Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Gece'm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Çok Sevgili Gececim..sana bu mesajı belkide "Görümcen" sıfatıyla yazıcaktım ama karşına çıkan "Gül" gibi kısmeti tepiverdin.. herneyse.. Bayramın senin gibi şirin birine aynı şirinlikte gelmesini dilerim.. İyi bayramlar canım.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gece gece sana mesaj yazmak varmış di mi? Bayramını kutlarım... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gece'm; Bayramın mübarek olsun,içindeki o çocuk hiç kaybolmasın inşallah.. Gerçi gerçek anlamda içinde çocuk olan kankin ama olsun,o öyle yada böyle çıkıcak içinden.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gecem..cnm çok tşk ederim senin de bayramın kutlu olsun özledim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 iyi bayramlar gecem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 sanada iyi bayramlar.. ..nasıl gidiyor hayat bu arada sana bişe sorucam..niye parası olanla deli olana hergün bayrammış...bana bi açıklasana.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Sanada bayram harçlığı getirdim gecem Ve deee Hayırlı bayramlar dilerim sana ve ailene canım,öpüyorum Tşk ederim cnm Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tekrar seninde bayramın mübarek olsun yağmur,ALLAH daha nice bayramları sevdiklerinle çoluk çocugunla torunlarınla görmeyi nasip etsin.... Tşk ederim Erbayım Amin Ecmain bayramın mübarek olsun gececim Tşk ederim Zeynepcim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Gece'm Tşk ederim ablacım Çok Sevgili Gececim..sana bu mesajı belkide "Görümcen" sıfatıyla yazıcaktım ama karşına çıkan "Gül" gibi kısmeti tepiverdin.. herneyse..Bayramın senin gibi şirin birine aynı şirinlikte gelmesini dilerim.. İyi bayramlar canım.. Kıs Diloş ne görümcesi anacım Allah korudu beni Tşk ederim cnm seninde geçmiş bayramın mübarek olsun Gece gece sana mesaj yazmak varmış di mi? Bayramını kutlarım... Tşk ederim Sevgili Tengeriin Boşig Gloarim Tşk ederim cnm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Sevgili Birce çok tşk ederim Egsocum çok tşk ederim Gece'm; Bayramın mübarek olsun,içindeki o çocuk hiç kaybolmasın inşallah.. Gerçi gerçek anlamda içinde çocuk olan kankin ama olsun,o öyle yada böyle çıkıcak içinden.. Çok tşk ederim abicim Öyle ya da böyle çıkacak demi Yassık olcek yeğenime Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Çok tşk ederim Frosenim Gecem..cnm çok tşk ederim senin de bayramın kutlu olsun, özledim Tşk ederim Lilaccım Bende ösledim cnm iyi bayramlar gecem Yumotem çok tşk ederim sanada iyi bayramlar.. ..nasıl gidiyor hayat, bu arada sana bişe sorucam..niye parası olanla deli olana hergün bayrammış...bana bi açıklasana.. Tşk ederim Figgaro Deli olan kısmını kankimin , parası olan kısmınıda Taurus abimin açıklamasını daha uygun görüyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 aslin da sana birsey daha vericektim Gece Yagmuru bak hic kimseye vermedim sana özel olacak ama, ama... ilk bir sözünü alayim dedim.... iyi bir yerde... unutmayacagin bir yerde... hep gözünün önünde saklayacagina söz veriyormusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 aslin da sana birsey daha vericektim Gece Yagmuru bak hic kimseye vermedim sana özel olacak ama, ama... ilk bir sözünü alayim dedim.... iyi bir yerde... unutmayacagin bir yerde... hep gözünün önünde saklayacagina söz veriyormusun Sevgili Birce sizden gelen herşey benim için özeldir Merak ettim açıkcası Söz veriyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Sevgili Birce eminim çok güzeldir bu eklediğin resim ama ben bilgisayarımın azizliğine uğruyorum ve göremiyorum Yinede çok tşk ediyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 peki ozaman yazayim http://www.turkish-media.com/forum/index.php? showtopic=108056&pid=622439&st=25entry622439 digerini görünce saklarsin, sözünü unutmayasin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Sevgili Birce , Uzun süre foruma uğrayamayacağım zaman bilgi verceğime ya da haber vereceğime dair sana bir söz vermiştim zaten Yaklaşık 4 gündür forumda olmama nedenim bayram tatili olmasıdır Tşk ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İkimize Sen geldiğinde, Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde... Sen geldiğinde, Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde... Sen geldiğinde, Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde... Sen geldiğinde, İçimde ki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle... Sen geldiğinde.... Sen geldiğinde...... Ama yoksun işte !!! iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 gececimm yeni yılın kutlu olsun.... Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... yeni yılın kutlu olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.