Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ILLUMINATI


ekonom

Önerilen İletiler

Küresel imparatorluğun başkenti olan Meru’da (Hollanda) 10-15 Ocak tarihleri arasında yapılan kutlamalarda, Maharishi 2003 yılını “İdeal Yönetim Yılı” olarak ilân etti ve Kral Raja Raam’ın problemsiz bir yönetim yaratmak için “büyük planını” (Master Plan) başlattı.

Kral Raja Raam, 12. Kraliyet Buyruğu’nu açıklayarak bütün hükümetleri problemlerden arınmış bir yönetime davet etti. Kraliyet buyruğu, küresel imparatorluğun, hükümetlere bu konu ile ilgili her türlü bilgi ve tekniği temin etmeye hazır olduğunu bildirmekte ve hükümetleri küresel imparatorluk ile kontrat yapmaya davet etmektedir. Kraliyet buyruğunda yer alan maddeye göre “Dünya Barışı Projesi çerçevesinde yetiştirilen barış uzmanlarının, eğitim, barınma, istihdam gibi ihtiyaçları, finansman konusunda hükümetlere hiçbir baskı uygulanmadan karşılanacaktır. Kral Raja Raam, herhangi bir hükümet bu kontratı imzaladığında, başlamaya hazır olduğunu belirtti.

Maharishi, Kral ve kabinesindeki 40 bakanın rehberliğinde, Hindistan’da kurulacak grupların, bu yılın odak noktası olduğunu ekleyerek, 2003’ün, insanlığın en büyük hedefini yakaladığı yıl; refah ve barışın altın çağı olacağını, söyledi.”

2003 yılı, gerçekten Maharishi’nin ilân ettiği gibi; “ideal yönetim yılı” mıdır?

Küresel imparatorluğun başkenti olan Meru’da 10-15 Ocak tarihleri arasında yapılan kutlamalarda; Maharishi 2003 yılını ‘İdeal Yönetim Yılı’ olarak ilan etmiş.

Ne yapacaklardı? Maharishi ve küresel imparatorluk, dünyanın en büyük 3000 belediyesinde, 200 kişinin rahatlıkla kalabileceği, tam 3000 tane saray inşa ettirecek.

Bunun ışığı altında açıklamaları değerlendirelim.

“Ve Kral Raja Raam, 12. Kraliyet Buyruğu’nu açıklayarak bütün hükümetleri problemlerden arınmış bir yönetime davet etti.”

Problemlerden arındırma, onların taktikleri. Transandantal meditasyon problemleri arıtır mı, yoksa artırır mı; deneyen görür. Transandantal meditasyon; şeytanın insanlığın başına açtığı büyük bir dertdir.

“Kraliyet Buyruğu, küresel imparatorluğun hükümetlere bu konu ile ilgili her türlü bilgi ve tekniği temin etmeye hazır olduğunu bildirmekte...”

Dünya Kralı, tebaalarına bütün dünya ülkelerine yazılar gönderiyor artık. Maşallah!

“...ve hükümetleri küresel imparatorluk ile kontrat yapmaya davet etmektedir.”

Şeytanın bu tarzda hakimiyeti altına giren bir grup, dünya imparatorluğu için hedeflerine doğru hiç kimseden yardım istemeden; 3000 tane sarayı inşa edebilecek paranın su gibi harcanması için hazır.

Bu büyük paraların sahipleri şu anda 8 tane uydudan dünyaya sesleniyor. Şeytanın emrinde bir imparatorluk... Küresel imparatorluk ile kontrat yapmaya davet ediyormuş, Kral; Dünya Kralı.

“Kraliyet buyruğunda yer alan maddeye göre ‘Dünya Barışı Projesi’ çerçevesinde yetiştirilen barış uzmanlarının eğitimi, barınma, istihdam gibi ihtiyaçları, finansman konusunda hükümetlere hiçbir baskı uygulanmadan karşılanacaktır.”

Hem adamlar 3000 tane saray inşa ettirecekler, hem de her bir sarayda oturacak 200 kişi, 3000 tane 200 kişi... Düşünebiliyor musunuz? 3000 tane 200 kişi... Bütün bu insanlar, çoktan illuminatinin buyruğuna girmişler. Dünya imparatorluğunun birer maşası olmuşlar.

3000 tane 200 kişi. Hesaplayın. Eğer 100 kişi olsaydı 300 bin olacaktı. 200 olduğuna göre 600 bin kişi şu anda, o 200 kişilik sarayların her birine yerleşmek üzere hazır. Bu bir dünya istilâ plânıdır ve kansız, harpsiz, ekonomik bir istilâ. Ve insanları kandırarak bu transandantal meditasyon denen şeytanî müessesenin içine çekme planı.

Kral Raja, herhangi bir hükümet bu kontratı imzaladığında, başlamaya hazır olduğunu belirtmiş. Maharishi de kral ve kabinesindeki 40 bakanın rehberliğinde Hindistan’da kurulacak grupların, bu yılın odak noktası olduğunu söylemiş.

Hindistan, transandantal meditasyonun zaten temel yeri. Bu gruplar Hindistan’da çok. Herhalde Raja, büyük şehri eline geçirmiş durumda.

Ve Maharishi, 2003’ün insanlığın en büyük hedefini yakaladığı yıl; refah ve barışın altın çağı olacağını eklemiş.

Önümüzdeki günlerde görürüz altın çağ mı? Yetmez! Daha da öteye gitmişler; 2003 yılı ideal yönetim yılı olarak ilân edilmiş yukarıda açıklandığı gibi. Gerçekten ideal yönetim yılı mı? Bu sadece ideal bir şeytana yaklaştırma yolu!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 yıl sonra...

MEHDİ@HABER@AJANSI:

 

İlluminati'nin karanlık beyinleri,Türk milletinin anahtarını ele geçirebilirlerse,sadist ve açgözlü hedeflerine ulaşma yolunda uzun bir mesafe katetmiş olacaklar.

Tamamen kontrolleri altına alamadıkları bir Türkiye,bu misyonlarını imkansız hale getirmese bile,şüphesiz ki, bir hayli zorlaştıracaktır.

 

Bundan dolayı,önümüzdeki günlerde,bu karanlık karakterlerin,Türkiye'yi de etkileri altına alabilmek için daha fazla gayret göstereceklerini tahmin edebiliriz,çünkü,Türkiye'nin de fethedilmesi gerektiğine inanıyorlar.

Mümkünse sinsi komplolarla?

Ekonomik yıkımlarla yada gerekirse kaba güç kullanarak.

 

Tüm bunların ışığında,Türkiye'nin zeki ve cesaretli insanlarının kitabımı ((İlluminati,Entrika Çemberi)) dikkatle okuyacaklarını ve kapıdaki tehlikenin farkına varacaklarını ümid ediyorum.

Ardından bu ülkenin vatandaşları olarak,bu büyük tehlikeye nasıl tepki vereceğinize siz kendiniz karar vereceksiniz.

 

Türkiye,şeytani amaçlara hizmet eden bu adamların önünde bir ahlak duvarı,bir kutsi bariyer olarak çıkabilecek mi?

Yoksa Anadolu insanı da,dünyada örneğini gördüğümüz diğer uluslar gibi,başarısız olarak,bu sinsi şemanın tuzağına mı düşecek? ..

Türkçe konuşan tüm insanlara karşı kalbimde beslediğim sevgi ile diyorum ki:'Gerçekleri öğrenin ve kazananlardan olun'

 

İMZA:

TEXE MARRS,23 OCAK 2002

((HENÜZ AKP İKTİDARI ÖNCESİ))

HİHH:((HÜRİSLAMHALKHAREKETİ

KAİMMEHDİ DABBETÜL-ARZ:

___________________________

SİZLER ALLAH'IN AYETLERİNE ((YANİ ONİKİ_İMAMLARA))

TAM İMAN GETİRMEDİNİZ ((EY CİN VE İNSAN ŞEYTANLARI))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.