Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl ayy olsada yesem evde yıyecek ekmek bıle yok ama dolap alkolle dolu sevdıgın sanatcının konserıne bılet alabılırm
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl senin için seni ahmetin doğum günü partisine götürürdüm ama adana çok uzak hehe
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Deveyi hendekten atlatırdım..korkma derdim devecik..paraşütünü bağladım..oda açılmazsa eğer ben aşşadayım.. tutarım..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl yüksek parıldamalı ışık tayfları sayesinde ışık yansıtmayan gezegenleri görmeni saglardım
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl yüksek parıldamalı ışık tayfları sayesinde ışık yansıtmayan gezegenleri görmeni saglardım bu ne böle yaaa..utanmıyomusun uzaylı kardeşlerimizin üstüne ışık tutup rahatsız etmeye..bak döverler benden sölemesi sands..demedi demee.. ..................
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl senin için 50 kamyon dolusu fide aldım buldunduğun yeri yeşillendiriciim..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl senin için 50 kamyon dolusu fide aldım buldunduğun yeri yeşillendiriciim.. yaşasın yupppi........ ben artıkın senin için çok şey yaparım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl yaşasın yupppi........ ben artıkın senin için çok şey yaparım mesela..???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.