Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arman saymanı unutmuşuz ben açayım dedim

forumun kızılderili reisi o bütün haraçlar memleket meseleleri ondan sorulur

sevdim kendisini senin de herşey gönlünce olsun allah sevdiklerine kavuştursun

• Cevaplar 119
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

foruma ilk geldiğinde kendi yaşıtım sanmıştım :P abi bu zamana kadar bir yanlışım olduysa özür dilerim...gerçekten sıcak kanlılığıyla samimi tavırlarıyla forumda bir yer edindi kendine bir kaç gün gelmeyince gözlerim arar seni abicim..hem hemşerim sayılırsın senin gibi biriyle tanışmak isterdim.. ALLAH'a emanet ol abi...

Gönderi tarihi:

forumun kızılderilisi olur kendisi :) şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine...bazen çok zıpır olabiliyor, bazende sanki içinde büyük acılar yaşayıpta gizleyemeye çalışıyor.ama yinede o iyi bir arkadaş sıcak bir dost oldu her zaman.

umarım hayat gönlünce olur her mutluluğu daim olur.... ;)

Gönderi tarihi:

Ya hakkaten unuttuğum arkadaşlarım oluyordur belki ama zamanla açarım İnşaallah onlarada ..

Saymanı çok yakından tanımasamda tavırları bende olumlu bir intiba bıraktı.. Forumun kan dolaşım yollarından biri adeta .. Aramızda olmasından dolayı kendi adıma çok memnunum.. :clover:

Gönderi tarihi:

forumun kızılderilisi olur kendisi :) şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine...bazen çok zıpır olabiliyor, bazende sanki içinde büyük acılar yaşayıpta gizleyemeye çalışıyor.ama yinede o iyi bir arkadaş sıcak bir dost oldu her zaman.

umarım hayat gönlünce olur her mutluluğu daim olur.... ;)

biliyodum zaten sende felaket yetenekler var...beni ii tanımışın zıpırlığım gamsızlığımdan... acılarım gerçekten büyük ama paylaşılamaz cinsten...benim sıcaklığım sizlerin sıcaklığı çok vede mutlu yaşayın...armana gelince o bu forumun aort damarı her daim rengi , hayat vereni... :)

Gönderi tarihi:

angeli kıskandım bak şimdi.... :( ortak olarak bize düşerdi böle bit topic .... -_-

sanırım saymanla aynı zamanlarda üye olduk foruma ve az yaramazlık yapmadık sınıf yoklamasında vede birlikte uyum sağladık foruma...

yazdıkları olsun,cevaplarındaki zekilik olsun hemen sıyrıldı aradan tabii,biraz daha samimi olduğumuzda ortak zevklerimizinde olduğunu öğrendik;vede bunlar için planların yapılacağı günlerde çok uzak değil sanki...

yahu sayman farkındamısın forumun iki moruğu biziz bide yahu....... :D

bak buna içilir..... :D:D

Gönderi tarihi:

sende :wub: ne o işten mi kaytardın beee

yok be izin günüm bugün..

saymana bende yazam :D sayman eyidir bazı geceleride gelir alamda varidi o zamanlar

bende seviyom onu eydir eydir :clover:

angeli kıskandım bak şimdi.... :( ortak olarak bize düşerdi böle bit topic .... -_-

sanırım saymanla aynı zamanlarda üye olduk foruma ve az yaramazlık yapmadık sınıf yoklamasında vede birlikte uyum sağladık foruma...

yazdıkları olsun,cevaplarındaki zekilik olsun hemen sıyrıldı aradan tabii,biraz daha samimi olduğumuzda ortak zevklerimizinde olduğunu öğrendik;vede bunlar için planların yapılacağı günlerde çok uzak değil sanki...

yahu sayman farkındamısın forumun iki moruğu biziz bide yahu.......

bak buna içilir..... :D:D

o formun oturan kızılderilisi sıcak kanlı herkesle ileşimi iyi özellikle kalbi çok temiz sayman iyi varsın :clover::clover: iyiki seni tanımışım.

bak şımarınca çekilmez olarım...bende sizleri çok seviyom.. :blushing:

Gönderi tarihi:

forumun kızılderilisi olur kendisi :) şöyle karimatik bir avatar bulamadı kendine...

Karaçiçeğim sana kesinlikle katılıyorum avatar konusunda ama çok inatçı yaaa :stuart:

Bu arada 22 olayını yaş için yazıldığını sanıyordum :sweatingbullets: hey Allahım yine baltayı taşa vurduk :lol:

Kızıldereli avatrıyla dikkatimi çeken,yüreği sevgi dolu,sıcak kanlı,uyumlu biri :flowers:

Savrulup giden bu zaman girdabında

Alışamadığın hayasız gecelerden bir yıldız koparda

Yalnızlığına şahidin olsun

Mazini döktüğün dört duvar dile gelsin de

Ağlayan gözlerine şahidin olsun

Nasibini alamadığın mutluluk parçaları umuda yolculuğun olsun...

Sevgilerimle Gece Yağmuru...

Gönderi tarihi:

koca göbekli koca yürekli abim benim!

biz onu 22 yaşında sanıyoduk adam 42 yaşında çıkttı :stuart:

ortağım benim o, bigün sermaye bulursam onla güvenlik şirketi kurucam, tabi vakanada olucak :D

koca göbekli mi?.... :P

42 deil 35 bi kerem yolun yarısı.. :)

sen kendin zaten sermayesin, sen yeterki niyetlen yaparız bişiler, önce şu memleketi bi karış karış gezelim... :)

angel , mevcudiyetini ve sevgi dolu yüreğini hissetmemek inkar etmek vatan hainliği olur.... ne diyem ...iyki varsın.. :)

Gönderi tarihi:

bedenine sığmayan bi ruh taşıyor kendisi ... beyenfendi ve yazılarını takip ettiğim kadarıyla söylüyorum.. her seyin en güzelini hak eden bi kişilik ... Allah C.C. gönlüne göre versin....

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Selam Sayman,

herkese karsi okadar candan yakinsinki..

neseni hic birzaman yitirme, hep böyle kal

mutlu ve umut`lu

saygilarimla

:clover:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim birce...bunları senden duymak gerçekten çok hoş.. :)

gelelim saymana ....sayman bu aklı eser gider..ama hep özler gelir... sevgiyle doyar..sevdikçe yaşar...

nerde huzur orda yatar...bazen kuştüyü bir yastığa koyar kafasını bazen topraktan yorgana

bürünür...özlendiğin bilir, özlediklerine gider ....geldim işte.. :)

Gönderi tarihi:

Sayman burda tanidigim en sicak kanli en dost canli insanlardan biri...

gelidigi ilk günden beri sanki buranin dogayeni gibiydi...

forumda gece nöbeti tuttugumuz dönemler ,yeri geldiginde ciddi yeri geldiginde girgir sohbetlerimiz gercekten cok eglenceliydi ....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.