Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 İnanmam bikere yunus dedin.. Madem öle diyosun ıspat et yeşim olduğunu.. sana yalan borcum yok inanmassan inanma..madem öyle işte böyle.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sana yalan borcum yok inanmassan inanma..madem öyle işte böyle.. ben inanıyom gııı sana üzülme sen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bana bakın caylaklar benim arkadasımla ugrasmayın kemiklerinizi kırarım valla oyle kolay degillll bu işlerrrr... Biz burada dirsek curuttuk di mi bi agırlıgımız var herhalde di mi gıı sedoşşşş... Ne diyo bu çaylaklar yaaaa... sen de bişi de sunlaraaaaa Sağol be Gloria'cığım..Valla sen de olmasan naaprdım bilmem.. Al sana ballı kule yaptım.Kaymak ta koyardım yanına ama,şişmanlarsın diye koymadım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gene inanmadım.. Bu ıspat değil.. Adının yeşim olduğunu ıspat ettiğin gibi ölene kadar da yeşim olacağını da ıspat edeceksin biz anlamayız öle yok.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yeşim nufus cuzdan örneğini (noterden onaylı) kimlik fotokopin, 3 adet vesikalık resmini getir bide kısa özgeçmişini yazcan, yoksa yunus demeye devam Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sedelina gitti çaylar da bittiiii... Yeşim senin için ne yaprdıma gelince ben senin için bişi yapamam ama admine soylerim seni bir an once deneyimli yapsınn... admincigim Yemyeşimi deneyimli yapar mısın?? Admincigim bu arada ben niye hala ustayım yaa benim sedoş ve taurustan ne eksigim varkine onlar da benim arkadasım ama onlar sizden biri ben niye hala ustayım ki darılıyorum bak ama? Adam kayırmaca var bu işte.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gloria zaten bizden birisin ,varsın orada yazmasın yaw.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yeşim nufus cuzdan örneğini (noterden onaylı) kimlik fotokopin, 3 adet vesikalık resmini getir bide kısa özgeçmişini yazcan, yoksa yunus demeye devam Aynen öle Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gene inanmadım.. Bu ıspat değil.. Adının yeşim olduğunu ıspat ettiğin gibi ölene kadar da yeşim olacağını da ıspat edeceksin biz anlamayız öle yok.. bu da laf mı şimdi. öldüğümde cenazeme gel sor ordakilere bu kızın ismi yeşimmiydi diye onlarda söylesinler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Bi yeşim tesbihim var ama kıza benzemiooo.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ya yalan söylerse oradaki zevat... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 vesikalık bir olsa olmazmı fazla masraflı olmayın Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yemyeşim; bu da laf mı şimdi. öldüğümde cenazeme gel sor ordakilere bu kızın ismi yeşimmiydi diye onlarda söylesinler... ______________________________ tamam yunus abi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yemyeşim; bu da laf mı şimdi. öldüğümde cenazeme gel sor ordakilere bu kızın ismi yeşimmiydi diye onlarda söylesinler... ______________________________ tamam yunus abi Güzeldi bu kelebek Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aaaaaaaa inanmassanız inanmayın sizi zorlayacak halim yok hem yunus benim abimin ismi böyle derseniz sevinirim. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 focal; vesikalık bir olsa olmazmı fazla masraflı olmayın ________________________________________ yok olmaz kağıdın onune bitane bitane arkasına bitanede kenarına yapıştıracaz Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bence ona kısaca haki de diyebilirsiniz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aaaa nasıl olur abi kardeş ikinizinde ismi yunus.. Karışıklık olmuyomu evde.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hayır onun saçları yok benim var bu kadar..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 kesin biri büyük yunus biride küçük yunus diye anılıyordur Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aaaa nasıl olur abi kardeş ikinizinde ismi yunus.. Karışıklık olmuyomu evde.. buda süperdi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yakışıklsındır o zaman sen yunus.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hem o zaman bende inanmıyorum sizin erkek olduğunuza sizde bir vesikalık getirinde inanayım.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hayır onun saçları yok benim var bu kadar..... hani ne kadar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Biz terddüt oluşturacak bişey demedik.. Ayrıca resmim orada bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.