Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

len şaka deyoz be..:D

neden foruma gelmediğini bende bilmiyom..:unsure:

• Cevaplar 738
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

birden mersin geldi aklımaa

nasıl kızkalesiii fiqqaroo oralarda deniz kirlenmişş baya diyolarr..

yoo yoo..merkezde deniz biraz kirli..mezitliyi geçince güzel..kızkalesi filan iyi baya yaa..turistte çok.. B)

Gönderi tarihi:

sen öle san o seni korkutmamak için gelmiyor foruma..:unsure::lol:

Gönderi tarihi:

birileri kısır yapsada yesek diye düşünüyordum..yahu birbirinize laf yetiştireceğinize kısır yapıpta yiyelim hadee..(marul ve domates benden).. :lol:

Gönderi tarihi:

tamam murtisandan da yapması.. biliyomu acep??..:lol:

bak bak..murtisan kadar taş düşsün kafana.. :lol: kısır yicez diyoruz bizimkisi hala sataşma dedinde..hadi limon al gel bakalım.. diye düşünüyorum.. :zorro:

Gönderi tarihi:

tamam murtisandan da yapması.. biliyomu acep??..:lol:

Ben yaparsam parmaklarını yersin benden söylemesi :P

zaten bende hep neden hiç kafamın ağrısı geçmiyor ve ara ara kulağım neden çınlıyor diye düşünüyordum :P

Yemeside benden :w00t: diye düşünmekten alkoyamıyorum kendimi -_-:lol::P

Hazır yiyicinin biri kızlar ! malzeme bizden yapması sizden ? siz yapacaksınız biz yiyeceğiz :P

bak bak..murtisan kadar taş düşsün kafana.. :lol: kısır yicez diyoruz bizimkisi hala sataşma dedinde..hadi limon al gel bakalım.. diye düşünüyorum.. :zorro:

benim kadar taş düşse kızcağaz mefta olur sonra karışmam !!!! diye düşünüyorum

Gönderi tarihi:

kulağını ben çınlatmıyorum bikere.. -_- senin kulağın ağrıyordur.. :w00t::whistling:

Gönderi tarihi:

kulağını ben çınlatmıyorum bikere.. -_- senin kulağın ağrıyordur.. :w00t::whistling:

iyide sen çınlatıyorsun diyen olmadı kiiiiiiii :D:P yarası olan gocunuyooooo :D

zannedersem herhel haftasonu kulağıma deniz suyu kaçtı ondan olacak :D:P

Gönderi tarihi:

e benim yazdığım cümleye cevap olarak onu dersen bende üzerime alınırım tabe... :angry::D

Gönderi tarihi:

CANIM SIKKIN BİRAZ.....DISARISIDA SICAKKKKKKK..EVDE OTURUOM ÖLEE...

akşama doru çıkarım herhaldee

şöleeeee caddeye inmekk ii gelcek :P

Gönderi tarihi:

e benim yazdığım cümleye cevap olarak onu dersen bende üzerime alınırım tabe... :angry::D

Bundan sonra şu kıza fazla bulaşmayayım diye düşünüyorum :stuart::D hemen fırça hazır elinde , atıyor fırçayı ( bunun bide özel fırçası var adı neydi yaaa ) :D:P

Gönderi tarihi:

ay ay benim fırçamı da bilirmiş murti san :P adı pepeo dur..güzeldir sana verebilirim fırçamı he..:D

Gönderi tarihi:

anladık murti san..:D sen anlamayon sanattan.. cahal seni...:P

Gönderi tarihi:

evet..ben grafik okuyorum ve okulda desen dersi görüyoruz..resim çiziyoruz ama profesyonelce öyle ilkokul çocukları gibi değil..:) yok yok ben sana fırçamı verem birazda sen çizim yap..:P

Gönderi tarihi:

yemyeşim tabi olur ancak öğretmen gerek bu işi . :D öğrendiğim bişey değil mesleğini elinden almak istemem :stuart: .gerçekten güzel bir sanat. inşallah başarıyla bitirirsin. mesleğinde'de başarılar dilerim :clover:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.