Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 topla nasıl toparlayabilirsen işte....
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Doqville seni düşünüyorum bu kız neden dağıttı diye..
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 şu an yazmakta olduğum bu aptalca mesaja yorum yapıcak biri olur mu yoksa okumadan geçilir mi diye düşünüyorum..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hack boy her tarafı doldurmuşsun be..(diye düşünüyorum)..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 gülüncek ne varki bunda??
Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 samsuna gitsem mi gitmesemmi die düşünüyorum..
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hiç birşey düşünmek istemiyorum..taki arı duru bir istem olşuncaya değin.. o absurt doktrinleriyle doldurarak zihnimi , empozelerini acımasızca..hiç usanmadan..yardırarak hayatı..sörf eder gibi derinlerinde..en masumumu acıtırken..insanlığının ve onurluluğunun ayyuka çıkmışlığı karşısındaki sarhoşluğuyla, büyüklerimin ve beni sevenlerin..çook uzaklarında, en ırak halinde kalabalıklığımın..hora teper iken ben kendimle..işte gelir arı duru bir istem..ve arkasından düşünülmesi gereken...kendimi sevmişliğim...acılarımı yontmuşluğumla çevirdiğim o görkemli parıltı..bir karıncanın taşıdığı ,görkemli kötülük ateşini söndürmek için bir avuç su..ateşe etki edemeyecek su ama karıncanın saffını belirleyeceği o kutsal an.ve ben şimdi gidiyorum..içimdeki o görkemli kötülük ateşine bir avuç su dökecek karıncaya..susuz çöller tarif etmeye..yangınlığıma serpilecek bir anlık serinlik dahada depreştiricisi olacaktır kötülüğün..yanan kötülüktür içimde..ben mavi denizlere saldım iyiliklerimi..içimde yanan kötülük ateşlerinde tutuşmasınlar diyeee..ahh..arı duru istem biraz daha mı iyilik salmalı mavi denizlere..taşar kabarır gönlüm..hora teperim sabahlarımda..güneşi karşılamalı biri..akşamda uğurlamalı biri mavi denizleri..babam güneş annem denizdir benim..tüm yanılsamalardan öteye..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gül üm..hora teperim onlar için..hora teper coşarım..ellerinde kırmızı güller taşıyanlar için..
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok kırgınım , çok üzgünüm , insan değer verdiği birinin kalbini kırmışsa , önce onu kazanmak için uğraşmalıdır , başkalarının söylemlerinden çekinip kendini düşünmeden önce yaptığı hatayı düzeltmelidir , tabii gerçekten umursayıp değer verdiği birisi ise kalbini kırdığı kişi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Eksik birşey var... ....
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Eksik birşey var... .... bencede..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 samsuna gitsem mi gitmesemmi die düşünüyorum.. samsunlu bitene daha mı hemşerim var yoksa??
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 gülüncek ne varki bunda?? hosuma gitti o yüsden..
Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 samsunlu bitene daha mı hemşerim var yoksa?? git gide çoğalıyoruz desene sewindim.. yanlız diilmişim forumda
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 peki neresinden.. ben kavak.. sayman abim bafra..
Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 peki neresinden.. ben kavak.. sayman abim bafra.. şaka mı birazdan akraba çıkcaz ben de bafra
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bende ikimiz çıkcaz zannettim be.. kavaklı olan yokmu ya..
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bazı şeyler kimileri için ne kadar kolaymış sen düşünüp yıpranırken onlar serin serin denizde yüzüp, gülüp eğlenebiliyo işte bu kadar basit olacağını hiç tahmin etmezdim.Bunları düşünüyorum bu yüzden uyuyamayanları da biliyorum.yazık ne yazık!!!
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sabah kahvaltısından baska bıse yemedım ne yesem dıye dusunuyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bu topicde ne kadar çok Bafralı varmış
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bu topicde ne kadar çok Bafralı varmış ne güzel işte bende ikimiz çıkcaz zannettim be.. kavaklı olan yokmu ya.. olsun hemşeriyiz yine de
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Şaun ASERAT'ı düşünüyorum.. Kimdir yada kim değildir.. Nedir yada ne değildir.. Arkadaş bir giriş girdi foruma.. Fişek gibi.. Forum oyunlarını kopmle kapattı..
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 benim niye kardeşim yokkk die düşünüyom tek olmak çok sıkıcıı.. bi de msndekilere abi diyince niye kızıyolar demim mi yani kibar olmak suçmu [ne kibarım ya ] bundan sonra amca dicemm..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bana amca diyebilirsin Denizmu
Önerilen İletiler