Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gece Kuşundan merhaba; Formun müdavimi değerli arkadaşlar, Hepinize ayrı ayrı selamlar... Uzun süredir formu ve sizleri takip ediyorum. Sessiz ve sakin geceler boyunca kendimce ilgi duyduğum konularda siz değerli arkadaşarın yazdıklarını okurken çok hoş saatler geçirdim. Sonunda artık benim de forma kayıt yaptırmam gerektiğine inandım ve işte artık buradayım... Genelde, farklı düşünce ve görüşlerde olsanızda o tatlı sert ve düzeyli tartışmalarınızı, sevgi ve saygı yüklü gönül almalarınızı çok sevdim. Gruplaşmadığınızı gördüm, sizi gruplara ayrılmayı teklif edenlere prim vermedinizi ve işin en güzel tarafı onlarıda aranıza alıp yönlendirdiğinizi gördüm. Ciddi konularda farklı,espirili konularda yerine göre şakacı yerinde düzeyli olduğunuzu farkettim. Görüşleri itibariyle, Demokratı, Liberali, Devrimcisi, Ülkücüsü, Atheisti, İnanı, hep birlikte, yaşamı bu forumda inaçlarınız doğrultusunda dolu dolu paylaştığınızı sevinç ve saygı duyarak izledim. Hatta Hatta büyük çoğunluğun formun sağladığı özgür tartışma ve bilgi paylaşımını suistimal etmeme bilinci ve sorumluluğunu taşıdığını gözlemledim. Neyse lafı çok uzattık.Kısaca bende aranıza katıldım.Genelde geceleri girdiğim içinde "Gece Kuşu" olarak isim seçtim. Şimdilik bu kadar diyerek sevgiler gönderiyorum. Herkese yaşam mücadelesinde kolay gele.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Hoşgeldin MINEU koş koş esas gece kuşu geldi Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 hogoşgegeldigin.... (çocukluktan kalma kuşdilinde hoşgeldin ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Teşekkürler "arman" Hoş buldum. yeni şiirler yokmu? "focal" sağol hoş buldum "Gece Yağmuru" sen gece ben gece " MINEU " da gececi galiba. Hoş buldum teşekkür ederim. " adrenalin " hoş-ge-bul-gi-dum-gu.na-ga-sıl-gı-sın-gı. Kavradım yöntem basitmiş. "gezgin" merhaba sağolasın hoş geldim. "made in turkey!" krdş h.b. Harfler ziyan olmasın.. "ERBAY" Sefaları sende buldum be kardeş teşekkür ederim "peri_kızı " sende hoş geldin. Ayrıca avatarın için ("http://www.bigoo.ws/") da bircok peri kızı bulabilirsin. Sevgili "GÜLSÜN" teşekkür ederim. hoş buldum. Hoşgeldin mesajı gönderen ve bundan sonrada gönderecek olan tüm dostlara en içten teşekkürler. Ellerinize dillerinize sağlık... Kalın sağlıcakla Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 hoşgeldin ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 "Gece Yağmuru" sen gece ben gece " MINEU " da gececi galiba. Hoş buldum teşekkür ederim. Seni daha sık görebilsek aramız da MINEU geceye kalamıyor maalesef Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 gece kuşu hoşgeldin aramıza, geceleri takılıyorsan foruma benimle pek karşılaşamıycaksın anlaşılan neyse sağlık olsun... umarım forumdan memnun kalırsın Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Teşekkürler "arman" Hoş buldum. yeni şiirler yokmu? Şiirlerimi takip ettiğini bilmiyordum.. Bu aralar yeni şiirlerim yok ama bakalım olur heralde zamanla. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Sevgili; "güzelyaz" , "MINEU" , "Gece Yağmuru" , "angelflower" , "kusadali_emix" , "*NATALIA*" "Hoşgeldin ne iyi ettin de geldin" diyen iyi dileklerinize ve inceliğinze teşekkür ediyor, hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyoum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.