Φ LostsouL Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 bir bebek kadar safım simdi aşkınla sadeleştirirken ruhumun sivriliklerini hayat herseye ragmen devam ediyor gibiydi akıp gidiyor zaman örselenmiş umutlarımda olsa nasılda sakinim simdi bir fırtına sonrasında varlıgının iyileştirici etkileri bakıslarımdaki karamsarlıgı dagıtıp aydınlık bir sabahta demli bir bardak cay icmek gibi guzel bir kahvaltıyla birlikte sonra cıkıp sahilde yurumek artık sigara icilmeyen bir vapurla karşıya gecmek sonra aynı vapurla geri gelmek öpmek güzel dudaklarını en ummadıgın anda tutarken ellerinden nasılda iyi geliyordun bana yeniden baslıyor gibiyim bıraktıgım yerden de geriye dönüp bir bebek kadar safım şimdi sanki az once dogurmus annem beni Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 yeni kelimeler bulmam gerek artık... yeni tamamlamalar yeni benzetmeler yada benzetememeler komik duruma dusmeler.. yada vapurun yan tarafından sarkmak yuzune carpması tuzlu suların yeni bir kabus lazım yeni bir vazgecmişlik ustune koymak yada alttan bir tas cekmek yıkılması tüm aklımdakilerin sonra durup bakıp bu enkaza sonra dönüp arkamı gitmek bırak dagınık kalsın der gibi elinin tersiyle itmek hadi simdi unut bunları üzüntü ve muz kabugu tadında bir hayatım oldu her sabah bir bardak soguk sütle giderdim susuzlugumu kanımdaki alkol oranları dustukce ve ruhumdaki acı azaldıkca yazma yetenegimi kaybettim simdi seviyorum desem bile nesir tadında kafiyeleri sevmezdim ama artık onları bile özluyorum yoruldum durup durup cami duvarına gitmekten aksam olsada eve gitsem diyorum elimde telefonum hoparlore yakın tutuyorum bir arama gelirse calmadan once duyayım diye sonra duruyorum bakıyor camdan asagı ucmak ve ucmamak arasında sıkısmısım geri donup yatagıma giriyorum alkol oranları dustukce piyasalardaki etkisini merak ediyorum bir forum sitesine giriyorum kısır tartısmaları okumaya calısırken bir kac saat sonra aslında okumadıgmı farkediyorum sonra aksam oluyorum damardan bir arabesk parca acıp iciyorum ve oranları orantılıyorum kanımdaki seviyeleri dogal haline getiriyorum bir cevirmeye yakalansamda üfletse biri su alete diyorum nasıl olsa yok ehliyet falan yan koltuktaki yolcuyum ben zaten eger sakıncası varsa arka koltugada gecerim nasıl olsa kullanmayıda bilmiyorum bu aleti o zaman neye ufleyeyim diye soruyorum kendime uzanıp koltugun altından bir sise daha efes acıyorum hani su kaza sonrası cekilen fotograflarda göze batan cinsten siselerden kan revan icinde bir carpısmaya bol köpüklü biralar karısmıs.. anında teshis konulmus ve infaz verilmiş alkollu surucu asırı hız yaparken kaybetmiş kontrolunu o surucu alkol almadan once kaybetmişti aslında bir cok kontrolu aslında o surucu yan koltukta oturuyordu kazaya sebebiyet veren kimdi peki? ben arka koltukta sızmısım uyandıgımda bira kokuyordu asfalt sonra aksam olmustu ben ayıldıgım yerden devam ediyorum yazmaya.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Abi belki de bi anlamı olması gerekiyordur be!? Yani yoksa niye insan kaybedercesine içsin ki kendisini? Ben ufacıktım bir zamanlar... Bilmiyorum ne kadar ufaktım ama Zihnimi fiskiye esir etmeyecek kadar ufacıktım işte... Gidenin acıtamayacağı kadar ufak... En sonunda büyüdüm... Yüreğimde büyüdü... Yine de dokunsalar kırılacak kadardı... Bazen bir çift ela'da buldum kendimi... Aslını bildiği halde inat eder ya insan renklerin aşinalığına? Öyle işte... Benim içim elaydı... Onun için kahve koyusu... Ne tezat di mi? İnsan görmek istediği gibi görüyor... Sevmek istediği gibi seviyor... Hangi kızın gözlerinde gözlerimi kapasam Karşımda onları görüyorum... Her tende ilk taklidi yapmaktan usandım, Boşuna terliyorum... Ben küçüktüm, ufacıktım... Dünya gidebildiğim yer kadardı... Yüreğimin sınırlarını bilmiyorum fakat Gidebilmeye cesaret etmeyi umuyordum... Tek başıma değil... Dünya küçüktü, ufacıktı... Sevebildiğim kadardı... Ben kutsal gecelerde kaybettim hep... Her inanan kazanabileceklerini dualarken Ben birkez Ama sonkez olsun kaybetmemeyi dilerdim... Ve bu sondu... Vardır... Sevmelerimizin bir anlamı vardır mutlaka... Var olmalı... Bunun bir anlamı olmalı... Yoksa niye tuşlara dokunsun ki parmaklarım, Tepemdeyken alkol haddim!? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 sen beni hic sevmedinki.. alkol kokan dudaklarımı öpmeyi sevdin kendimi kaybetmişken yazdıklarımı ayılır ayılmaz sana sarılıp öpmemi sevdin bazı sabahlar sırtım dönüp uyumamı hatta yolda yururken elinden tutmamı sevdin bir turlu ayak uyduramasamda yanında durmamı sen beni hic sevmedinki devrik cumlelerimi sevdin durup durup sacmalamalarımı bir magazada alısveris yaparken kararsıs kalmamı sevdin hersey sana yakısıyordu seni uzerinde iyi duruyordu işte sen bunu soylememi sevdin cogu zaman susmalarımı... sen beni hic sevmedinki geceni bir yarısında telefonunun calmasını sevdin canın sıkıldıgında mesajlar okumayı unutmak istediginde unutucak biri olmasını sevdin terketmek istediginde terkedecek birini aklına geldigimde arayıp sormayı sevdin beni sevmedinki geceleri masallar dinlemeyi sevdin uyuya kalmak uzereyken konusacak birini sana dokunacak birini sevdin sımsıkı sarılıp seni avutacak okumayı sevdin sen senin icin yazılanları özgürlügü sevdin sen bir sabah uyanınca terkedebilmeyi ve artık bitti demeyi sevdin sevgiline gunaydın demek yerine... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 Ne vakit gelsen aklıma Bir yıldız düşer içime Seni görürüm o anda Yağar yağmur avucuma Gidersen doğmaz güneşim Sarar gözlerimi acı bir telaş Gitme desem canım Kalır mısın benimle Gitme desem canım Sever misin benimle Gitme gitme gitme ah gitme Gitme gitme gitme ah gitme Geceler sabahsız Ömrüm baharsız Sensiz kalırsam Ölürüm yalansız Gitme gitme gitme ne olur Gitme gitme gitme ne olur Kıvrım kıvrım saçların Islanır ben dokununca Ne vakit gelsen aklıma Durdururum zamanı Gidersen doğmaz güneşim Sarar gözlerimi acı bir telaş Gitme desem canım Kalır mısın benimle Gitme desem canım Sever misin benimle.... bu sarkiyi dinlerken yüregim uzaklaştı birden ve düsündüm aslında herşeyin bir anlamı vardı ... GİTMELERİNDE... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 yaşadık ve tükettik oysa daha dün baslamıs gibiydik bunca söz bunca yazı ve bunca ses kiminin hakkı verildi harcanırken kiminin üzerinde bile durmadık geçti diyorsun ya simdi onada eyvallah cok sevdik belki de cok canımız yandı sakladık agır kanamalı yaralarımızı anlatamadık bir sure sonra vazgectik yazmaya calısmaktan susuyorduk sürekli digerimiz konussun isterken bir sorumlu arıyorduk belkide gidecek bir baska düş önce sesimzi kaybettik susuyorduk durmadan cunku söylenen her kelime daha derine batıyordu nasıl ki sakındıkca üstüne geliyordu korktukca aklımızdakinden basımıza geliyordu yoruldum artık diyorsun ya onada eyvallah... son bir hevesle dokunuyorduk birbirimize zorlama bir sevdaya yüklüyorduk ertelediklerimizi bir süre sonra tatminden ötesi gelmiyordu elimizden tenimizdeki yangınları sondurme telasları ayrılırken sarılıp öpüşme anları cafe köselerindeki susma zamanları telefonun diger ucundan hesaplasmalar izliyordu sonra yetmiyordu cunku bin kilometrelik bir mesafeden birbirine tutunmaya calısan iki sevgiliydik biz artık sevmiyorum diyorsun ya onada eyvallah Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Bir Soru İçim bu gece fena sıkılıyor, Şu zehrini akıtmaya hazırlanan kara bulutlar gibi Akreple yelkovan takvimle bir olmuş ikiyi vuruyor Ecel için yapılan eksiksiz hazırlıklar gibi. Yağmura bak şimdi nasıl öfkeli, içime çekemediğim hayalet dumanlar gibi Bu anı yalnızca yağmur öldürür ve malesef yaşatır beni şu mavi göklerin dölü gecenin sonunda,uçurumun kenarında bir soru görünür, ben ya bir katil yada bir ölü... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 her şeyi sıfırlamışım şimdi geçmişi silmişim geleceği hiçe sayarak.yanlışlar üzerine bir hayat kurmak istemişim., başaramamışım. dünyada yalancı yabancı kalmışım yani... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Etki Ve Tepki En iyilerimizin sonu genellikle kendi ellerinden olur sırf uzaklaşmak için, ve geride kalanlar birinin onlardan uzaklaşmayı neden isteyebileceğini bir türlü tam olarak anlayamazlar. Charles Bukowski Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 ne olur kızma genç değilim ki sevgilim... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 alkol karısınca kanına aklına sigara dumanı sökülür kelimelerin buzu erime baslar içinde kalbini tutan suskunluklar incelir seni baglayanlar kırılır avucunda billur camdan bir bardak kesilirsin içine kanayan bir yabancı sözlerine inandıgın yalancı hayat hikayelerden ibaret hikayeler biter her son bir öncekinden daha acı.... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 şekilnden müzdarip geometrik bir tanımalam gibi hissediyorum kendimi.. ne alan hesaplarım tutuyor nede iç acılarım ve dış acılarım toplamı.. ne zamandır kesişen dogrularımdan kurtulup sonsuz boslukta yol almak gibi ütopik fikirlerim var... ne zaman böyle düşünsem biri cıkar çürütür önergelerimi başı sonu bağlanmış dogrusal bir düzlemde neresindeyim hayatımın bitti dedigim yerde baslayan başladı derken noktalanan... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 bana gitme bekle diyorsun.. sanki gidecek yerim varmıs gibi.. hemen dönecekmissin..sesinin yakısı kulaklarımdan gitmeden once yazdıklarını okuyamadan ve anlayamadan gittigni dönecekmişsin bekle diyorsun bana bir yere gitme sanki gidecek cok yerim varmıs gibi kollarının arasından başka... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 takvim yapragını seviyorum..üzerinde bilmem ne fırtınasını bitip basladıgnı yazıyor.. günün sözünü yazıyor dini konulardan bahsediyor.. günlerin gectigini insana hafifletilmiş sekilde söyluyor.. bazen bir prospektüsü gibi okumaya calıssamda hayatımın mütevazi olmak gerek öyle değil mi.. simdi sana bu kadar karanlık görünen tüm bu olan biten bir insan sesiyle maviye dönmezmiydi? isyanın koyu grilikse eğer... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 son bir kıyakmıdır bu tanrımdan bana canım yanmasın diye alnıma dayanan soguk namlular bir yarın daha mukafatımıdır gecmişimdeki sevaplarımın bu dünyadamı hesaplasıyoruz yoksa? yoksa bu hesap devredilip borc bakiyesi karsılıgı olmayan alacaklar hesabına vergiden düşülecek mi? küçük ölcekteki sarsıntılardan tecrube kazanmıs büyüklerine hazır yıkımlarının saroumlulugunu sonuna kadar tasır sonra ayaga kalkar birsey olmamıs gibi kurursa mürekkebi kalemini kanına bandırır bir soranı yok ne zamandır kendi halinde kendi sayflarına yazılır soğuk mekanik bir sesle uyanır uykusundan her ayıklık başka bir farkındalığa gebe ögrenmek uzun zamandır acının katlarıyla hesaplanır seni düşündükce baska tenlere sarılır içimdeki hayvan acı cekmesin diye zincirleri acılıp dogayamı salınır? senden sonra ne kadarına katlanılır yaşıyormus gibi yapmalar kimden ödül alır? akla sıgıyor olsada ayrılık buna hangi kalp durmadan dayanır? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 defalarca izledigin bir filmi yeniden izleyip aynı sahnede gözlerini yaşarmasına engel olamamak gibi ölecek işte o o adam sevgilisne kavusamadan bunu biliyorsun nedir bu denli icini acıtan izledigin caresizlikmidir her defasında farklı olmayacak bilsende içinde yasattıgın umutmudur umut dedigin her yaşadıgında daha cok canını acıtanmıdır? mucizleri tekeline almıs insanların dunyasında sıradan füguranlar olmaktan baska bir rol düşmüyor bize kazanacaklarımız kaybedeceklerimiz kayda alınmıs hüzün gözyası olup konuyor gözlerimize ne cok ölüyor kavusmadan sevgiliye ne cok doguyoruz her sabah bir baskasının izlediklerinde hayat kararını veriyor dizlerinin üzerindede olsa sadece yaşamak düşüyor bize Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 aklını bir turlu basına alamamıs bir sevdaydı bizimkisi gormezden gelmeye calısmıs calıstıkca hep o dersten sınıfta kalmıs üzerine oynadıgın bahsin oranları kadar imkansızdı kazansan inanılmazdı belkide bu yüzden en basta biz inanmamıstık koparmıydı inceldigi yerden yoksa elde var 1 deyip sonraki basamaklaramı sarkardık teninin kokusu sıcak ve ıslaktı cennetin anahtarlarını saklardı gözbebeklerin kolların ve bacaklarınla sardıgın benmiydim sabah gozlerimi actıgımda yüzümü sakladıgım seninmi saclarındı avuclarınla gozlerimi kapardın kokun üzerime siner baska bir adam uyanırdı bedenimde kollarında aklının yetmedigi icin kabullenen kör bir munafık kadar dindardım her sebebine razıydım yoklugun bir gerceklikse eger ben bu yalanda en gönüllü kanandım... sana yazılırken simdi en yukarıya koyuyorum seni inandıklarımın Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 ne hayat geri sarılır nede gece saclı kız geri gelir artık.. söyleyecek söz bulamadıysan sus ne olur hala ısıklar soluk ve hala vaad edilen sabahlar karanlık... bazen dizip misketlerimizi kaybetmek icin oynardık öyle degerliydiki bazıları kırılmasın diye bile bile bosluga atar vuramadık diye yalandan hayıflanırdık... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Karanlıkta bir kadın Merdivenin dibinde Nasıl dayanır? Bu daha ilk gece… bu daha ilk gece merdivenin dibindeki kadın aklındaki her hece sanki kullanılmamıs daha önce bir adamın defterinde ve adam anlayamıyor gece neden karanlık bu kadar birer mum yakıyor her köşesinde kalbinin merdivenin dibindeki kadın nasıl onu göremiyor diye... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 03:27 sabah olmuyormu banamı öyle geliyor.. zaman gecmiyormu benmi istemiyorum bunu sen yokmusun oysa ben böyle planlamamıştım aklım almıyor mu hangisi daha zor sensiz zamanın durmasımı sensiz yasıyor olmak mı? sözler nereye gitti mırıldanan kimin sarkısı kırılacakmı inceldigi yerden dayanırmı bu sevda yokluguna pişmanlıkları uc uca ekleyip sana yol yapıyorum sana varmıyorsa bu benim yoksullugum gelirsin diye yüzüm gözüm tertemiz öyle zorduki son dakikalar bitecek diye tutmaya calıstım zamanı avuclarım kanarken nasıl dokunabilrdim sana az sonra gidecegini bilirken nasıl öpebilrdim dudaklarını nasıl sarılırdım sana ellerini kacırırken ellerimden nasıl aklım alırdı bunu sen giderken sanki birsey olmamıs gibi hayatıma devam etmeyi... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 tanrı bana körlük ve sagırlık verdi dizlerimin üzerine düşsemde vazgecmedim yasamaktan tanrı bana bir aşk verdi kaybedip aglıyayım diye aglamadım tanrı bana saglık ve varlık verdi kaybedip isyan edeyim diye haklıydı isyan ettim tanrı bana bir hayat verdi farkına varıp ona kulluk edeyim diye farkettip ama sorularım coktu tanrı bana cevap verdi anlayıp inanayım diye inandı ama icimdeki cocuk çok yoruldu... tanrı bana umut verdi en karamsarlıgımda bile ısık olsun diye uzandıgım her ışık önce elimi yaktı... tanrı bana akıl verdi ondan cok uzaga gitmiyeyim diye bu arada şeytana bu aklı cezbetme yetenegi verdi adını irade koyarak tanrı bana bir sürü secenek verdi sanki neyi sececegimi bilmiyormus gibi sorumluluk ta verdi ve mukafat vaat etti cezayla tehdit ederek tanrı bana seni verdi karsısına kendini koyarak secmemi istedi sonra secimimi begenmedi beni lanetledi... tanrı bana hayat verdi geri alacagını taahüt ederek oturup tahtından izledi cogu zaman gülümseyerek secimlerimde özgürlük verdi ukalalık verdi birde kendini begenmişlik bana yüzünü gosterdi gördüklerime kimsenin inanmayacagını garanti ederek ve bana lütfetti beni secerek diger her yarattıgını sectigi gibi tanrı bana seni verdi her ihitmale karsı vazgecme olasılıgıma karsı sigorta ederek hayatımdan simdi geri aldı hep bir kapıyı aralık bırakıp geri dönersin diye tutunmamı sagladı tanrı cok eğlendi ben ayrıntılarla ugrasıp en basit soruyu atlarken ve tanrı sustu ben nefes almaktan vazgecerken Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 beni terkedip gidiyorsun ya.. birgün ölürsen yapılan otopside benden izler bulacaklarmı merak ediyorum kalbinde benim kelimelerim tenindeki parmak izlerim üzerindeki elbisede saç tellerim ve tırnaklarının arasında parçacıkları derimin... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Bayan Şizofren Bir garip duygu Derine kök salmakta Serzenişlerde gece yarına ruhsuz uyanmakta Çocuk yürekte bir telaş Bir hevesle utanmakta Yarışırcasına kelimeler izdihamda Kelimeler tutsak dizi dizi ağzında Bir kadın, bir karanlık odada Bir kadın bayan şizofren adında Hani bir yer olsa Kimse onu tanımasa Tanrıya emanet etse ruhunu Tanrı yeniden yaratsa Hiçbir el dokunmamış olsa ruhuna Hani dualar karşılıksız kalmasa Hatalarından ders alsa Hatalarının farkına varsa,hatırlasa Ama önce kim olduğunu anlasa Tanır mısınız bilmem Adı bayan şizofren Büyük aşklardan Büyük yaralar alan Ama savaşlardan sapasağlam çıkabilen O bayan şizofren Görebilir aslında herkes onu Birazcık aynaya dikkatlice bakabilen Yaşanılır mı unutmadan acıları Her yenilğiden sonra yenilenmeden Neden garip karşıladınız onu Bu aforoz niye? Oysa oda biz gibi Herkes gibi Senin gibi sen Benim gibi Ben Herkesin bir yüzünde silik bir izdir Bayan şizofren Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 yorgunlugundan ölüyorum sus biraz nolur nefeslen aklımı basımda tutamıyorum avuclarımdaki terleme vucuduma yayılıyor düzgun cumleler kuramıyorum kanımın alkole verdigi tepkiler farklılasıyor sanki ölüyorum... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 sadece sesli harflerin değil BÜYÜK YAZILAN HARFLERİNDE BİR SESİ VARDIR..!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.