Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 len şaka deyoz be.. neden foruma gelmediğini bende bilmiyom..
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 birden mersin geldi aklımaa nasıl kızkalesiii fiqqaroo oralarda deniz kirlenmişş baya diyolarr.. yoo yoo..merkezde deniz biraz kirli..mezitliyi geçince güzel..kızkalesi filan iyi baya yaa..turistte çok..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Bu kankim kesin benimle kafa buluyo
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 len şaka deyoz be.. neden foruma gelmediğini bende bilmiyom.. Biliyoz beee şaka korkuyordur da ondan girmiyordur ? hu ha haaaaaa
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen öle san o seni korkutmamak için gelmiyor foruma..
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 birileri kısır yapsada yesek diye düşünüyordum..yahu birbirinize laf yetiştireceğinize kısır yapıpta yiyelim hadee..(marul ve domates benden)..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tamam murtisandan da yapması.. biliyomu acep??..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yemeside benden diye düşünmekten alkoyamıyorum kendimi
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tamam murtisandan da yapması.. biliyomu acep??.. bak bak..murtisan kadar taş düşsün kafana.. kısır yicez diyoruz bizimkisi hala sataşma dedinde..hadi limon al gel bakalım.. diye düşünüyorum..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tamam murtisandan da yapması.. biliyomu acep??.. Ben yaparsam parmaklarını yersin benden söylemesi zaten bende hep neden hiç kafamın ağrısı geçmiyor ve ara ara kulağım neden çınlıyor diye düşünüyordum Yemeside benden diye düşünmekten alkoyamıyorum kendimi Hazır yiyicinin biri kızlar ! malzeme bizden yapması sizden ? siz yapacaksınız biz yiyeceğiz bak bak..murtisan kadar taş düşsün kafana.. kısır yicez diyoruz bizimkisi hala sataşma dedinde..hadi limon al gel bakalım.. diye düşünüyorum.. benim kadar taş düşse kızcağaz mefta olur sonra karışmam !!!! diye düşünüyorum
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kulağını ben çınlatmıyorum bikere.. senin kulağın ağrıyordur..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kulağını ben çınlatmıyorum bikere.. senin kulağın ağrıyordur.. iyide sen çınlatıyorsun diyen olmadı kiiiiiiii yarası olan gocunuyooooo zannedersem herhel haftasonu kulağıma deniz suyu kaçtı ondan olacak
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 e benim yazdığım cümleye cevap olarak onu dersen bende üzerime alınırım tabe...
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 CANIM SIKKIN BİRAZ.....DISARISIDA SICAKKKKKKK..EVDE OTURUOM ÖLEE... akşama doru çıkarım herhaldee şöleeeee caddeye inmekk ii gelcek
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 e benim yazdığım cümleye cevap olarak onu dersen bende üzerime alınırım tabe... Bundan sonra şu kıza fazla bulaşmayayım diye düşünüyorum hemen fırça hazır elinde , atıyor fırçayı ( bunun bide özel fırçası var adı neydi yaaa )
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ay ay benim fırçamı da bilirmiş murti san adı pepeo dur..güzeldir sana verebilirim fırçamı he..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 yok istemem o işler bana göre değil sen takıl kafana göre
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 anladık murti san.. sen anlamayon sanattan.. cahal seni...
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Bu son çukulatı yesem mi yoksa yemesem mi diye düşünüyordum düşürken çukulatayı yemişim
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 özel bulduğum birini:)sen ve ben
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 anladık murti san.. sen anlamayon sanattan.. cahal seni... ben sanattan anlamam ama zanaattan anlarım ? sen ne sanatı yapıyon bakim ? resim gibi bişeymi ?
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 evet..ben grafik okuyorum ve okulda desen dersi görüyoruz..resim çiziyoruz ama profesyonelce öyle ilkokul çocukları gibi değil.. yok yok ben sana fırçamı verem birazda sen çizim yap..
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 alooooo çizimci burda her türlü teknik resim itinayla çizilir.. müraacat : ben
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 yemyeşim tabi olur ancak öğretmen gerek bu işi . öğrendiğim bişey değil mesleğini elinden almak istemem .gerçekten güzel bir sanat. inşallah başarıyla bitirirsin. mesleğinde'de başarılar dilerim
Önerilen İletiler