Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İnanmam bikere yunus dedin..

Madem öle diyosun ıspat et yeşim olduğunu.. :)

sana yalan borcum yok inanmassan inanma..madem öyle işte böyle.. :w00t:

Gönderi tarihi:

bana bakın caylaklar benim arkadasımla ugrasmayın kemiklerinizi kırarım valla oyle kolay degillll bu işlerrrr... Biz burada dirsek curuttuk di mi bi agırlıgımız var herhalde di mi gıı sedoşşşş... Ne diyo bu çaylaklar yaaaa... sen de bişi de sunlaraaaaa

Sağol be Gloria'cığım..Valla sen de olmasan naaprdım bilmem.. :P

Al sana ballı kule yaptım.Kaymak ta koyardım yanına ama,şişmanlarsın diye koymadım..

10fb447005.jpg

Gönderi tarihi:

sedelina gitti çaylar da bittiiii...

Yeşim senin için ne yaprdıma gelince ben senin için bişi yapamam ama admine soylerim seni bir an once deneyimli yapsınn... admincigim Yemyeşimi deneyimli yapar mısın??

Admincigim bu arada ben niye hala ustayım yaa benim sedoş ve taurustan ne eksigim varkine onlar da benim arkadasım ama onlar sizden biri ben niye hala ustayım ki darılıyorum bak ama? Adam kayırmaca var bu işte.... :angry::lol:

Gönderi tarihi:

Gene inanmadım.. :)

Bu ıspat değil.. :)

Adının yeşim olduğunu ıspat ettiğin gibi ölene kadar da yeşim olacağını da ıspat edeceksin biz anlamayız öle yok.. :)

bu da laf mı şimdi. öldüğümde cenazeme gel sor ordakilere bu kızın ismi yeşimmiydi diye onlarda söylesinler :thumbsup:

Gönderi tarihi:

yemyeşim;

bu da laf mı şimdi. öldüğümde cenazeme gel sor ordakilere bu kızın ismi yeşimmiydi diye onlarda söylesinler...

tamam yunus abi :D

Güzeldi bu kelebek :lol::lol:

Gönderi tarihi:

aaaaaaaa inanmassanız inanmayın sizi zorlayacak halim yok hem yunus benim abimin ismi böyle derseniz sevinirim. :w00t:

Gönderi tarihi:

focal;

vesikalık bir olsa olmazmı fazla masraflı olmayın

yok olmaz kağıdın onune bitane bitane arkasına bitanede kenarına yapıştıracaz :)

Gönderi tarihi:

hem o zaman bende inanmıyorum sizin erkek olduğunuza sizde bir vesikalık getirinde inanayım.. :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.