Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bende sana bi tane alam sende bende aşşağı değilsin.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Baklava ? , Künefe ?, Karpus ? Hangisini istersin die sormıcam hepsini isticen çünkü... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 onu bulur getirirdim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Sana ne kadar dua ederdim bi bilsen.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Sana ne kadar dua ederdim bi bilsen.. ankarayı istanbula getirirdim... sen ankara da yazıyordun di mi şekerrrrrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 senin için şakadan da olsa dayak yerim bee... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Senin için bişey yapabileceğimi sanmıyorum Sen Necati'nin İran'a gitmesine engel olmadın çünküm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 necati yeni sevgilisiyle çekilmiş fotolarını sana gösterirdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bende o çekilen fotoların makinasıyla pekmesini akıtırdım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kıss kankim ben mi çektim sankim fotolarını sana fotoları hangi gasetecinin çektiğini ve ev adresini sölerdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Bende o gaseteci ile seni aynı evde kamikaze yapardım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Bende o gaseteci ile seni aynı evde kamikaze yapardım kısss kankim nası yapcan kamikaseyi sen uçağa binemessin ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Ben o kadar salakmıyım kankim o uçağa bende bineyimde sisle birlikte öleyim demi delimidir nedir tabiki kiralık kamikase tutacam Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sen hiç yorulma zahmet etme diye bankaya gider paranı çekerdim. sonra napardım bilmiyorum arrrtıııkkk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sen hiç yorulma zahmet etme diye bankaya gider paranı çekerdim. sonra napardım bilmiyorum arrrtıııkkk sana neler yapman gerektiğini anlatabilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sen yorulduğunla kalırdın zaten Bankada param yokta Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Necati ŞAŞMAZ ın ensesinden tutar sana getirirdim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Necati ŞAŞMAZ ın ensesinden tutar sana getirirdim.. Hakketen yaparmısın bunu benim için abicim çok heyecan yaptım şimdi Dile benden ne dilerseeeen abicim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Hakketen yaparmısın bunu benim için abicim çok heyecan yaptım şimdi Dile benden ne dilerseeeen abicim hasır moduna girmişken bende bişeyler dilesem bare Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sen ne yapıyon bakem benim için ona göre moda gir yoksam o modu kafana geçirirm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sen ne yapıyon bakem benim için ona göre moda gir yoksam o modu kafana geçirirm yapar valla ona göre... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yaparım bilirsinnnn deliyim gösükara deliyim yakarım Romayıda yakarım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Nerde hır gür, şiddet bisim Elif orda zaten..şaşılacak bişey yok.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Şaşsan şaşardım zaten Şiddete sis meyilli yaptınıs beni birde gülüyooo Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Bismi meyilli yapmısız seni.. Allah kuru iftiradan saklasın.. Kısım güsel bir tatil geçirelim dedik kafa göz yardık geldik,adada cabası tabi..Hasineler, cinayetler,katliamlar... En son yeşilçam filmi dedin, hala ne olduğumuz olacağımız belli değil debelenip duruyorus..Ne olacak sonumus belli değil..Kurtulmak için elimisden geleni yapıyorus ama nafile..Bir kere ağına düştükmüydü yandık ki ne yandık hemde.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.