Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl Admin Coraline (2008) Neil Gaiman bu ismi bir yerlere yazmanızı isiyorum gelecekte bu isimden çok şeyler bekleyeceğim. Doldurulmuş bebeklerin filmi diyebiliriz. Coraline çevresindeki bir çok şeyi anlamaya ve ebeveynlerine karşı biraz sert olan bir çocuktur. Yeni taşındıkları evdeki duvarda üstü boyanmış küçük kapıyı annesine gösterdiğinde kapının yaşamına getireceği o hayalle gerçek arası öykünün başlangıcı böylece yazılmış olacaktır. Oldukça sürükleyici ve oldukça güzel anime edilmiş bu filmi hepinize çocuklarınıza veya büyük çocuklara kesinlikle öneriyorum. Kaçırmayın Yönetmen: Henry Selick Seslendirenler-Oyuncular: Dakota Fanning, Ian McShane, Teri Hatcher, Keith David, Jennifer Saunders, Dawn French In this breathtaking stop-motion animation based on Neil Gaiman's novel, curious young Coraline (voiced by Dakota Fanning) unlocks a door in her family's home and is transported to a universe that strangely resembles her own -- only better. But when her Other Mother (Teri Hatcher) doesn't want Coraline to return to reality, our heroine must summon an amazing amount of courage to go home and save her family. Director: Henry Selick Cast: Dakota Fanning, Ian McShane, Teri Hatcher, Keith David, Jennifer Saunders, Dawn French
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl böceklerin olduğu kelebeklerin uçuştuğu bir çocuk filmi beklemesin kimse...ama itiraf etmeliyim ki benim daha kötü hayallerim vardı
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Admin böceklerin olduğu kelebeklerin uçuştuğu bir çocuk filmi beklemesin kimse...ama itiraf etmeliyim ki benim daha kötü hayallerim vardı Filmi seyretttiğim gece gördüğüm rüyada bir mağarada yolumu arıyordum Sabah kendi kendime neler oluyor dedim.... tabiki film... Ve öncelikle kızın babasının kitabı ile ilgili bahçe animasyonu çok güzeldi... Saygılar
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Filmi seyretttiğim gece gördüğüm rüyada bir mağarada yolumu arıyordum Sabah kendi kendime neler oluyor dedim.... tabiki film... Ve öncelikle kızın babasının kitabı ile ilgili bahçe animasyonu çok güzeldi... Saygılar Bu arada Sevgili Admin sizi önceden daha sık görürdüm sinema bölümünde, artık pek sık uğramıyorsunuz
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Admin Bu arada Sevgili Admin sizi önceden daha sık görürdüm sinema bölümünde, artık pek sık uğramıyorsunuz son üç ayda izleyecek film bulma zorluğu çekiyorum... ondan... ama bu aralar epeyce belgesel buldum onları seyredeceksiniz artık... sizide beklerim aslında dikkat edersen epeyce film göndermişim genede
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl aslında dikkat edersen epeyce film göndermişim genede şimdi yine şöyle bir göz attım da epeyce bir film eklemişsiniz gerçekten. ama sanırım sizinde pek ilginizi çekmeyen filmlermiş ki genelde izlesenizde olur izlemesenizde olur tarzı bağlamışsınız son cümleyi. Dediğiniz gibi son zamanlarda seyredilmeye değer pek film yok. Bu yüzden bende 60-70 yıllar filmlerine merak sardım. epey iyi film var aralarında. tavsiye ederim sizede.
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 15 yıl Bu filmi geçenlerde aldım ben...Fakat ben çocuklarla oturup izleyemedim...Oğlum filmin sonlarına doğru koşarak yanıma geldi..."Ben korktum" dedi... Sonra ertesi gün uyandı ve bana döndü; -Nasıl bi annesin sen,insan çocuğuna hiç öyle film alır mı,rüyamda da korktum dedi... -Ama arkadaşım önerdi çok güzelmiş diye aldım sana dedim. -Şimdi ikide bir aklına gelip,arkadaşına söledin mi çok korktuğumu deyip duruyor... Çok merak ediyorum neden korktu ilk fırsatta izleyeceğim bende...
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Admin Bu filmi geçenlerde aldım ben...Fakat ben çocuklarla oturup izleyemedim...Oğlum filmin sonlarına doğru koşarak yanıma geldi..."Ben korktum" dedi... Sonra ertesi gün uyandı ve bana döndü; -Nasıl bi annesin sen,insan çocuğuna hiç öyle film alır mı,rüyamda da korktum dedi... -Ama arkadaşım önerdi çok güzelmiş diye aldım sana dedim. -Şimdi ikide bir aklına gelip,arkadaşına söledin mi çok korktuğumu deyip duruyor... Çok merak ediyorum neden korktu ilk fırsatta izleyeceğim bende... İşte yanıtı böceklerin olduğu kelebeklerin uçuştuğu bir çocuk filmi beklemesin kimse...ama itiraf etmeliyim ki benim daha kötü hayallerim vardı
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 15 yıl Epeydir Koraline i izlemek istiyordum, geçenlerde de dvd sini aldım ama henüz izleyemedim... Bende tuhaf bir huy var, çok isteyerek aldığım filmleri aldıktan sonra hemen izleyemiyorum, aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor niyeyse... "Aşkın 500 Günü" isimli filmi de öyle aldım onu da daha izleyemedim. Bir ara oturup artık ikisini birden izler, fikirlerimizi iletiriz artık...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.