Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl Çok yarayışlı olur aybalam.. Özümde sene kolumu verebilerem hikayende..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl çocuğunun tıp mezunu olması için elimden gelen yardımı yapardım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl okurum üflerim de yurtdışlarında ünlü olsun isterim,vatanını, bayrağını yaban ellere duyursun isterim
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl hep mutlu olman için elimden gelenin 10 mislini yaparım, yüzün hep gülsün diye çektiğimiz çile değil mi???
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl galatasaraylı futbolcuların hepsiyle tanıştarabilirim imzalı birsürü forma alabilirisss
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Kim kaldıki bekar galatasaraydan :lol: Cafe için müşteri bulabilirim
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl Ben içerdekiler kaçmasın diye orada duruyorum Özel okulda maaşı bol sıfırlı öğretmenlik ayarlardım..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl tanrıcası (iyilik perisi de olur) olup dilediği butun dileklerini kabul ederdimmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.