Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Mutlu yıllarrr adamım E yaşlandın artık hediye olarak seni ne kadar düşündüğümü bir kere daha gör bak Özel tasarımlı gümüş işlemeli ya ne kadar düşünceliyim melek miyim nedir Mutlu bir yıllar diliyorum senin için en içtennnnn bak 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Mutlu yıllarrr adamım E yaşlandın artık hediye olarak seni ne kadar düşündüğümü bir kere daha gör bak Özel tasarımlı gümüş işlemeli ya ne kadar düşünceliyim melek miyim nedir Mutlu bir yıllar diliyorum senin için en içtennnnn bak OOO! büyük sürpriz oldu adamım, hiç beklemiyordum. Hedaayeler için tişekkür iderim, gerçekten harika Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 nice mutlu ve sağlıklı senelere.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 OOO! büyük sürpriz oldu adamım, hiç beklemiyordum. Hedaayeler için tişekkür iderim, gerçekten harika Biliyorum biliyorum mükemmelim Reca ederim adamım ne demek Mutlu yıllar 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 nice mutlu ve sağlıklı senelere.. teşekkürler gun.dem Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Biliyorum biliyorum mükemmelim Reca ederim adamım ne demek Mutlu yıllar hem mükemmel hemide çok mütevazi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 İyi ki doğdun rua.sağlıkla nice mutlu yaşlara... Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili Rua ; Mutlu Yıllar Diliyor ve İyiki Doğdunuz Diyorum. Hani Yaşamınızda Hiç Bitmesin Dediğiniz Anlar Vardır, Hep Hatırlamak İstediğiniz, ve Her Hatırladığınız da, Yüzünüzde Bir Tebessüm e Dönüşen Hatıralar. Pekiyi Sizce, O Anıları Hiç Yitirmemenin, Ölümsüz Kılmabilmenin Bir Yolu Var Varmıdır ? Bizce Bunun En İyi Yolu, O Hatıraları Yenileri İle Tazelemektir. Ve Yeni Bir Yaş, Ve Yepyeni Bir Yaşam , Ömrünüzün Yaşanmış ve Geride Kalmış Dakikalarının Yerine Yenilerini Getirmek İçin, Güzel Bir Başlangıç Olabilir. Gün ünüz ün, Dün ünüz den Aydınlık Olması Dileklerimle. Nice Yıllara... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 İyi ki doğdun rua.sağlıkla nice mutlu yaşlara... teşekkür ederim radya Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili Rua ; Mutlu Yıllar Diliyor ve İyiki Doğdunuz Diyorum. Hani Yaşamınızda Hiç Bitmesin Dediğiniz Anlar Vardır, Hep Hatırlamak İstediğiniz, ve Her Hatırladığınız da, Yüzünüzde Bir Tebessüm e Dönüşen Hatıralar. Pekiyi Sizce, O Anıları Hiç Yitirmemenin, Ölümsüz Kılmabilmenin Bir Yolu Var Varmıdır ? Bizce Bunun En İyi Yolu, O Hatıraları Yenileri İle Tazelemektir. Ve Yeni Bir Yaş, Ve Yepyeni Bir Yaşam , Ömrünüzün Yaşanmış ve Geride Kalmış Dakikalarının Yerine Yenilerini Getirmek İçin, Güzel Bir Başlangıç Olabilir. Gün ünüz ün, Dün ünüz den Aydınlık Olması Dileklerimle. Nice Yıllara... Saygılarımla. Doğan Gülbudak güzel mesajınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili birvarmışhiçyokmuş (resmiyet içindeyim bugün yaa. yarın düzelirim ama endişelenmeyin a dostlar ) Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 güzel mesajınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili birvarmışhiçyokmuş (resmiyet içindeyim bugün yaa. yarın düzelirim ama endişelenmeyin a dostlar ) Sevgili Rua ; Yarın, Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak. Buna İnanın. Tekrarlıyorum ; Yeni Bir Yaş, Yepyeni Bir Yaşam ın Habercisidir. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 güzel mesajınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili birvarmışhiçyokmuş (resmiyet içindeyim bugün yaa. yarın düzelirim ama endişelenmeyin a dostlar ) Cumadandır, mübarek günün resmiyeti Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 oooooo hoşgeldin bebek hoşgeldin demek için artık çok geç Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili Rua ; Yarın, Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak. Buna İnanın. Tekrarlıyorum ; Yeni Bir Yaş, Yepyeni Bir Yaşam ın Habercisidir. Saygılarımla. Doğan Gülbudak ne kadar iç açıcı sözler bunlar . umarım öyle olur. saygılar Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Cumadandır, mübarek günün resmiyeti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.