Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl sokakta yatardım aaa yapma yav lütfen böyle şeyler.. kendine eziyet etme..sen şey yap benim için..yarınki iftar yemeğini yine sen hazırla.. yemek zevkini beğendim..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl aaa yapma yav lütfen böyle şeyler.. kendine eziyet etme..sen şey yap benim için..yarınki iftar yemeğini yine sen hazırla.. yemek zevkini beğendim.. yok ben sokakta yatayım..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl açtığın baklavaları yerdim..sands efendiye bi tane bile bırakmazdım
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 17 yıl oy oy oy orta şekerli olur kanımca uyku olurdum ama özellikle geceleri
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 17 yıl efet zaten bütün gün uyumak yetmiyor ne isterse,hatta bazı hain planlar için yardım bile olabilir
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 17 yıl anlaştık ortak planımız için gerekli alet edevatı sonra ayarlarız uyurken üzerini açarsa örterdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.