Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Oh yetiştim benden önce kimse açmamış.... Erbaycım güzel kardeşim doğum günün kutlu olsun...İyi ki doğmuşsun ablacım...Sevdiklerinle beraber sağlıklı nice mutlu yaşlar diliyorum sana...Sen şiir seversin biliyorum...Senin 35 olmana uhuuuuu daha çok var...Cahit Sıtkı Tarancı'nın Otuz beş yaş şiirine karşılık yazılmış bir şiir okudum geçenlerde...Sevgisizlik arttıkça sahiden daha çabuk yaşlanıyoruz galiba ne dersin... Gel görki Yaş otuzbes yolun yarısı değil O senin zamanındaydı Tarancı Yollarımızı yaşlarımızı şaşırdık Ne doğduğu belli güneşin nede batışı Ardamarı catladı degişti kalp atısı Yitirdik neyimiz varsa güzelden yana Bozuk para gibi harcıyoruz birbirimizi Dogru olanı terk ettik yanlışa saptık Kardeş kanına bulanık elimizi Kimse kurtaramaz Tarancı…kimse bizi Zamansız yağıyor şakaklarıma kar Mor halkalar koyu çizgiler derin İçimizde özlemi güzel günlerin Sana dost olan aynalar bize yabancı Genc ile ihtiyar farksız şimdi Tarancı Sular daha cok boğmakta insanları Gökyüzündeki renkler daha baskalaştı Ates dahada çok yakıyor benligimizi Dert üstüne dert acı üstüne acı Kıyamet kopacak,kopmalıdırda Tarancı Mevsimler degişti bir bir Ne kışın kış oldugu belli ne yazın yaz Cenazeler tarumar olmuş bahceler Okadar cogaltdi ki Tarancı Üzüntüler bir anlık Gözyasları yalancı Senin taht misali dedigin o musalla tasına Konmaya değmez oldu insanlar İstemez bundan böyle bu toprak bizi Elimiz harama dilimiz yalana alıştı İnsanlıktan ırak kıldık kendimizi Kimse kurtaramaz Tarancı kimse bizi (İlkan San) Pasta nutellalı.... Haydin yiyin gari daaaaaaa...(Karadeniz ege karışık bir şive oldu galiba.. ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 bu topiciğede yazayım uşacuğum nutelladaşım can uşak doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere dileğim güzel bir yıl geçirmen kendi ellerimle yaptığım pastan Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafınde sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun... Doğum Günün Kutlu Olsun ERBAY Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 bu topiciğede yazayım Yaz yaz... ama kendini kaptırıp pastanın hepsini götürme.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 abla yarısını yedim bile hemi de nutellallı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 abla yarısını yedim bile :lol: hemi de nutellallı Ben bilmem Erbaya ver hesabını... Sahi doğum günü çocuğu nerde.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Nuticim bişey demez abla bana Nerde olcak abla kutlamada tabiki de vur patlasın çal oynasın modundadır o şimdi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 . . . Pasta nutellalı.... Haydin yiyin gari daaaaaaa...(Karadeniz ege karışık bir şive oldu galiba.. ) teşekkür ederim ablacım ya çok düşüncelisin her zamanki gibi ya bu şiiri ben daha önce nasıl görmemişim okumamışım nede güzel anlatmış günümüzdeki insanlığın zavallı halini...çok beğendim ablacım çok teşekkür ederim... pasta sadece benim cadı çek ellerini pastamdan hepsini ben yicem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 bu topiciğede yazayım uşacuğum nutelladaşım can uşak doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere dileğim güzel bir yıl geçirmen kendi ellerimle yaptığım pastan sağol nutelladaşım yaptıgın pastayada hayran kaldım acaba şansamı yaptın yoksa gerçekten becerebiliyormusun pasta yapmayı 1 Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafınde sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun... Doğum Günün Kutlu Olsun ERBAY teşekkür ederim Legendary 1 Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Doğum gününüz kutlu olsun ERBAY Herşeyin gönlünüzce olacağı bir ömür geçirmeniz dileğiyle Nice huzurlu , mutlu yıllara... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Teşekkür ederim asi... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 kardeşim uşağum mutlu yıllar olsun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın güzel geçsin =) 1 Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Doğum gününüz kutlu olsun. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 kardeşim uşağum mutlu yıllar olsun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın güzel geçsin =) eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Doğum gününüz kutlu olsun. :w00t: aldığım en güzel hediyelerden biri :w00t: çok teşekkür ederim gelincik çok düşüncelisin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 seni seviyorum canım kardeşim iyiki doğdun, anan seni iyiki doğurmuş Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 mutlu olasın kardişiim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 seni seviyorum canım kardeşim iyiki doğdun, anan seni iyiki doğurmuş teşekkür ederim ablacım bende seni seviyom... iyiki sizleri tanıyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 mutlu olasın kardişiim eyvallah kardişim... gözüm seni biyerden ısıriy ama nerden Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gec kaldim biraz Dogum günün yinede kutlu olsun ! Umarim sevdiklerinle güzel bir gün gecirmissindir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.