Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 arman saymanı unutmuşuz ben açayım dedim forumun kızılderili reisi o bütün haraçlar memleket meseleleri ondan sorulur sevdim kendisini senin de herşey gönlünce olsun allah sevdiklerine kavuştursun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 foruma ilk geldiğinde kendi yaşıtım sanmıştım abi bu zamana kadar bir yanlışım olduysa özür dilerim...gerçekten sıcak kanlılığıyla samimi tavırlarıyla forumda bir yer edindi kendine bir kaç gün gelmeyince gözlerim arar seni abicim..hem hemşerim sayılırsın senin gibi biriyle tanışmak isterdim.. ALLAH'a emanet ol abi... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bak sen angel gene yapmış yapacağını...erbayım kardeşim çok saol bu dünyada senden 3 5 tane ossun yeter yoksa yaşanmaz buralarda.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 forumun kızılderilisi olur kendisi şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine...bazen çok zıpır olabiliyor, bazende sanki içinde büyük acılar yaşayıpta gizleyemeye çalışıyor.ama yinede o iyi bir arkadaş sıcak bir dost oldu her zaman. umarım hayat gönlünce olur her mutluluğu daim olur.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Ya hakkaten unuttuğum arkadaşlarım oluyordur belki ama zamanla açarım İnşaallah onlarada .. Saymanı çok yakından tanımasamda tavırları bende olumlu bir intiba bıraktı.. Forumun kan dolaşım yollarından biri adeta .. Aramızda olmasından dolayı kendi adıma çok memnunum.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 forumun kızılderilisi olur kendisi şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine...bazen çok zıpır olabiliyor, bazende sanki içinde büyük acılar yaşayıpta gizleyemeye çalışıyor.ama yinede o iyi bir arkadaş sıcak bir dost oldu her zaman. umarım hayat gönlünce olur her mutluluğu daim olur.... biliyodum zaten sende felaket yetenekler var...beni ii tanımışın zıpırlığım gamsızlığımdan... acılarım gerçekten büyük ama paylaşılamaz cinsten...benim sıcaklığım sizlerin sıcaklığı çok vede mutlu yaşayın...armana gelince o bu forumun aort damarı her daim rengi , hayat vereni... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 önce 22 yaşında sandık sonra bi baktık deelmiş.......... şaka bir yana bir insanın tanıyacağı en şeker insan diye düşünüyorum........ hep gülümse olur mu......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 dostum o senin şekerliğin... hep mutlu olasın.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 dostum o senin şekerliğin... hep mutlu olasın.. sende ne o işten mi kaytardın beee Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 saymana bende yazam sayman eyidir bazı geceleride gelir alamda varidi o zamanlar bende seviyom onu eydir eydir Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 angeli kıskandım bak şimdi.... ortak olarak bize düşerdi böle bit topic .... sanırım saymanla aynı zamanlarda üye olduk foruma ve az yaramazlık yapmadık sınıf yoklamasında vede birlikte uyum sağladık foruma... yazdıkları olsun,cevaplarındaki zekilik olsun hemen sıyrıldı aradan tabii,biraz daha samimi olduğumuzda ortak zevklerimizinde olduğunu öğrendik;vede bunlar için planların yapılacağı günlerde çok uzak değil sanki... yahu sayman farkındamısın forumun iki moruğu biziz bide yahu....... bak buna içilir..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 o formun oturan kızılderilisi sıcak kanlı herkesle ileşimi iyi özellikle kalbi çok temiz sayman iyi varsın iyiki seni tanımışım. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 sende ne o işten mi kaytardın beee yok be izin günüm bugün.. saymana bende yazam sayman eyidir bazı geceleride gelir alamda varidi o zamanlar bende seviyom onu eydir eydir angeli kıskandım bak şimdi.... ortak olarak bize düşerdi böle bit topic .... sanırım saymanla aynı zamanlarda üye olduk foruma ve az yaramazlık yapmadık sınıf yoklamasında vede birlikte uyum sağladık foruma... yazdıkları olsun,cevaplarındaki zekilik olsun hemen sıyrıldı aradan tabii,biraz daha samimi olduğumuzda ortak zevklerimizinde olduğunu öğrendik;vede bunlar için planların yapılacağı günlerde çok uzak değil sanki... yahu sayman farkındamısın forumun iki moruğu biziz bide yahu....... bak buna içilir..... o formun oturan kızılderilisi sıcak kanlı herkesle ileşimi iyi özellikle kalbi çok temiz sayman iyi varsın iyiki seni tanımışım. bak şımarınca çekilmez olarım...bende sizleri çok seviyom.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 forumun kızılderilisi olur kendisi şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine... Karaçiçeğim sana kesinlikle katılıyorum avatar konusunda ama çok inatçı yaaa Bu arada 22 olayını yaş için yazıldığını sanıyordum hey Allahım yine baltayı taşa vurduk Kızıldereli avatrıyla dikkatimi çeken,yüreği sevgi dolu,sıcak kanlı,uyumlu biri Savrulup giden bu zaman girdabında Alışamadığın hayasız gecelerden bir yıldız koparda Yalnızlığına şahidin olsun Mazini döktüğün dört duvar dile gelsin de Ağlayan gözlerine şahidin olsun Nasibini alamadığın mutluluk parçaları umuda yolculuğun olsun... Sevgilerimle Gece Yağmuru... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Bak işte bu olmadı gece yağmuru şimdi felaket borçlu hissettim kendimi.. çok güzel bi akrostij ...çok teşekkürler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Beğendiğine sevindim borç yok Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 koca göbekli koca yürekli abim benim! biz onu 22 yaşında sanıyoduk adam 42 yaşında çıkttı ortağım benim o, bigün sermaye bulursam onla güvenlik şirketi kurucam, tabi vakanada olucak Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 gördün mü sayman ne iyi etmişmi de açmışım herkes içindeki döktü işte mutlu kal Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 koca göbekli koca yürekli abim benim! biz onu 22 yaşında sanıyoduk adam 42 yaşında çıkttı ortağım benim o, bigün sermaye bulursam onla güvenlik şirketi kurucam, tabi vakanada olucak koca göbekli mi?.... 42 deil 35 bi kerem yolun yarısı.. sen kendin zaten sermayesin, sen yeterki niyetlen yaparız bişiler, önce şu memleketi bi karış karış gezelim... angel , mevcudiyetini ve sevgi dolu yüreğini hissetmemek inkar etmek vatan hainliği olur.... ne diyem ...iyki varsın.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 bedenine sığmayan bi ruh taşıyor kendisi ... beyenfendi ve yazılarını takip ettiğim kadarıyla söylüyorum.. her seyin en güzelini hak eden bi kişilik ... Allah C.C. gönlüne göre versin.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Selam Sayman, herkese karsi okadar candan yakinsinki.. neseni hic birzaman yitirme, hep böyle kal mutlu ve umut`lu saygilarimla Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sayman bir kayıp adam nerdedir ne içer ne yer bilinmez. çat burda çat kapı arkasında her yerde yani Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 teşekkür ederim birce...bunları senden duymak gerçekten çok hoş.. gelelim saymana ....sayman bu aklı eser gider..ama hep özler gelir... sevgiyle doyar..sevdikçe yaşar... nerde huzur orda yatar...bazen kuştüyü bir yastığa koyar kafasını bazen topraktan yorgana bürünür...özlendiğin bilir, özlediklerine gider ....geldim işte.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 selam Sayman hersey gonlunce olsun hep mutlu ol Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Sayman burda tanidigim en sicak kanli en dost canli insanlardan biri... gelidigi ilk günden beri sanki buranin dogayeni gibiydi... forumda gece nöbeti tuttugumuz dönemler ,yeri geldiginde ciddi yeri geldiginde girgir sohbetlerimiz gercekten cok eglenceliydi .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.