgın sandıgının sandıklarının ötesinde nasılda güclüsün sokaga cıkınca gülümserken konusurken ve kahkahanla süslerken yalnızlık duvarlarının öptüğün yerlerim sızlıyor simdi özlendigimi düşünürken olmayacak bir iş gibiydi olmadı üstüne gitmiyorum icimdeki yaralanmış zavallının hatta izin veriyorum artık seni özledim demesine ve yazmasına bozulsada büyüsü konusmak yerine... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 bırak beni bogulayım kendi yıkıntılarım icinde icime cektigim bu duman bu cigerlerimi yakan tütün kokusu alkol yetmezliginden birkez daha komaya girmek uzereyim icsem bir dert icmesem ayrı nasılda dokununca dagılıveriyor kumdan kalelerim dokunsam bir dert dokunmasam nasıl canım ceker tenini düşünsem kendimden gecer düşünmesem yıldırımlar düşer içime uygar ülkelerin yel degirmenleri üzerine uzakta bu kadar uzakta ne kadarı gercek korkularımızın ne kadarını becerebiliyoruz yapabileceklerimizin ve şimdi neresindeyiz yılllanmış bir aşkın? yaşam kanıtları sunmak gerek bazen hayatın akışına aldırmadan koruyucusu olmakla aşığı olmak aynı değilmiş bir varlıgın ne kadar üstüne titrersen o kadar içine batarmıs ne kadar uzağa itsen aklına günler günlerin ardından içimde bir hazırlık nasılda mukemmel bir senaryonun basrolunda gibiyim nasılda sakınıyorum kolayıma geliyor diye belkide bu kadar çekincem bir kez daha büyü bozulurmu öpersen insanmı olur bu hayvan öpmessen ne kaybeder insanlıgından... umarım beni affedersin gidişin icin hazırlamalıyım bedenimi bir daha dokunmassın bir daha arzulamassın diye son kez adam gibi görunmeliyim yıllardır gormeden sevdigin aklının icinde büyütüp durduguna yakın olamasamda mazeretlerim olmalı için kaldırmaz dokunamasanda kendimi avutmalı mitolojik bir efsaneden alıntı aşkımız ne cok alıntılardan ibarettik biz öpüşlerimiz bile senaryo gereği ne cok kurdun aklında beni kollarında eridiğim benim kendi boşlugumda kendimi atma teşebbüslerim tutup yakalarımdan sarsan sensin diye kendi ellerim şimdi arefesinde birleşmenin korkularının altında kalıyorum korkularım sanki yetmiyormuş gibi... ne çok gemiler yaktım içinde geriye dönüşlerimin olmadığı bariz yüzme bilmiyor olsamda senin icin kac defa daha atılır bu beden suya düşen bir gazete parcası kadar aciz al beni sana hazırladığım adaklarım kendimden ibaret koşulsuz bir sevdanın ikliminde günahlarımdan arınıp geldim unuttum bildiklerimi öptügüm tüm yalanlarımı soyunup cırılcıplak bir gerceklikle geliyorum sana al beni almadıgın her an biraz daha gömülüyor biraz daha kayboluyorum en son ve en iyi atışımdı bu göremiyorsan layık olmadıgım icindir hissedemiyorsan hissettiremediğimdir... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 dinle bir zamanlar yandıgın benmiydim öpüşlerimi düşünüp kendinden gectigin simdi dönülemiyor olmanın anlamı varmı söz verebilrmisin beni bir daha almayacagına aklına her aklına düştügümde nasılda kızarırdı yanakların utancından dudaklarını ısırır nasılda bırakırdım kendimi kolalrına gecerli mazeretler uydurup simdi koynunda uyudugun adam aklındaki benden dahamı cok seviyor seni yoksa aklındaki ben koynundaki adamdan dahamı uzak sana bırak beni boğulayım kollarının arasına gömeceksen beni gelemessin biliyorum ve bunu bilmek bir boka yaramıyor artık gelemem canım yanıyor bu can yangını bir turlu sönmüyor aşığım özlüyorum bu yüzden yazılamıyorum satırlara yutkundukca boğazıma dügümleniyor yutamadıklarım hala ağzımda geveleyip durduğum seviyorum hani bir türlü yazamadıgım gelemessin gelsen mucize olur fani bedenim hazır değil mucizelere gelemem yalan olur yanında uyandıgın başka gerceklere gebe bebeğim unutmadım unuttuğum kendi adamlığım cesaretini sınava tabi tuttugum benim satırlarım konuşamadığım bir türlü yazamadığım itirafında zorlandığım kıyamadığım için değil sığdıramadıgım icin belkide ikinci bir aşkı kalbime bu bedeni bırakıp kayıp bir ruh gibi kacıslarım... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 bir baska kadını baglamaya calısırken hayat kendi baglarımı kopartıp iplerimi kullandım bir baska sevdayı yasatmaya calısırken en cok kendi sevdalarımı ihmal ettim bir süredir aklımın ucunda sevdasız gecen gunlerin birikintisi tortusunda bir kabullenisin yan etkileri ne kadar tahmin edilebilirdi bu kabullenişin bir baska hayatı tutmaya calısırken kendi kayıplarımı farkedemeyip belkide caresizligimi sahneleyip bir virtüöz edasıyla gösterimi tamamlıyorken biterken farkına varmak bitenin kendi hayatım olduguna gercek olamıyacak kadar güzeldi seninle dokunuşlarımız bunu aklımıza kabul ettiremedgimz icin belkide gercek olmasına ragmen hayal statüsünde kaldık öyle korktumki kalıcaksın diye aklımın bir kösesinde karanlık bir sokakta celladından kacan bir cocuk gibi kactım kendi yarattıgım gerceklikten parmaklarım kanıyor yazarken canımı yakan yoksun'luğun varlığım varlığına armağan olsun... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 dilsiz sevgilin bir türlü konusamayan arkasını dönüp uyuyan sen kıvranırken caresizlik icinde sanki birsey olmamış gibi ellerini tutup seviyorum diyen sevdiğin neydi aslında? dilsiz sevgilin konussun diye sabırla bekliyorsun yıllardır ne bir ses ne bir nefes icini ferahlatamıyorsa sevdiğin olmasının ne anlamı var yanında olup destek olamıyorsa sana ayakta durmasının ne anlamı var? dilsiz sevgilin gecenin bir yarısı arkasını dönüp uyuyan sevgilin büyütemediğin bir sevdanın belki de bir numara buyuk gelmişti sevdan sevdigin adama bu yüzden dilsiz kaldı aşkın satırların arasında kafiyesinde kilitli bittiğinde satırlar suskun kaldı şimdi seni yalnızlığına bırakan sevgilin şimdi arkasını dönüp uyuyan sevgli senin iççekişlerin artıyorken gecenin yarısında sesini duyup anlayamayan sevgilin ağlarken sen anlam veremeyip ağlayamayan sevgilin bir türlü büyüyemeyeni bu aşkın sadeleştirip kurtulamayacağın belki on defa aklından gecirip vazgecmeyi sezdirmeden yapamayacagın dilsiz sevgilin sessizliğine razıydın bir de duyabilseydi... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 uyuyormuyum sence simdi birsey olmamıs gibi neresi anlatılır yada tarifi nedir bu karın agrısının bu benzetme sanatlarının acizliği ne türkcesi var bunun ne kürtcesi ben hala tuhaf bir boşlukta bulamıyorum çıkış yollarını konuşamıyorum icimde binlerce kelime ne söylesem buharlasıyor gibi ve soğuk ne hatırlasam uzak birer anımsama ben sensiz bir hayattan kopuyorken seninle yaşanacak bir aşkın üzerine kuruyorum kumdan kalelerimi yıkılmak umrumda değil parcalarım karısacaksa mavi sularına al beni Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 belkide bu yüzden her gece oldugunda kendimize bir avuntu arayıp satırların arasına gömülmemiz... uzun vadede planlar yapamıyordum ben mesela senden hoşlanıyorum yazdıgın ve okudugum ilk kelimenden beri sanki geçmiş zamanlı bir planlamaydı bu her kelmen kelimemle birleşti başka bir kadın gibiydin benim icin söylemezdim bazen yitirdiğim kontrolumu inkar edemem şimdiki gibi sus dersen kapanır bu sayfa kıyamamki sana..!! sen bitti diyene kadar burada büyür bu mantıklı açıklaması yok bunun hangi mantıklı açıklama mantıklı bir inanca dönüşmüşki tarih boyunca gülümsüyorsan şimdi güzeldir bu geniş zamana yayılıyorsa mucize olur kac mucize daha olacakki bundan sonraki hayatımız da? neden diyorum şimdi... gercekmisin sen? yoksa uydurdugummu bana birseyler söyle arzulamaktan korkmadıgım sonuna kadar istedigim sensin beni okuyor ve anlıyor olman hosuma gidiyor beni özgurlestiren zincirlerimden azad edensin bitti gidiyorum dersem birgun hoşçagit diyecegini biliyorum... bulduğun ve bulunmak icin bekledigim senmisin bilmiyorum tek efendisi var bu herneyse aramızdakinin zaman... bunu yazmaya calısmak simdi sen gidip uyuyacaksın ya ben senin adına şiirler yazıcam senin adında birinden mesajlar beklicem gecenin bir yarısı... -uyuyabildin mi? gibi... -uyunabiliyormu kanımdaki oranların bu kadar artmısken? sabah olacak ve aksam geleceksin... d'mi? gelmessen canın sağolsun bunca zamanı kaybettik bir gecede bizden olsun... durdurma tuşu olmalı bunun aklımın tamamındasın yazdıklarımın karakutusu deşifre edilirse adın cözülecek aklındaki hayalin benim benim sözlerim senin duymak istediğin öpüyorum seni aylardır bunu yapmak isteyipte bastırmış liseli bir aşık gibi... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 karnı burnunda bir birliktelikti bizimkisi her turlu karamsarlığa gebe bir kutu kibrit icinde hep yanmıs olanı seciyorduk biz yasak meyvadan bir ısırık almak bile gunahtı biz yasağın bagımlısı olmustuk artık alkol takviyeleriyle hayata tutunmaya calısıyorduk durmadan ayılınca siyasete atılıyor bunalınca bir sigara yakıyor ve inatla bir kutu kibrit icinde hep yanmış olanı seciyorduk bakmadan... her gun biraz daha derine inerken en cok sevdigimize sarılıyorduk nasıl bir bencillikti bu insan kendisi icinmi severdi sevdigi icinmi derine inerdi? derine düştükcmi baglanırdı baglandıkcamı yasaklanırdı hayattan parmaklarımın ucunda tüten yanmıs bir kibritin yeniden yakılma cabaları kac sevda daha türetilebilrdi defalarca yakılıp küllenmiş bir kalpten? serbest yada indirimli geciş kartlarımz vardı bizim eskiden şimdi kapısında beklerken bu tren neresine kadar giderdi sevdanın sevda dedigin hangi dağın eteklerinde ne kadarını dile getirebiliyorsun aşkının? getiremediklerini ne yaparsın? her gece bir kilo rakıya gömüp sabah ayıldıkca yeni bir kadınamı kosarsın? kaybın buyuklugu nasıl hesaplanır hangi bilirkişi raporlarından sonra ortaya cıkar? bunları hangisi bilir kişilerin? karakutusundaki fısıltıların bir anlamı varmı diye durmadan sordugun soruların şimdi ettiğin feryatların sabah olurda uyanırsan diye hani olmaz ya olursa diye yazdıgın vasiyetleri yatagının altına sıkıstırmaların senden sonra bulunsun diye bilinmek icinmi şimdiki kaygıların bitti işte... sevdin, sevildin bile dokundugun yerleri sızlayacak öptügün tum kadınların okurken yazdıklarını hangisini ayırabilirsinki en cok sevdigim diye.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 gölge oyunlarının baş aktörleri varmıdır? bu silinen silüetlerin bir perde arkası olan biteni ne olmuş nede bitmiş geniş zamana yayılan bir birliktelkti bizimkisi sen golge oyuncuların baş aktristi bense sürekli repliklerini unutan acemi bir figuran kendi hayatımın montajını yaparken cıkartılması gereken sahnelerin coklugu karsısında şaşırıp kalan ne yasadımki ben? ne kadarını geniş zamanlara yayıyorum simdi ya sonrası planlamaya tabi tutulamayan bir birliktelikten arta kalan sorularımın cokluğu hayatımdan cıkartılacak olan sensiz gecen günlerin sorumlulugu hangi tanrıya kurban vaat edilmiştik biz ve neden gecikti biz kurban olmayalım diye yerimize gececek olan zavallı yeni kurbanlar... biraz dahamı sormalıyım biraz dahamı ısrarlı olmalı gunlerdir konusamadıklarım ne cok sustum ben senden sonra ne cok şaşırıp kaldım mutluluklarımın karsısında hazırlıksız yakalandım kaybın büyüklügüne baktıkca artan gülümsemelerim ben senin icinde olmadıgın her günü kesip atmaya razıydım sense icinde ben oldugum bir cumleyi bile kuramadın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.