Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Eveet, gizli üyelerin arasında konuşması için bu başlığı açıyorum. Lütfen aleni üyeler buraya yazmasın. Gizli üyeler buraya gelip gizlice çaktırmadan yazsın lütfen, amaa fısıltıyla ve sessiz sessiz rica edeyim 2 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben bu oyunda yokummm kendimi belli ediyorummm gündem anladiii hemen oyun bozan ooo Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 rinaa papucu yarııımm çık dışarıyaaa oynayalımmmm Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 gun.dem sen aleni bir üyesin ne işin var bakalım burada, doğru aleni üyelere 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 rinayı yalnız bırakmayım dedim.. baksana gizli üyeler buraya uğramıyor.. rina tek kaldı.. hem senin ne işin var be burda Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Benim çocukluk hayalim gizli bir hafiye yani dedektif olmaktı, yoksa sen de mi dedektif olmak istedin küçükken 2 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben heryerdeyim canımmm gizliii, aleniiii sonucta tek rina var Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 sistem hızıma yetişemiyor.. hata verdi biraz yavaş ol gündem başım döndü diyor renk kattın , her yerde ol tabii.. Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 yokkkkkkkkkk siz gençlere ayak uyduramadimmm çekiliyorummm .... bu arada bir de radyoda yayındayımmm yaaaaaa forumdan çikayimm .....kendine iyi bak aksam uzeri çayda görüsürüzzz Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 genç yaşlı burdan bi fark görünmüyor peki zor olmasın senin için.. akşam üzeri görüşürüz rina sevgiyle kal.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gizli üyeler, biraz gayret lütfen çıkıp gizli mi girsem acaba? 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 saklı girmeyi tercih ettiklerine göre açığa çıkmamak için bi nedenleri olmalı.. kaçmak niye ya da saklanmak ya da gizemli olmak ya da takipte olmak Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Bu bir tercih canım ben de giriyorum zaman zaman hem. Gizli üye Mavi Olmayan Gökyüzüdür bence 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben de tercih dedim zaten.. sadece aklıma gelen nedenleri saydım.. farklı nedeni olan yazsın gizli girmekten hoşlanıyodur, nedense Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gizli üye de sır veriyo ser vermiyor bulamadım kimmiş Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben gizli olarak girdiğimde kendimi hafiye gibi hissetmiştim geziyosun bakıyosun okuyosun kimse seni görmüyo.. e tabii admin herşeyi görür Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gizli üye Gloria mı acaba epeydir yok, ne oldu sahi Gloria'ya özledik vallahi... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 saklı girmeyi tercih ettiklerine göre açığa çıkmamak için bi nedenleri olmalı.. kaçmak niye ya da saklanmak ya da gizemli olmak ya da takipte olmak Sevgili gun.dem, bu konud daha once defalarca tartisilmisti... lutfen asagidaki basiga bir goz atiniz... http://www.turkish-media.com/forum/topic/93486-gizli-uye-sacmaligi/ Saygilar Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 tartışmak ya da cevap aramak için yazmadım ben o iletiyi.. sadece bir oyun oynuyoruz hepsi bu.. gizli gelmek kişinin tercihidir.. kimse niye gizli geldin demez dememeli.. iyi seyirler Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben Gizli'yim mesela (aramızda kalsın) ama bir keresinde gireyim bakayım dedimdi; Şimdi browser otomatik giriyo kendisi öyle; Ben karışmıyorum . Hem ileti postaladığında millet anlıyo zaten burda mısın, değil misin? Al işte, aşşağıda gizli birisi var ya; O benim işte! Evet, ben bir "Gizli"yim... Belki bir "Gizli"yim... Ama... Ama, hangimiz gizli olmadık ki zamanında? Hangimiz, kendimizi o bilinmezliğe itmedik? Admin bile olmuştur gizli! Ama bir sır vereyim: Adminler falan görür gizlinin kim olduğunu... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben Gizli'yim mesela (aramızda kalsın) ama bir keresinde gireyim bakayım dedimdi; Şimdi browser otomatik giriyo kendisi öyle; Ben karışmıyorum . Hem ileti postaladığında millet anlıyo zaten burda mısın, değil misin? Al işte, aşşağıda gizli birisi var ya; O benim işte! Evet, ben bir "Gizli"yim... Belki bir "Gizli"yim... Ama... Ama, hangimiz gizli olmadık ki zamanında? Hangimiz, kendimizi o bilinmezliğe itmedik? Admin bile olmuştur gizli! Ama bir sır vereyim: Adminler falan görür gizlinin kim olduğunu... hoşgeldin tengeriin ben de gizli gelmiştim.. ama aleni üye olmakta karar kıldım admin görüyodur tabii kii.. gizli üyeleri ben burdayım demeye çağırmıştık sabah, ama onlar yazı yazdıkça biz çözdük kimler gizli nasıl girersek girelim foruma, sonuçta burdayız ve biraradayız.. sevgiler.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 gizli üyeleri ben burdayım demeye çağırmıştık sabah, ama onlar yazı yazdıkça biz çözdük kimler gizli nasıl girersek girelim foruma, sonuçta burdayız ve biraradayız.. sevgiler.. Gördüm çağırdığınızı... size katılmayı çok isterdim ama evde öyle çok işim vardı ki,foruma şöyle arada bi göz gezdirebildim ancak... Bu arada bende gizliyim... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gizli girmek hem gizemli geliyor bana, merak ediyorum kim acaba diye, ama daha hiç bilemedim bu güne kadar Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hoşgeldin radya, sabah tahminimde pireleri kovmuştuk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.