Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
.karşındaki kişiye göre davranacaksın.

saygıyı hak ediyorsa saygı göstereceksin hak edene hak ettiğini vereceksin

:thumbsup:

• Cevaplar 738
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Düşün düşün nereye kadar be kardeşim,düşünmekle bi yere varamadığımı düşünüyorum

Gönderi tarihi:

Acaba bazen düşünüyorum da,sevdiklerim olmasa daha mı mutlu olurum diye ama dert de olsalar istemezdim böyle bi şeyi diye düşünüyorum(Dua edelim tabi...) -_--_-

Gönderi tarihi:

papatyalm5.jpg

Gelecek, gelmiicek, gelicek, gelmiicek, gelicek.... :unsure:

Gönderi tarihi:

sadece sevdiğimi... :) onu yalnız bıraktığım için bana kızgın olup olmadığını düşünüyorum ki inşallah değildir..

Gönderi tarihi:
-_- Neden sevdiğimi ve ne zaman akıllanıcağımı düşünüyorum -_-
Gönderi tarihi:

hora teper figgaro... :clover:

hiç birşey düşünmek istemiyorum..taki arı duru bir istem olşuncaya değin.. o absurt doktrinleriyle doldurarak zihnimi , empozelerini acımasızca..hiç usanmadan..yardırarak hayatı..sörf eder gibi derinlerinde..en masumumu acıtırken..insanlığının ve onurluluğunun ayyuka çıkmışlığı karşısındaki sarhoşluğuyla, büyüklerimin ve beni sevenlerin..çook uzaklarında, en ırak halinde kalabalıklığımın..hora teper iken ben kendimle..işte gelir arı duru bir istem..ve arkasından düşünülmesi gereken...kendimi sevmişliğim...acılarımı yontmuşluğumla çevirdiğim o görkemli parıltı..bir karıncanın taşıdığı ,görkemli kötülük ateşini söndürmek için bir avuç su..ateşe etki edemeyecek su ama karıncanın saffını belirleyeceği o kutsal an.ve ben şimdi gidiyorum..içimdeki o görkemli kötülük ateşine bir avuç su dökecek karıncaya..susuz çöller tarif etmeye..yangınlığıma serpilecek bir anlık serinlik dahada depreştiricisi olacaktır kötülüğün..yanan kötülüktür içimde..ben mavi denizlere saldım iyiliklerimi..içimde yanan kötülük ateşlerinde tutuşmasınlar diyeee..ahh..arı duru istem biraz daha mı iyilik salmalı mavi denizlere..taşar kabarır gönlüm..hora teperim sabahlarımda..güneşi karşılamalı biri..akşamda uğurlamalı biri mavi denizleri..babam güneş annem denizdir benim..tüm yanılsamalardan öteye..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gül üm..hora teperim onlar için..hora teper coşarım..ellerinde kırmızı güller taşıyanlar için.. -_-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

tam ne düşündüğümü yazacaktım fıgaronun yazdıkalrını okudum şimdi onu düşünüyorum :D

şimdi de bı şarkı çalıyor onu düşünüyorum :lol:

şimdi ise hemen bu sayfadan çıkayım yoksa çok şey yazcam dellenıcem gene dıye düşünüyorum :stuart:

Gönderi tarihi:

hayat ne kaadr sıkıcı die düşünüyorum..

bide figgaro abimin harbi filozof olup olmadığını :D

haa bide insanların ne kadar çabuk değiştiğini düşünüyorum..

bi gün arranız çok iyi ertesi gün hakaretleriyle karşı karşıyasınız..

şimdi bu dengesizlk diilde nedirr?? :angry:

Gönderi tarihi:

Düşünmek istemediğim halde neden düşünüyorum diye düşünüyorum??????????

Gönderi tarihi:

neden hala canım ynıyo die düşünüyorm.. geçmedi mii.. bitmedi mii.. :(

Şöyle bi 1-2 sene geçsin o zaman alışırsın -_--_-

Gönderi tarihi:

neden herkesi adam yerine koyuyorm yaa.. :angry:

benden mi bahsediyon.. :unsure:

Gönderi tarihi:

yok artk canem.. kıs sen benim canımsn nası ööle laf edim sana :)

herkes diyosun ama dikkatini çekerim.. :P:D:lol::hug:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.